BSC (Hons) criminologie și psihologie penale

Generalități

Programul de descriere

Vă rugăm să rețineți că informațiile de pe acest site se referă la programul care începe în septembrie 2016.

BSc (Hons) Criminologie și programul de Psihologie penal la Greenwich oferă o fuziune unică a două dintre disciplinele academice contemporane cele mai interesante și relevante oferite la universitati britanice. Acesta oferă o introducere clară a și pregătire riguroasă în, atât criminologie și psihologie penal (subiecți care au crescut în mod semnificativ în ultimul deceniu, iar acum sunt recunoscute ca domenii de specialitate de cunoștințe în dreptul lor propriu), împreună cu dreptul, politica socială, penală justiția și bunăstarea socială.

Vă rugăm să rețineți că acest program nu prevede recunoașterea British Psychological Society. În prezent, Departamentul de Universitatea de Psihologie, Asistenta Sociala si Consiliere oferă o conversie programe de studii Psihologie, care conferă Absolvent Baza pentru Chartered membru al British Psychological Society absolvenților de succes de la BSC (Hons) Criminologie și programul de gradul Psihologie penal al universității, care sunt acceptate pe de, și care finaliza cu succes, gradul de Psihologie Master.

Doriți mai multe? Pentru informații suplimentare cu privire la BSc (Hons) Criminologie și programul Psihologie penal - inclusiv modul de studiu conținut, taxele de program și - și de studiu cu Facultatea de Drept de la Universitatea din Greenwich, vă rugăm să completați formularul de la dreapta și Facultatea de Drept va lua legătura cu tine prin e-mail.

Ultima actualizare Aug 2016

Despre facultate

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Citeste mai mult

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Citește mai puţin
Londra , Rochester + 1 Mai mult Mai Puțin