BSC (Hons) Contabilitate și Finanțe cu Anul Fundației

Generalități

5 locații disponibile

Programul de descriere

BSC (Hons) Contabilitate și Finanțe cu Anul Fundației

BSC (Hons) de contabilitate și finanțe cu Anul Fundației este destinat studenților care au un interes în dezvoltarea cunoștințelor și înțelegerea aspectelor cheie de contabilitate și de finanțare, și în special, care doresc să urmeze o carieră profesională în contabilitate și finanțe. Acesta urmărește să ofere studenților o experiență de învățare care să le permită să dezvolte competențe care să creeze profesioniști contabili eficienți în mediul de afaceri în schimbare. Curriculum-ul și strategia de învățare și predare sunt completate de cursuri de oaspeți și de ateliere "live" pentru a promova învățarea independentă și pentru a-și spori abilitățile de angajare pentru viitor. Aceste cunoștințe și competențe vor fi dezvoltate și extinse în anii care urmează încheierii cu succes a Anului Fundației.

Programul de diplomă este conceput astfel încât Anul Fundației să furnizeze un an de bază, care să încorporeze atât învățarea academică, cât și cea profesională / profesională, pentru solicitanții care au nevoie să-și îmbunătățească cunoștințele și înțelegerea de contabilitate și finanțe și abilitățile asociate. Anul oferă studenților cunoștințe și înțelegere a aspectelor cheie ale contabilității și finanțelor într-un context de afaceri, împreună cu abilitățile necesare pentru a participa la programul de contabilitate și finanțe de licență la nivelurile 4, 5 și 6.

Anul Fundației încearcă să dezvolte abilități de matematică cu scopul de a dezvolta contabilitatea studenților, cunoștințele și abilitățile matematice de afaceri într-un mod care să încurajeze încrederea și aprecierea matematicii ca subiect, oferind studenților cunoștințele matematice necesare pentru contabilitate și finanțe la licențiat nivel. Anul Fundației oferă, de asemenea, un modul de competențe de alfabetizare care este conceput pentru a sprijini studenții care intră în învățământul superior la nivelul 3, care doresc să progreseze la un BSC în contabilitate și finanțe.

Anul 1 vă oferă o bună înțelegere a fundamentelor contabilității și finanțelor, alături de fundamentele afacerii. Anii 2 și 3 vă oferă cunoștințe aprofundate despre modul în care companiile utilizează contabilitatea și finanțele pentru a lua decizii, raportează performanța în condiții de incertitudine și de risc. Programul oferă suporturile intelectuale necesare pentru o carieră profesională într-un mediu de lucru în continuă schimbare, o abordare riguroasă a conștiinței de sine și a dezvoltării personale și o expunere semnificativă la lumea muncii și cerințele sale actuale prin oportunități de experiență profesională.

Prin efectuarea unui grad de afaceri cu Universitatea de Drept Business School la unul dintre campusurile noastre din Marea Britanie, veți fi, de asemenea, eligibil pentru oferta noastră de Master gratuit. Pentru a vă maximiza perspectivele de angajare, puteți progresa într-un curs de master de afaceri fără costuri suplimentare la finalizarea cu succes a diplomei de licență.

Acest grad este ideal pentru cei interesați de o carieră profesională viitoare în contabilitate, finanțe, audit și fiscalitate. Acesta oferă o bază excelentă în contabilitate și finanțe și acționează ca bază pentru continuarea studiilor în contabilitate sau finanțe la nivel postuniversitar sau profesional.

Puteți alege să studiați cursul online, la unul din campusurile noastre din Marea Britanie, la Londra Bloomsbury, Birmingham, Leeds sau Nottingham.

Cerințe de curs

  • 32 puncte UCAS față de echivalentul unui nivel A sau 40 puncte UCAS față de echivalentul a două niveluri A. 5 GCSE la AC (9-4), inclusiv limba engleză, și gradul D / 4 sau mai sus, în matematică sau calificări echivalente.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Citeste mai mult

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Citește mai puţin
Londra , Leeds , Manchester , Berlin , Birmingham , Londra , Londra , Nottingham + 7 Mai mult Mai Puțin