Citește Descrierea Oficială

Acreditat de: BCS

Programul de BSC (Hons) Computing vă echipează cu cunoștințele, înțelegerea și abilitățile necesare unui profesionist IT modern. Dacă doriți să studiați computerele, dar nu ați decis asupra unei anumite domenii de interes, acest program vă permite să vă personalizați studiile și vă pregătește pentru o serie de roluri de absolvent.

În anii 1 și 2 veți studia fundamentele calculului. În plus, veți dezvolta abilitățile necesare pentru a construi sisteme informatice care utilizează o serie de tehnologii. În anii 3 și 4 veți dezvolta în continuare experiența în domeniile principale, fiind în același timp capabil să alegeți module elective care vă vor permite să vă specializați în domeniul dvs. de interes ales. Printre specializările posibile se numără dezvoltarea mobilă, dezvoltarea sistemelor de tip cloud, dezvoltarea software-ului sigur, dezvoltarea experienței utilizatorilor, gestionarea avansată a proiectelor și datele mari.

Programul oferă posibilitatea de a efectua o plasare în industrie sau de a studia în străinătate prin schimburi Erasmus. Elevii sunt, de asemenea, încurajați să participe la activități cu Asociația Internațională pentru Schimbul de Studenți pentru Experiența Tehnică (IAESTE). Programele noastre de calcul sunt acreditate de Chartered Institute for IT (BCS).

Cariera ta

Elevii pot alege căi care le pregătesc pentru roluri de absolvenți, cum ar fi dezvoltator de software, dezvoltator de web, designer de experiență de utilizator sau manager IT.

Ce veți studia

Anul 1

Bazele de Calcul, Programare 1, Dezvoltarea Platformei Web 1, Bazele Ingineriei Software, Proiectul 1 integrat, matematica pentru calcul.

Anul 2

Analiza orientată pe obiecte

Anul 3

Gestionarea proiectelor IT 1, Abilități de cercetare și probleme profesionale, Dezvoltarea platformei web 2, Proiectul integrat 3 și alte opțiuni de module

Anul 4

Onoruri Modul de proiect și Dezvoltare platformă mobilă cu opțiuni suplimentare de module.

Module elective

Arhitectura aplicațiilor

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Anul 1

SQA mai mare

BBBB plus Nat 5 engleză și matematică la C

Un nivel

CCC plus GCSE engleză și matematică la C / 4

ILC mai mare

H2H3H3. Matematica și limba engleză sunt necesare la nivelul O2 obișnuit dacă nu sunt luate la nivel superior.

Diploma IB

24 de puncte

BTEC

Nivelul 3 Diploma extinsă în materie de calcul relevantă la DMM

BTEC

Nivelul 3 Diplomă extinsă în domeniul relevant la MMM

Anul 2

Un nivel

120 de puncte tarifare UCAS, inclusiv D minim în calcul sau matematică

BTEC

Nivelul 3 Diploma extinsă în calcul, inclusiv matematică la DDM

Anul 3

HND

Computerele HND (Dezvoltare de software), care includ: Fundamentals Design Database; Sisteme de management al bazelor de date relaționale; sau proiectarea și programarea bazelor de date în SQL. Plus * Dezvoltare de software: Dezvoltarea de site-uri Web pentru utilizare multipla sau Dezvoltare web Conținut generat dinamic. Sau HND Computer Science, inclusiv: Dezvoltare Software: programare orientată pe obiecte; Dezvoltarea de software: Analiza și proiectarea orientată pe obiecte; Dezvoltarea de software: structuri de date. Este de așteptat ca solicitanții de succes să fi obținut gradul A în ambele unități gradate 7 și 8 care alcătuiesc profilul de atribuire al grupului. * Candidații fără această cerință poate fi în continuare eligibile pentru intrare , dar va avea o electivă restricționată Pathway alegere.

limba engleza

Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză vor fi, în mod normal, obligați să dețină echivalentul unui scor IELTS Academic de 6.0, fără un element mai mic de 5.5.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil (ă) să accesați acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • UE: 1820 £
  • Internațional: 11.500 de lire sterline

* Taxele de școlarizare totale pentru studenții RUK care au absolvit o diplomă de trei sau patru ani sunt limitate la 27.750 £. Taxele specifice sunt supuse confirmării de către guvernul scoțian și se pot schimba odată confirmate.

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări student.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Loc de munca

Acest program oferă posibilitatea de a efectua o plasare bazată pe industrie la încheierea anului 3.

A studia in strainatate

Există oportunități pentru studenți să studieze în străinătate prin schimburi Erasmus și sunt, de asemenea, încurajați să participe la activitățile Asociației Internaționale pentru Schimbul de Studenți pentru Experiența Tehnică (IAESTE).

Acreditare profesională

Programele noastre de calcul sunt acreditate de BCS Chartered Institute for IT.

Metode de evaluare

Metodele de evaluare utilizate includ examinări scrise nevăzute, sarcini de curs (individual și pe bază de grup), teste de clasă (atât nevăzute, cât și cărți deschise), teste practice de laborator (atât nevăzute, cât și cărți deschise) și prezentări. În modulele de proiect, studenții realizează un artefact, rapoarte individuale și de grup, precum și prezentări. Cele mai multe sarcini de curs implică angajarea unui element semnificativ de studiu independent și implementarea sarcinilor practice asociate într-un anumit termen.

Program predat în:
Engleză

Vezi 28 mai multe cursuri de la Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Ultima actualizare July 31, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 - 4 anii
La zi
Price
1,820 GBP
Acasă / Studenți din UE; £ 9250 studenți RUK; 11.500 de studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date