BSC (Hons) în informatică

Generalități

Programul de descriere

De ce să alegi acest curs?

Computingul este un domeniu interesant, provocator și dinamic. Calculatoarele fac parte integrantă din toate aspectele societății, iar viața modernă și noile tehnologii de calcul sunt introduse cu o rată enormă. Ca rezultat, domeniul informaticii se dezvoltă și se schimbă continuu și rapid.

Cererea de absolvenți cu cunoștințele, înțelegerea și abilitățile necesare pentru a analiza, proiecta, dezvolta, testa și întreține sisteme moderne de calculatoare este mare.

Acest grad se va referi la știința informaticii în centrul tehnologiilor care stau la baza, care infiltrează din ce în ce mai mult fiecare element al societății noastre.

Acest curs:

 • are abilități de angajare în centrul său, dezvoltă munca în echipă, gestionarea proiectelor, comunicarea și gândirea creativă.
 • vă va dota cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra ca inginer profesionist și / sau consultant în proiectarea, configurarea și gestionarea sistemelor informatice.
 • vă permite să lucrați la proiecte practice de proiectare, activități de laborator și lucrări în grup de proiecte.
 • îți oferă oportunitatea de a lucra la un proiect / plasament live bazat pe muncă.
 • vă oferă opțiunea unui An de plasare industrială.
 • este locul 1 în Țara Galilor și al treilea în Marea Britanie pentru oportunități de învățare și al 8-lea în Marea Britanie pentru sprijin academic (analiza WGU a datelor NSS nepublicate din 2019).
 • oferă o oportunitate de a participa la programele Academiei CISCO și de a se califica pentru acreditarea CISCO.

Acest curs este disponibil pentru a studia acest curs cu un an de plasament în industrie BSc (Hons) Anul de plasament al industriei de informatică (cu plasare industrială) Cod UCAS: CSIP

Puteți alege, de asemenea, pentru a studia acest curs ca un an fundație BSc (Hons) Informatică (patru ani, inclusiv anul de fundație) Cod UCAS: I345

Caracteristicile principale ale cursului

 • Departamentul de cercetare activ în tehnologii viitoare și emergente.
 • Departamentul a reușit să obțină finanțare pentru dezvoltarea unei game de aparate inteligente de bucătărie destinate persoanelor vârstnice sau cu dizabilități și continuă să dezvolte proiecte de cercetare.
 • Catedra de calcul câștigătoare - considerată "lider mondial" în ultimul studiu britanic de cercetare (RAE 2008).
 • Universitatea găzduiește ARCLab, specializată în cercetare în domeniul informaticii și informaticii.
 • O serie de conferințe bienale de cercetare pe internet atrage delegații din întreaga lume.
 • Cursurile noastre oferă o oportunitate de a participa la programele Academiei CISCO și se califică pentru acreditarea CISCO.
 • Elevii desfășoară un proiect individual în al treilea an de curs. În mod normal, în fiecare an, există o serie de proiecte "live" disponibile care implică colaborarea cu întreprinderile.
 • Primul în Țara Galilor și al treilea în Regatul Unit pentru oportunități de învățare și al 8-lea în Regatul Unit pentru sprijin academic (analiza WGU a datelor nepublicate din 2019 privind NSS)

Cerințe de intrare

BSc (Hons) Știința informaticii

Cod UCAS: 4R9B

Cerințele academice pentru curs sunt 112 de puncte tarifare UCAS la nivelul GCE A sau echivalent, inclusiv o trecere bună în IT, Computing, Matematică sau Fizică.

Solicitanții care nu îndeplinesc criteriile de mai sus vor fi evaluați individual, prin interviu.

Cum funcționează cursurile de plasament industrial la Wrexham Glyndwr University .

În timpul nivelului 5 (anul 2) al programului, veți participa la sesiuni de instruire despre anul de plasament, inclusiv procesul de găsire a unei destinații de plasare potrivite, așteptările anului de plasare și orientările privind elaborarea propunerii. În semestrul 2, veți colabora cu un coordonator de plasare pentru a vă prezenta propunerea, care va fi apoi examinată și revizuită. Dacă reușiți în acest proces, veți continua să vă plasați Plasamentul Industrial în timpul celui de-al treilea an și veți reveni la noi pentru nivelul 6 (anul 4 în total).

Evaluare

Metodele inovatoare de evaluare sunt considerate ca parte integrantă a învățării pentru acest program, cu criterii de evaluare legate de rezultatele individuale de învățare ale modulelor.

Metodele de evaluare includ evaluări practice, evaluări limitate de timp, rapoarte și eseuri, analize de studii de caz, prezentări orale, lucrări de seminar, lucrări de proiect, portofolii, evaluări bazate pe muncă, examene, teste în clasă în viu și nevăzute.

Evaluarea va implica atât misiuni individuale, cât și grupuri.

Predand si invatand

Universitatea Wrexham Glyndŵr se angajează să sprijine studenții noștri pentru a-și maximiza potențialul academic.

Oferim ateliere de lucru și sesiuni de asistență în domenii precum scrierea academică, notarea eficientă și pregătirea pentru misiuni. Elevii pot rezerva întâlniri cu abilități academice tutorilor dedicați pentru a ajuta la rezolvarea aspectelor practice ale muncii universitare.

Perspectivele de carieră

Cariera și zona de la Universitatea Wrexham Glyndŵr este acolo pentru a vă ajuta să luați decizii și să planificați următorii pași spre un viitor luminos. De la găsirea unui loc de muncă sau studiul suplimentar până la rezolvarea intereselor, abilităților și aspirațiilor dvs., acestea vă pot oferi informațiile, sfaturile și îndrumările experților de care aveți nevoie.

Gradul dvs. vă va permite să lucrați cu angajatori mari în industria software-ului, în IMM-urile tehnologice și să vă ajutați dezvoltarea carierei în ceea ce privește pozițiile de conducere în organizațiile software sau ca director al companiei proprii.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attenti ... Citeste mai mult

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attention. Citește mai puţin