BSC (Hons) în studii de mediu

Generalități

Programul de descriere

BSC (Hons) în studii de mediu

bsc701

Deree- Colegiul American de Grecia este prima instituție de învățământ independentă în Grecia, pentru a introduce un program de studii de mediu. Lansat in toamna 2010, programul își propune să dezvolte înțelegerea elevilor a cauzelor profunde și dimensiunile multiple ale problemelor de mediu (ecologice, sociale, economice și politice) precum și opțiunile pentru abordarea eficientă a acestor probleme într-o lume din ce în ce mai complexe.

Programul oferă studenților cu cunoștințe teoretice și abilități de a:

  • intra în lumea profesională și să dezvolte o carieră legate de problemele de mediu
  • devin cetățeni informați de mediu și social responsabil și
  • realizarea de studii postuniversitare în domeniul mediului.

Ceea ce va studia: un program interdisciplinar

Programul combină cunoștințele din diferite discipline pentru a oferi studenților cu o mai bună înțelegere a naturii complexe a problemelor de mediu, examinarea nu numai lor ecologice, ci și dimensiunile lor sociale, economice și politice. Cursuri în știința mediului, biologie generală, ecologie, chimie și geologie oferi studenților cu o înțelegere a structurii și funcționării sistemelor naturale și a rolului lor în susținerea vieții și a activităților umane. De asemenea, elevii examinează relația dintre mediu, societate, sănătatea umană, economia și utilizarea energiei, și de a dobândi cunoștințe despre aspecte legate de politica de mediu și a principiilor de management de mediu, care sunt componente esențiale de rezolvare a problemelor. Elevii dezvolta abilitățile cognitive și practice necesare pentru a efectua cercetări în diverse domenii de studii de mediu și de a oferi soluții la probleme specifice de mediu. In anul lor de conducere, ei au posibilitatea de a selecta cinci cursuri opționale pe teme mai specializate în domeniul gestionării resurselor de apă, știință atmosferică și poluarea, biodiversitatea și conservarea, producția alimentară durabilă, gestionarea deșeurilor, politica și legislația UE, sistemele de management al mediului , orașe durabile și de gestionare a turismului durabil.

Cariera / Absolvent Oportunități de studiu

Studii de Mediu absolvenți pot se lanseze într-o carieră în calitate de consultanți de mediu, oameni de știință, educatori și specialiști în management. Mai precis, ei pot lucra în: firmele private de consultanță și companiile care efectuează studii de mediu; companii private, cum ar fi corporații, bănci, companii de cercetare de piață, colegii și universități din domeniile planificării de mediu (de exemplu, cu privire la calitatea aerului, de utilizare a terenului, recreere, transport, resurse de apă), audituri interne, politica și calitatea evaluărilor; mass-media; Organizațiile neguvernamentale din domeniul educației de mediu și de comunicare (jurnalism, publicitate), și de management al mediului (de management al calității apei, gestionarea calității aerului, managementul deșeurilor solide și periculoase, terenuri și apă de conservare, ecosistem și gestionarea faunei sălbatice); arii protejate în calitate de experți de mediu, educatori de mediu sau ghiduri de eco-turism; și în posturi internaționale (de exemplu, în programele UE de mediu), în toate domeniile de mai sus.

Promovarea sustenabilității ACG

Studii de mediu elevii au posibilitatea de a se angaja în proiecte legate de operațiuni și servicii de campus, care transformă ACG într-un campus "verde". Acest obiectiv este realizat în colaborare cu Centrul de Excelență pentru Durabilitate (CES), un centru înființat în 2011, în scopul de a face ACG o comunitate de învățare durabilă și să coordoneze inițiativele de durabilitate în campus. Astfel de proiecte implică audituri de mediu și de management de mediu, utilizarea durabilă a resurselor, politica pentru practici durabile, campus ecosistemului și biodiversitatea.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 ... Citeste mai mult

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 years, ACG has been offering transformative education and cultivating a fertile intellectual and cultural collaboration between Greece and the United States. Citește mai puţin