Informatii generale

Diplomă de licență în domeniul bancar

Durata: 3 ani (cu normă întreagă)

Caracteristici cheie

Programul a fost dezvoltat de academicieni la LSE, considerat un centru internațional de excelență academică și inovație în domeniul științelor sociale pentru a oferi o înțelegere aprofundată a modului în care funcționează intermediarii și instituțiile financiare, precum și structura și funcționarea piețelor financiare

Scopul de a excela într-o carieră în contabilitate, consultanță, comercială sau de investiții bancare, de tranzacționare și vânzări sau în gestionarea riscurilor

Dorința de a urmări acreditarea de la organisme profesionale, inclusiv: Dacă este o școală de finanțe (furnizorul de alegere pentru majoritatea organizațiilor de servicii financiare de vârf ale Regatului Unit), ACCA (Asociația Contabililor Autorizați Chartered), ICPAS (Institutul de Contabilitate Publică Certified din Singapore).

Școala londoneză de economie și științe politice (LSE) este o mică universitate specializată, cu o apreciere internațională și o acoperire globală. Cercetarea și predarea lui acoperă întreaga gamă a științelor sociale, de la economie, politică și drept până la sociologie, antropologie, contabilitate și finanțe. Fondată în 1895 de către Beatrice și Sidney Webb, LSE are o reputație remarcabilă nu numai pentru excelența academică, ci și pentru angajamentul extins în lumea guvernării, politică și afaceri.

LSE este un colegiu al Universității din Londra și este responsabil de direcția academică a programelor Economie, Management, Finanțe și Științe Sociale (EMFSS) disponibile ca programe internaționale ale Universității din Londra. Acest lucru înseamnă că cadrele didactice și personalul administrativ LSE dezvoltă programele de învățământ, scriu ghiduri, dezvoltă oportunități și materiale de învățare online, consiliază instituțiile de învățământ și pregătește și marchează examinări.

Studenții din cadrul programelor internaționale de la Universitatea Londra beneficiază de experiența academică a LSE și sprijinul acordat de Universitatea din Londra, una dintre cele mai vechi și mai mari universități din Marea Britanie.

Studenții de succes primesc diplome sau alte calificări de la Universitatea din Londra. Acestea sunt distincte de gradele sau alte calificări acordate de LSE.

Structura cursului

BF-EN.jpg

Cerința de intrare

  • 17 ani și peste
  • Anul încheiat 12 (sau echivalent) și a obținut o limbă engleză satisfăcătoare cu un scor IELTS de 6,0 (fiecare componentă trebuie să înscrie un minim de 5,5
  • O trecere într-un an universitar sau British University Vietnam permite intrarea directă la calificări în cazul în care un student a îndeplinit cerințele de mai jos sau un echivalent și a trecut cel puțin una dintre următoarele opțiuni:
  • 2 subiecți la nivelul AdA-levelGCE A.
  • Un program de acces a trecut la standardul recunoscut de QAA pentru intrarea în Învățământul Superior o
  • Diplomă de bacalaureat internațional cu minim 24 de puncte
Program predat în:
  • Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la British University Vietnam »

Ultima actualizare Noiembrie 9, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date