BSC (Hons) în Managementul Comercial (Cantitatea de Topografie)

London South Bank University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSC (Hons) în Managementul Comercial (Cantitatea de Topografie)

London South Bank University

Cantitate gradat Gradul de studii de licență profesional acreditat de Chartered Institute of Building (CIOB), formând primul pas pentru a deveni un calificat pe deplin calificat Surveyor. Cursul se desfășoară pe bază de sandwich cu normă întreagă și cu jumătate de normă.


Acreditari


Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod


module

Având un curriculum larg de construcție, acest curs vă va face complet echipat pentru a prelua responsabilitatea profesională într-un rol de conducere în cadrul industriei construcțiilor. Vom aborda managementul și practica afacerilor, legea, economia, tehnologia construcțiilor și materialele, măsurarea și evaluarea proiectelor.

Metode de evaluare pentru cursul general: 65% cursuri.

Anul 1

 • Servicii de construcții și știința mediului
 • Tehnologia și materialele de construcție
 • Tehnologia și structurile de construcție
 • Context juridic și economic
 • Practică de construcție
 • Cercetarea și stabilirea

Anul 2

 • Economia clădirilor
 • Managementul organizației
 • Măsura 1 și documentația
 • Măsurarea 2 și estimarea

Anul 3

 • Anul de plasare opțional

Anul 4

 • Practica și administrarea contractelor (supravegherea cantitativă)
 • Gestiunea și finanțarea corporativă
 • Proiect de cercetare
 • Management de proiect
 • Proiect de măsurare a cantității


Angajabilitate

Pentru cei interesați de construcții și care doresc un loc de muncă la nivel profesional, măsurarea cantitativă ar putea fi ideală. Inspectorii de cantități trebuie să se asigure că proiectele respectă standardele legale și de calitate, precum și că asigură clienților o valoare bună pentru bani. Înțelegerea aspectelor legate de structura organizatorică și controlul costurilor proiectelor de construcție este esențială pentru inspectorii de cantități.

Absolvenții recenți au devenit inspectori / estimatori de cantități, manageri de site-uri, manageri de proiecte de construcție și manageri comerciali. Și, bineînțeles, puteți alege să vă extindeți calificările prin preluarea studiului postuniversitar.


Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

 • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
 • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.


Predand si invatand

Tutoring personal

Ca elev studiat în mediul înconjurător și arhitectură, în timpul primelor trei săptămâni la LSBU vi se va aloca un tutore numit. Rolul tutorelui tău este să fii principalul tău contact pentru sprijinul pentru dezvoltarea academică și profesională.

Tutorul dvs. vă va ajuta să beneficiați cât mai mult de timpul acordat de LSBU, oferind consultanță și semnalizări altor surse de sprijin în cadrul Universității.

Tutorul dvs. ar trebui să fie prima persoană de la universitate cu care vorbiți dacă aveți dificultăți care vă afectează munca. Acestea ar putea fi probleme academice, financiare, de sănătate sau de altă natură.

Veți avea întâlniri cu tutorele dvs. personal cel puțin o dată pe an, timp de aproximativ 30 de minute pe tot parcursul cursului. Puteți să vă adresați tutorelui pentru ajutor suplimentar prin e-mail sau telefon.


Cerințe de intrare

 • Un nivel CCC sau
 • Diploma națională BTEC DMM sau
 • Accesul la diplomele de calificare cu 45 merite sau
 • Calificări de nivel 3 echivalente în valoare de 112 puncte UCAS.
 • Solicitanții trebuie să dețină 5 GCSEs AC, inclusiv matematică și engleză sau echivalent (reformat GCSEs clasa 4 sau mai sus).
 • Salutăm calificările din întreaga lume. Limba engleză pentru studenții străini: scor IELTS de 6,0 sau Cambridge Proficiency sau Advanced Grade C.

Poate fi posibil să intrați la un nivel avansat dacă un candidat a obținut un HNC fie în construcții, fie în topografie.


Taxe și finanțare

Posibile schimbări de taxe

Propunerile actuale de reglementare sugerează că instituțiilor li se va permite să majoreze nivelurile de taxe în funcție de inflație până la un plafon specificat al taxelor. În mod specific, LSBU poate să-și permită să-și majoreze taxele pentru studenții nou-intrați și cei existenți, începând cu anul 2017/18. Universitatea își rezervă dreptul de a-și majora onorariul în conformitate cu legislația, regulamentul și orice îndrumare sau decizie guvernamentală.

Taxele pentru studenții internaționali au fost revăzute anual și, în plus, Universitatea își rezervă dreptul de a majora taxele de școlarizare în funcție de inflație până la 4%.

burse de studiu

Oferim studenților un ajutor financiar considerabil prin burse, burse, fonduri caritabile, împrumuturi și alte ajutoare financiare. Multe dintre bursele noastre sunt oferite ca reduceri directe pentru taxele de școlarizare și îi încurajăm pe toți elevii eligibili să se aplice pentru Bursa noastră de Acces. Noile studenți de la școala de zi cu normă întreagă, care îndeplinesc criteriile de eligibilitate, ar putea primi o bursă de numerar de 1.000 de lire sterline prin aderarea la noi în anul universitar 2017/18.

Studenti internationali

Pe lângă faptul că suntem potențial eligibili pentru bursele noastre universitare de licență, studenții internaționali pot beneficia, de asemenea, de o serie de burse specializate.

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare June 10, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 - 5 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
9,250 GBP
Anul 1 Taxă UE / UE pe întreaga durată: 9250 £; Taxă internațională: 13125 GBP. Anul 1 Taxă UE / UE pentru jumătate de normă: 5550 £; Taxă internațională: 7875 £
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala