Citește Descrierea Oficială

Locație: Canterbury

Programul BSc de marketing vă oferă posibilitatea de a urmări o pregătire temeinică în domenii generale de afaceri în timp ce dezvoltarea cunoștințelor și abilităților mai detaliat în specialitatea de marketing.

Acest program nu numai vă oferă o pregătire temeinică în subiectele de bază, care sunt esențiale pentru succesul tuturor întreprinderilor, dar combina acest lucru cu studiul de probleme contemporane în marketing.

Programul vă echipează cu abilitățile cheie și cunoștințe esențiale pentru gestionarea unei afaceri și specialist marketing abilitățile și cunoștințele. Se va apela puternic pentru studenții care au în vedere o viitoare carieră în marketing.

Acreditate de Chartered Institute of Marketing, Kent Business School a unit forțele cu CIM pentru a oferi studenților posibilitatea de a obține calificări profesionale prin CIM Graduate Gateway. Calificări CIM sunt foarte căutate de către angajatori, iar harta alături de propriile noastre de grade, care asigură ne echiparea studenților cu cele mai bune oportunități pentru o carieră de marketing de succes.

Opțiuni de ieri

Aveți opțiunea de a lua BSc (Hons), gradul de marketing cu un an în industrie pe un loc de muncă profesionist, pentru a îmbunătăți experiența și capacitatea de inserție profesională. Programul nostru de gradul vă oferă posibilitatea de a dobândi cunoștințe de specialitate în marketing, precum și dezvoltarea în continuare a zonelor de bază de management. Veți obține, de asemenea, o educație academică amplu, cu un accent pe competențe-cheie, cum ar fi de aritmetică, oral și în scris comunicare, lucru în grup și de calcul.

Onoruri unice:

  • BSC (Hons) Marketing (N500)
  • BSC (Hons), de marketing, cu un an în industrie (N501)

Dezvoltarea dvs. de angajare

Suntem pe locul 20 în Marea Britanie pentru absolvirea perspectivele de angajare ale studenților în conformitate cu Ghidul de The Times Universitatea Good 2016.

BSC (Hons), gradul de marketing vă oferă fundamentul academic aveți nevoie pentru o carieră în marketing sau management. Un grad Kent oferă studenților perspective de carieră excelente și absolvenți au în mod constant o reputație excelentă în rândul angajatorilor. Absolvenții noștri de marketing și găsească de lucru în domeniul managementului sectorului public și privat și de consultanță, atât în ​​străinătate cât și în Marea Britanie. Absolvenții de la Kent au ajuns să aibă acces la poziții la o gamă largă de companii și sectoare, inclusiv Deloittes, KPMG, PricewaterhouseCoopers, Lloyds, Sainsburys PLC, Tesco, Transport for London, Yahoo! Marea Britanie, Thames Valley Poliție, Heineken, o gamă largă de agenții de media și companii de consultanță de management. Alte absolvenți au plecat, de asemenea, pentru a începe propria asociații de afaceri de succes sau start-up-uri.

Kent Business School prezintă o multitudine de oportunități pentru tine de a câștiga mult mai mult decât de gradul de afaceri valoros. Avem legături puternice cu numeroase organizații globale, și să ofere șanse pentru tine de a rețea cu ei și să dobândească conexiuni utile pentru a vă permite pentru a îmbunătăți experiența de student și de a crește șansele de angajare dumneavoastră. Noi organiza evenimente sau activități cu astfel de organizații și asociații care vor beneficia, de asemenea, experiența de învățare și de a spori perspectivele de carieră. Noi oferim facilități ideale într-un mediu de învățare internațional pentru tine de a crea asociații cu prietenii și colegii în timp ce la Școala și după absolvire, ca parte a absolvenților Kent Business School, care va rămâne cu tine mult timp după absolvire și poate oferi asistență în ta cariera viitoare.

Organizațiile care oferă stagii de ani în industrie sau an în străinătate a vedea acest sistem ca o modalitate eficientă de a găsi potențiali angajați noi, astfel încât ambele sisteme de a vă oferi un avantaj clar atunci când vine vorba de perspectivele de locuri de muncă și de a spori într-adevăr perspectivele de carieră.

La Kent Business School, veți câștiga multe dintre aptitudinile transferabile cheie angajatori sunt în căutarea pentru. Sunteți învățat să analizeze critic, să gândească creativ, exprima opiniile în mod convingător, a gestiona timpul în mod eficient, și de a lucra bine în mod independent și în grupuri.

Program predat în:
Engleză
Kent Business School, University of Kent

Vezi 5 mai multe cursuri de la Kent Business School, University of Kent »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 - 4 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date