Citește Descrierea Oficială

Acreditat de: RICS

Acest program pregătește studenții pentru o carieră ca Chartered General Practice Surveyors, profesioniști implicați în evaluarea, gestionarea proprietății, precum și investițiile și dezvoltarea proprietății în sectoarele comerciale, industriale și rezidențiale. De asemenea, acestea pot fi implicate în structurarea tranzacțiilor pentru vânzări și achiziții de proprietăți.

Studiați Imobiliar la GCU și veți obține cunoștințele și experiența pentru a efectua evaluări ale proprietății, pentru a efectua evaluări de dezvoltare, pentru a oferi consultanță privind investițiile în proprietăți, pentru a gestiona proprietățile imobiliare, pentru vânzările și achizițiile imobiliare și pentru a deveni un inspector autorizat. Veți beneficia, de asemenea, de o experiență de muncă plătită de un an, pe care o puteți utiliza pentru evaluarea statutului de competență profesională (APC) a RICS. Diploma de licență în domeniul imobiliar este acreditată de Institutul Regal al Cercetătorilor Chartered (RICS), iar cursul te califică pentru calitatea de absolvent al RICS.

Cariera ta

Absolvenții au continuat să lucreze în firme internaționale precum CBRE, Colliers International, Cushman

Ce veți studia

Anul 1

Module de fundație în Tehnologia Construcțiilor, Economie de proprietate, Studii Urbane, Practici Profesionale, Evaluări și Contracte de Construcții.

Anul 2

Continuarea modulelor de competențe de bază cu studii suplimentare, inclusiv Tehnologia avansată în construcții, Dezvoltarea proprietății, Evaluarea, Construcții

Anul 3

Plasament profesional care se înscrie în cei doi ani ai Evaluării Competențelor Profesionale (APC) al Institutului Regal de Inspectori Chartered (RICS).

Anul 4

Onoruri Disertație și studii aprofundate, inclusiv evaluarea avansată a investițiilor comerciale, evaluarea statutară, managementul portofoliului imobiliar

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Anul 1

SQA mai mare

ABBC plus Nat 5 engleză și matematică la C

Un nivel

CCC plus GCSE engleză și matematică la C / 4

ILC mai mare

H2, H2, H2, H2 plus limba engleză și matematică la nivel obișnuit O2

Diploma IB

24 de puncte

BTEC

Nivelul 3 Diplomă extinsă în domeniul relevant la MMM

Accesul SWAP

Program SWAP STEM la BBB

Anul 2

HNC

15 credit HNC într-un mediu de mediu încorporat cu un minim B în unitatea gradată.

Un nivel

BBC plus GCSE engleză și matematică la C / 4.

BTEC

Nivelul 3 Diploma extinsă în mediul încorporat subiect la DMM.

Școală de vară

Finalizarea programului de școală de vară de două săptămâni este, de asemenea, necesară.

limba engleza

Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză vor fi, în mod normal, obligați să dețină echivalentul unui scor IELTS Academic de 6.0, fără un element mai mic de 5.5.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil (ă) să accesați acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • UE: 1820 £
  • Internațional: 11.500 de lire sterline

* Taxele de școlarizare totale pentru studenții RUK care au absolvit o diplomă de trei sau patru ani sunt limitate la 27.750 £. Taxele specifice sunt supuse confirmării de către guvernul scoțian și se pot schimba odată confirmate.

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Elevii care participă la un program cu fracțiune de normă pot fi facturați pentru taxa anuală completă sau pentru numărul de module completate pe an universitar. Elevii pot fi eligibili să plătească acest lucru în rate pe parcursul anului. Vizualizați taxe de învățământ la distanță și la distanță.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări student.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Loc de munca

Plasarea pe o perioadă de un an este o parte esențială a cursului, finalizată în al treilea an de studiu. Elevii au opțiunea de a-și desfășura plasamentul în Regatul Unit sau în străinătate.

Acreditare profesională

Acest program este pe deplin acreditat de către instituția regală a inspectorilor autorizați (RICS).

A studia in strainatate

Există oportunități de schimb de studii cu instituțiile partenere din străinătate. Programul a participat la schimburi cu universități din Lahti (Finlanda), Lecce (Italia), Melbourne și Toronto.

Forțele HM

În parteneriat cu Forțele HM, GCU a identificat că acest program este în mod special potrivit pentru bărbații și femeile militare și ex-militare. Vizitați zona HM Forces Careers pentru mai multe informații despre serviciile pe care le furnizăm.

Metode de evaluare

O varietate de metode de evaluare, inclusiv activități de curs și examene formale, sunt incluse în module. Abordarea noastră în materie de predare implică amestecarea metodelor tradiționale în timp ce folosim tehnologia modernă, ceea ce înseamnă, în practică, că studenții noștri pot avea acces la materiale prin tablouri, link-uri Web, înregistrări wiki și voce. Pentru unele părți ale cursului, prelegeri sunt înregistrate și încărcate pe GCULearn, permițând studenților noștri să acceseze materialul atunci când se potrivește cu ei printr-o varietate de medii, cum ar fi un telefon inteligent. Studenții noștri sunt parțial evaluați prin experiența practică reală care implică adesea proiecte vii care le permit să pună în practică teoria pe care au învățat-o. În parte, aceste evaluări sunt organizate pentru a reflecta modul în care organismul profesional care acreditează cursul nostru, instituția regală a inspectorilor practici ar evalua competența profesională.

Metode de predare

Acest curs are legături foarte bune cu industria care ne permite să împărtășim cunoștințele lor profesionale. Studenții noștri sunt introduși în software-ul de practici de evaluare de către Ryden, o firmă de top a inspectorilor autorizați și ne este permis accesul la baza de date a CoStar, un furnizor de informații privind proprietățile comerciale. Unul dintre obiectivele noastre cheie este de a oferi studenților noștri experiență națională și internațională. În funcție de disponibilitatea resurselor financiare, studenții au petrecut în trecut o săptămână din fiecare an al cursului studiind diverse piețe de proprietăți comerciale din Marea Britanie și din străinătate. Elevii pot petrece, de asemenea, un an de studiu la o universitate europeană în cadrul programului de schimb Erasmus și, în mod unic, ar putea petrece un semestru sau un an mai târziu studiind la Universitatea Ryerson din Toronto.

Program predat în:
Engleză

Vezi 28 mai multe cursuri de la Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Ultima actualizare July 31, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 - 5 anii
Part time
La zi
Price
1,820 GBP
Acasă / Studenți din UE; £ 9250 studenți RUK; 11.500 de studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date