BSC (Hons) în coacerea științei și tehnologiei (nutriție)

London South Bank University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSC (Hons) în coacerea științei și tehnologiei (nutriție)

London South Bank University

Pune-ți tortul și mânca-l

Coacerea este o abilitate extrem de tehnică, iar o calificare în acest domeniu vă va face foarte atrăgătoare pentru angajatori. Acest curs vă va ajuta să dezvoltați abilitățile de a deveni un tehnician de coacere de mare succes: veți dezvolta abilități manageriale de specialitate, care sunt legate de aspectele comerciale și tehnologice ale profesiei de coacere.

Acest curs de specialitate oferă șansa de a combina interesele în producția de panificație și aspectele nutriționale, sănătate și bunăstare ale producției alimentare.


De ce să coacem știința și tehnologia la LSBU?

 • Moștenirea noastră uimitoare: LSBU este locul celei mai vechi școli de panificație din Marea Britanie.

 • Acest curs relevant pentru industrie este recunoscut pe scară largă în industria de panificație și are legături profesionale cu un număr de organizații.

 • Suntem No.1 universitate modernă din Londra pentru calitatea cercetării în domeniul științei alimentelor (tabelul lingvistic complet al ghidului universitar, 2018).

 • Acest curs este susținut de Compania ucrainiană de artizani.

 • Veți avea o mulțime de oportunități de rețea, participați la evenimente din industrie și conferințe și discuții de la profesioniști găzduiți de noi.

 • Facilitățile noastre excepționale de panificație includ laboratoare - învățământul bazat pe cercetare va informa experiența de învățare pe tot parcursul vieții.


Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod


module

Acest curs vă va permite să lucrați în diferite contexte organizaționale și să gestionați serviciul de fabricare și de coacere sau produsul de la început până la piață. Pe parcursul modulelor cursului, veți fi evaluați printr-un amestec de eseuri, sarcini, exerciții de rezolvare a problemelor din clasă, studii de caz și examene practice și teoretice.

Anul 1

 • Industria alimentară științifică
 • Nutriția sănătății și a bolilor
 • Produse alimentare de panificație, sănătate și siguranță și managementul resurselor umane
 • Pâinea, teoria și analiza managementului producției
 • Producția de ciocolată, etichetarea și ambalarea pe calculator
 • Tehnologia produselor de cofetărie din făină

Anul 2

 • Caracteristicile compoziției alimentare și analiza
 • Nutriția umană
 • Metode avansate de cercetare
 • Tehnologie avansată pentru pâine
 • Artizan ciocolată
 • Produse de cofetărie creativă

Anul 3

 • Subiecte avansate în nutriția umană
 • Applied science bakery
 • Știința și tehnologia fermentației
 • Creative ciocolată artizanală și patiserie de lux continentală
 • Proiect (coacere stiintifica / interdisciplinara)


Angajabilitate

Deoarece acest curs este recunoscut pe scară largă în industria de panificație - și datorită parteneriatelor noastre de lucru - veți găsi o mulțime de oportunități atunci când absolvi. Veți fi bine pregătit pentru a vă începe propria operațiune, pentru a conduce o mică afacere sau pentru a lucra într-o companie internațională de produse alimentare. În climatul actual, există o nevoie semnificativă pentru absolvenții care au competența tehnică, împreună cu un talent creativ care să permită inovația în cadrul NPD și al cercetării - iar absolvenții acestui curs au exact acest lucru.

Majoritatea brutarilor din Marea Britanie sunt angajați în brutăriile de plante și în brutăriile din magazin. Acestea tind să fie companii mari, unde oportunitățile de formare continuă și progresul carierei tind să fie mai pozitive. Perspectivele de promovare în coacere sunt bune, cu opțiuni disponibile pentru a se putea transfera în roluri de supraveghere, roluri de management al producției sau într-un rol consultativ - în funcție de aria de brutărie pe care o specializați.

Dacă sunteți capabil să combinați abilitățile de coacere cu abilitățile de afaceri, există posibilități excelente de a vă începe propria afacere. O opțiune de carieră este să vă deplasați până la un manager de producție de panificație. Ei au o serie de responsabilități, de la supravegherea procesului de producție, până la întocmirea programelor de producție, pentru a se asigura că produsele sunt produse la timp și sunt de bună calitate, pentru estimarea costurilor și stabilirea standardelor de calitate.

Pentru a lucra într-o brutărie, va trebui să aveți o pasiune pentru mâncare, să puteți lucra sub presiune, să aveți abilități bune de comunicare și să aveți o mare rezistență. În mod obișnuit, brutarii lucrează ore nesociabile, iar munca în schimburi este obișnuită. Coacerea poate implica munca fizică, în timp ce brutăriile pot fi locuri fierbinți și zgomotoase pentru a lucra.


Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

 • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
 • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.


Predand si invatand

Cursul se concentrează asupra elementelor de învățare mixtă, care vor combina contribuția practică, conferințele clienților, excursii și sprijin prin mediul virtual de învățare. Toate predarea și învățarea sunt, de asemenea, îmbunătățite prin interacțiune / colaborare cu echipa de întreprinderi din Centrul Clarence și prin intermediul personalului specific al bibliotecii și LRC. Colaborarea se dezvoltă, de asemenea, în cadrul altor școli, astfel încât intrările combinate îmbogățesc învățarea și realizarea elevilor.


Tutoring personal

În calitate de student licențiat în Științe Aplicate, în timpul primelor trei săptămâni la LSBU vi se va aloca un tutore numit. Rolul tutorelui tău este să fii principalul tău contact pentru sprijinul pentru dezvoltarea academică și profesională.

Tutorul dvs. vă va ajuta să beneficiați cât mai mult de timpul acordat de LSBU, oferind consultanță și semnalizări altor surse de sprijin în cadrul Universității.

Tutorul dvs. ar trebui să fie prima persoană de la universitate cu care vorbiți dacă aveți dificultăți care vă afectează munca.

Acestea ar putea fi probleme academice, financiare, de sănătate sau de altă natură.

Veți avea întâlniri cu tutorele dvs. personal, o dată pe semestru, timp de 30 de minute pe tot parcursul cursului. S-au pus la dispoziție orele de înscriere săptămânală și puteți contacta tutorele pentru ajutor suplimentar prin e-mail, telefon sau personal.


Cerințe de intrare

Pentru intrarea în septembrie 2018 numărul de puncte de tarifare UCAS valorează valoroase, se schimbă.

 • Un nivel CCD care include două subiecte științifice sau
 • Diploma națională BTEC MMM sau
 • Accesul la știință cu 39 merite și 6 pași sau
 • Calificări de nivel 3 echivalente în valoare de 96 de puncte UCAS.
 • Solicitanții trebuie să dețină 5 GCSEs AC, inclusiv matematică și engleză sau echivalent (reformat GCSEs clasa 4 sau mai sus).
 • Salutăm calificările din întreaga lume. Limba engleză pentru studenții străini: scor IELTS de 6,0 sau Cambridge Proficiency sau Advanced Grade C.

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare June 10, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
9,250 GBP
Anul 1 Taxă UE / UE pe întreaga durată: 9250 £; Taxă internațională: 16500 £.
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala