Citește Descrierea Oficială

Explorarea comportamentului

Acest curs vă va oferi o înțelegere mai bogată a complexității și diversității vieții moderne. Sociologia explorează societățile, culturile și comportamentul uman dintr-o perspectivă globală. Veți studia diversitatea culturală și construirea identităților sociale bazate pe sexualitate, religie, rasă, sex și clasă.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.

De ce sociologie la LSBU?

 • Absolvenții recenți sunt acum asistenți de cercetare, mentori de școli și lucrători caritabili - carierele sunt probabil în predare, asistență socială, marketing, administrație publică, sectorul voluntariatului, cercetarea socială, jurnalismul și cercetarea programelor.

 • No.2 în Londra Universități moderne pentru scor general și perspective de absolvent în Sociologie (Complete University Guide Table League, 2018).

 • Absolvenții pot aplica pentru cursuri postuniversitare, cum ar fi MSc Criminologie și Metode de cercetare socială, MSC Studii de dezvoltare și MSC Studii privind refugiații.

 • Îmbunătățiți-vă CV-ul și cunoașterea practicii de lucru cu o plasare voluntară în serviciul penitenciar, consiliere juridică, încălcări ale tinerilor și programe de îndrumare a tineretului.

Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod

module

Acest curs oferă o explorare stimulativă, din perspectivă globală, a societăților, culturilor și comportamentului uman. Modulele includ politica și democrația, războaiele și revoluțiile, genul, modernitatea, egalitatea și diversitatea și genocidul. Metode de evaluare pentru cursul general: 72% cursuri.

Anul 1

 • Revoluțiile, războaiele și fabricarea lumii moderne
 • Probleme în sociologia contemporană
 • Imaginația sociologică
 • Politica, luarea deciziilor și democrația
 • Cercetarea vieții sociale
 • Probleme sociale și politice

Anul 2

 • Abilități de cercetare socială 1
 • Genul, diferența și egalitatea
 • Efectuarea identităților: cetățenie, rasă și națiune
 • Abilități de cercetare socială 2
 • Teoria socială și societatea modernă

Plus un modul opțional din:

 • Globalizarea și dezvoltarea
 • Tineret, criminalitate și delincvență
 • Mediul, durabilitatea și schimbările climatice

Anul 3

 • Sociologie pentru secolul XXI
 • Race, cultură și identitate
 • Proiect de cercetare (dublu modul)
 • Politica și protestul: noi mișcări sociale și politice

Plus un modul opțional din:

 • Genocidul și crimele împotriva umanității
 • Egalitatea, justiția socială și politica socială

Modulele sunt evaluate prin eseuri, prezentări individuale și de grup, recenzii de carte, examene, rapoarte, portofolii de lucru, analiza documentelor și disertația ultimului an.

Angajabilitate

O diplomă de sociologie vă oferă libertatea de a alege orice număr de căi de carieră, inclusiv predare, asistență socială, marketing, administrație publică, sectorul voluntar, cercetare socială, relații publice, publicitate, management și activități mediatice, inclusiv jurnalism și program cercetare.

Cu toate acestea, profesia socială și bunăstarea - care lucrează ca lucrător social sau consilier - este probabil cea mai populară alegere de carieră pentru absolvenții de sociologie.

Consilierii petrec timp cu oameni, în general pe o bază unică, ajutându-i să vorbească despre ei înșiși într-un mediu sigur și confidențial. Asistenții sociali oferă sprijin și asistență unui număr mare de indivizi, familii și grupuri, de la persoanele fără adăpost la persoanele cu dizabilități fizice și de învățare.

Salariul de bază pentru consilierii cu normă întreagă este, în general, de aproximativ 19 000 - 26 000 de lire sterline pe an, cu toate că munca parțială și voluntară este destul de comună. Consilierii de practică privată percep în general o taxă cuprinsă între 30 și 50 de lire pe oră. (Serviciul Național de Cariere)

Îmbunătățirea capacității dvs. de angajare

Îmbunătățim capacitatea dvs. de angajare prin intermediul proiectului nostru de voluntariat înfloritor, unde studenții pot lucra pentru serviciul de poliție, serviciul penitenciar, consiliere juridică, asistență pentru victime, violență domestică și agenții de abuz asupra copiilor, precum și pentru programele de mentorat în rândul tinerilor.

Absolvenții recenți din acest curs au devenit Asistenți de Cercetare, Profesori de Școală, Mentori Studenți, Lucrători în Caritate și Asistenți de Marketing.

Progresul carierei

Dacă absolviți acest curs, veți putea aplica pentru studii suplimentare la nivel postuniversitar, inclusiv pentru un loc în cadrul studiilor MSc cu privire la refugiați cu normă întreagă sau cu frecvență redusă.

Rezistența academică a acestui curs înseamnă că puteți lua în considerare și intrarea în domeniul cercetării academice.

Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

 • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
 • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.

Predand si invatand

Orele de studiu

Durata de contact a clasei 1 este de obicei de 9 ore pe săptămână. În plus, veți fi așteptat să acordați timp studiilor independente și să participați la tutoriale personale.


Cercetătorii activi din domeniul cercetării

Veți fi învățați de cercetători activi din domeniul cercetării, a căror activitate este recunoscută pe plan internațional și care informează curriculumul cursului.


Resurse de învățare online

De asemenea, oferim resurse extinse de învățare virtuală, cu acces la textele de bază ori de câte ori aveți nevoie. Veți fi încredințat un tutore personal pentru a vă ajuta să vă stabiliți și o gamă largă de asistență este disponibilă prin intermediul serviciilor studențești ale LSBU.


Instruirea personală academică

Ca student studiat în Drept și Științe Sociale, în primul semestru la LSBU vi se va aloca un tutore numit. Rolul tutorelui tău este să fii principalul tău contact pentru sprijinul pentru dezvoltarea academică și profesională.

Tutorul dvs. vă va ajuta să beneficiați cât mai mult de timpul acordat de LSBU, oferind consultanță și semnalizări altor surse de sprijin în cadrul Universității. Ei ar trebui să fie prima persoană de la universitate cu care vorbiți dacă aveți dificultăți care vă afectează munca. Acestea ar putea fi probleme academice, financiare, de sănătate sau de altă natură.

Veți avea întâlniri cu tutorele dvs. personal de cel puțin trei ori pe an timp de 15 minute pe toată durata cursului. Puteți să vă adresați tutorelui pentru ajutor suplimentar prin e-mail sau să vă înscrieți pentru sloturi de întâlniri anunțate în afara biroului tutorelui.

Cerințe de intrare

2018 Intrare

 • Un nivel BCC sau :
 • BTEC Diploma Națională MMM sau :
 • Accesul la calificările HE cu 9 Distincții și 36 de merite sau :
 • Calificări de nivel 3 echivalente în valoare de 106 puncte UCAS
 • Solicitanții trebuie să dețină 5 GCSEs AC, inclusiv matematică și engleză, sau echivalent (reformat GCSEs clasa 4 sau mai sus).

Salutăm calificările din întreaga lume. Limba engleză pentru studenții străini: scor IELTS de 6,0 sau Cambridge Proficiency sau Advanced Grade C.

Program predat în:
Engleză

Vezi 132 mai multe cursuri de la London South Bank University »

Ultima actualizare February 26, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 23, 2019
Duration
3 - 5 anii
Part time
La zi
Price
9,250 GBP
Anul 1 Taxă UE / UE pe întreaga durată: 9250 £; Taxă internațională: 13125 GBP.
După locații
După dată
Start Date
Sept. 23, 2019
End Date
Ian. 24, 2022
Termen limită de aplicare

Sept. 23, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Ian. 24, 2022