BSC (Hons) Cantitate Topografie

Generalități

Programul de descriere

Acest grad vă va oferi baza ideală pentru o carieră în industria de construcții. Ca un inspector cantitate, vă va oferi o gamă de servicii, inclusiv costul și consiliere a contractului, prognoză cost, de masura si control al costurilor. Veți fi, de asemenea, responsabil pentru managementul financiar al proiectelor de construcție de la început până la finalizare. Acest lucru vă va oferi o bază excelentă pentru progresia la funcții de conducere în întreaga industrie.

Cantitate topografie necesită abilități tehnice, economice, juridice și manageriale. Programul reflectă această diversitate. În anii 1 și 2, va lucra îndeaproape pe proiecte cu colegi de la construirea de topografie, proiectare și management în construcții, precum și programe de management imobiliar.

Universitatea este de a investi 76 milioane lire sterline într-o clădire nouă pentru a găzdui biblioteca campus, studiouri TV și facilități academice de discipline, inclusiv arhitectura, design și construcție. Stockwell Street este la o scurtă plimbare de la Campus Greenwich și acest program vor fi livrate acolo din 2014.

Obiectivele programului sunt: ​​- Pentru a dezvolta cunoștințele de management, drept și economie în industria de construcții și imobiliare - Pentru a vă dota cu abilitățile, tehnicile si abilitatile necesare pentru a fi un inspector cantitate - Pentru a dezvolta capacitatea de a rezolva problemele de constructii .

Prezență

  • 3 ani cu normă întreagă - de tip sandwich 4 ani - 5 ani part-time

Cerințe de intrare

Candidații trebuie să aibă: 260 de puncte UCAS plus cel puțin trei GCSE la gradul C sau de mai sus (inclusiv limba engleză și matematică) sau calificări echivalente.

Evaluare

Studenții sunt evaluate prin examene și cursuri.

Recunoașterea profesională

Acest program este o cale de membru al Chartered Institute of Building (CIOB). Pentru a atinge statutul de MRICS, este necesar să se efectueze un Master acreditat după finalizarea programului de mai sus.

Opțiuni de carieră

Absolvenții pot urmări oportunități în practică privată, cu antreprenori, dezvoltatori, asociațiile de locatari și autoritățile locale și centrale.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Citeste mai mult

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Citește mai puţin
Londra , Rochester + 1 Mai mult Mai Puțin