Citește Descrierea Oficială

BSC (Hons) Contabilitate și Finanțe

BSC (Hons) Contabilitate și Finanțe este destinat studenților care au un interes în dezvoltarea cunoștințelor și înțelegerea aspectelor-cheie de contabilitate și de finanțare, și în special, care doresc să urmeze o carieră profesională în contabilitate și finanțe. Acesta urmărește să ofere studenților o experiență de învățare care să le permită să dezvolte competențe care să creeze profesioniști contabili eficienți în mediul de afaceri în schimbare. Curriculum-ul și strategia de învățare și predare sunt completate de prelegeri invitate și ateliere de lucru "live" pentru a promova învățarea independentă și pentru a-și spori abilitățile de angajare pentru viitor

Anul 1 vă oferă o bună înțelegere a fundamentelor contabilității și finanțelor, alături de fundamentele afacerii. Anii 2 și 3 vă oferă cunoștințe aprofundate despre modul în care companiile utilizează contabilitatea și finanțele pentru a lua decizii, raportează performanța în condiții de incertitudine și de risc. Programul oferă suporturile intelectuale necesare pentru o carieră profesională într-un mediu de lucru în continuă schimbare, o abordare riguroasă a conștiinței de sine și a dezvoltării personale și o expunere semnificativă la lumea muncii și cerințele sale actuale prin oportunități de experiență profesională.

Acest grad este ideal pentru cei interesați de o carieră profesională viitoare în contabilitate, finanțe, audit și fiscalitate. Acesta oferă o bază excelentă în contabilitate și finanțe și acționează ca bază pentru continuarea studiilor în contabilitate sau finanțe la nivel postuniversitar sau profesional.

Cerințe de curs

  • BBC la nivel și grad C / 4 sau mai mult în matematică GCSE și limbă engleză, sau calificări echivalente.
  • Solicitanții cu calificări corporale profesionale (documente):
    • ACCA F1-F4 = Intrare directă la L5
    • CIMA BA1-BA4 = Intrare directă la L5
    • ACCA F1 - F9 = Intrare directă la L6
Program predat în:
Engleză

Vezi 8 mai multe cursuri de la The University of Law Business School »

Ultima actualizare October 7, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
13,500 GBP
Septembrie 2019: Londra Bloomsbury £ 9,250 (Marea Britanie / UE) £ 13,500 (INT)
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date