BSC (Hons) în domeniul bancar

Institutul de Bănci din Londra

Locația orașului Londra și legăturile strânse cu industria vă oferă posibilitatea de a fi introdus

și a interacționa cu angajatorii serviciilor financiare, prin intermediul vizitelor, vorbitorilor din industrie și a activităților practice ale atelierelor, pe tot parcursul programului.

Gradul este oferit ca un program de trei ani sau, alternativ, ca un program de patru ani, inclusiv un stagiu de un an de plasament, în cazul în care un an sandwich este luată.

Obiectivele programului

BSC (Hons) în domeniul bancar

  1. Dezvoltați-vă cunoștințele și înțelegerea bancară și financiară, inclusiv concepte, teorii și instrumente analitice.
  2. Dezvoltați-vă capacitatea de a analiza, interpreta, rezolva critic, rezolva probleme, trage concluzii independente și comunică în mod eficient, atât individual, cât și ca parte a unei echipe.
  3. Dezvoltați-vă abilitățile numerice și IT, precum și cunoștințele despre bazele de date legate de sectorul bancar și financiar.
  4. Oferiți-vă oportunități de a dobândi abilitățile și competențele necesare pentru a dezvolta profesionalismul în contextul unui rol în industria serviciilor financiare sau pentru a trece la continuarea studiului în cadrul disciplinei.
  5. Creșteți gradul de conștientizare a importanței aspectelor strategice, morale / etice și economice în sectorul serviciilor financiare în general.

Rezumatul programului

Primul an al programului oferă o bază solidă într-un set de subiecte esențiale pentru o carieră de succes în industria serviciilor financiare, încurajându-vă astfel să vă raportați studiile la sectorul financiar dintr-o etapă timpurie. Modulele de diferențiere includ etica și ocuparea forței de muncă, oferindu-vă cunoștințele și abilitățile de specialitate necesare într-un sector foarte competitiv.

Al doilea an al programului se bazează pe teme învățate în primul an și te echipează cu modele teoretice de cunoștințe de specialitate și aplicații în domeniul bancar și financiar, subliniind astfel elementul vocațional al diplomelor noastre. Modulele de diferențiere includ Comercial

Al treilea an al programului vă permite să vă dezvoltați cunoștințele despre industria serviciilor financiare la un nivel mai înalt, cu accent pe teme precum strategia, managementul și riscul. Modulele de diferențiere includ Strategia băncii

Acest program sprijină dezvoltarea atributelor dvs. de angajare pe toată durata acestuia, așa cum este prezentat în The London Institute of Banking

Cariere

Absolvenții acestui curs sunt susceptibili să continue o carieră într-o gamă largă de roluri în domeniul serviciilor financiare și să vă puteți adapta învățarea pe tot parcursul cursului pentru a vă potrivi aspirațiilor de carieră. Veți fi susținut pe parcursul studiilor pentru a obține stagii de vară pentru a vă oferi o carieră un început.

Programul este, de asemenea, proiectat pentru a fi o bază excelentă pentru studii suplimentare, inclusiv calificări de reglementare sau de specializare la nivel de master.

Cerințe de curs

În mod normal, oferim ABB / BBC la nivel de "A" (acest lucru exclude studiile generale, gândirea critică, proiectele extinse și studiile privind cetățenia). Toți solicitanții sunt, de obicei, obligați să dețină un minim de GCSE Maths Grad B sau Grade 6 GCSE Limba Engleză Grad C sau Grad 4.

Solicitanții ideali vor fi studiat unul dintre următoarele niveluri "A": Matematică, Matematică, Economie, Statistică sau Fizică.

Acceptăm Diploma extinsă BTEC la D * DD-DDM și Diploma și Diploma Filială împreună cu alte calificări. Bacalaureatul internațional este, de asemenea, acceptat (28 - 32 de puncte). Ofertele pot varia.

Certificat și Diplomă în Studii Financiare - rețineți că aceste calificări pot contribui la cerințele noastre de intrare, ajutându-vă să ieșiți de la alți solicitanți.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la The London Institute of Banking & Finance »

Ultima actualizare Ianuarie 15, 2019
Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
- - studenți din Regatul Unit / UE (pe an); 10500 GBP - studenți internaționali (pe an)
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date