BSC (Hons) informatică și inginerie software (uk-top up grade)

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală Universitatea din Bedfordshire Universitatea din Bedfordshire este o universitate modernă, inovatoare, cu un patrimoniu de educație de calitate merge înapoi mai mult de 100 de programe years.This este acordat de Universitatea din Bedfordshire - Marea Britanie, în colaborare cu SLIIT Computing.

Informatică și inginerie software sunt esențiale pentru succesul multe din activitățile comerciale și industriale de astăzi, și, ca un program de top această oferă posibilitatea de studiu de specialitate în a treia etapă. Un accent deosebit se pune pe învățarea despre întregul ciclu de viață de dezvoltare de software și producția de sisteme de înaltă calitate, folosind metode orientate-obiect.

Institutul SLIIT Computing Ltd (Private), o filială a SLIIT fost creat pentru a oferi oportunități de educație pentru gama mai larga de studenții care doresc să progreseze în studiile superioare, cu o experiență de învățare orientate spre industrial. SLIIT Computing ofera BSC în programul de gradul Tehnologia informației în asociere cu SLIIT care deschide calea pentru ca elevii să țină cunoștințele lor până la data de în acest domeniu mișcare rapidă a tehnologiei informației. Un amestec de teorie și practică oferă marginea pentru cei care doresc să intre în forța de muncă cu studii superioare sunet și oferă un avantaj competitiv printre altele.

Admiterea Cerința

Edexcel Superior Diploma Național în calcul și sisteme de Dezvoltare sau echivalent SLIIT sau SLIIT Diploma Computing în Tehnologia Informației

DURATA

Un an Top - Up. Livrare programul depinde de preferințele majorității studenților, prin urmare, ar putea fi Zilele săptămânii sau în weekend.

Structura programului Veți dobândi cunoștințe detaliate de domenii, cum ar fi programarea internet, aplicații de baze de date, inteligenta artificiala si networking, precum și după finalizarea unui proiect etapa finală s-ar putea avea șansa de a întreprinde în continuare cercetări avansate.

  • Management social și profesional de proiect
  • Proiect de licență
  • Metodologii de cercetare și tehnologii emergente
  • Comparative Sisteme integrate

Studiu suplimentar: MSc in un subiect legat Software Engineering; MPhil / doctorat. Elevii taxa de curs Sri Lanka

  • SLIIT Computing Taxa: LKR 115 000.00 per termen
  • Universitatea Royalty Taxa: 700 RON (2016 de admisie)

** Termenele de plată vor fi declarate de către Direcția Afaceri Academice. International Students

  • SLIIT Computing Taxa: USD 1,750.00 pe termen
  • Universitatea Royalty Taxa: 700 RON (2016 de admisie)

În cazul în care următor - căi de locuri de muncă Oportunități de carieră: Este posibil să se identifice mai multe roluri diferite, care sunt așteptate absolvenții calea grad comun de a îndeplini - tehnician inginerie software competent, calculator stagiar developer programator / software, - iar aceste rezultate profesionale au stat la baza acest curriculum planificat strategic. Inițial, elevii sunt susceptibile de a obține locuri de muncă ca un practician calificat stagiar cu perspectiva de progresie mai târziu ceea ce duce la posturi de răspundere supraveghere lucru în cadrul unei dezvoltări bazate pe echipa si setarile de sprijin în mod semnificativ de mare, precum și la scară mică, setările industriale și comerciale. Scopul caii se vede în primul rând pentru a dota absolvenților de a dezvolta abilitățile intelectuale și pragmatice necesare pentru dezvoltarea artefacte software de calitate, care nu numai funcția, și pentru a îndeplini cerințele clientului, dar se potrivesc, de asemenea, în cadrul constrângerilor pragmatice. Rolul standardelor interne și externe este evidențiată ca fiind vital. De asemenea, astfel de subiecte va dota absolvent de a proceda la un grad mai mare și să participe efectiv sau într-o cercetare sau mediu academic. O caracteristică importantă a căii comun este faptul că întregul ciclu de viață de producție software este complet acoperit la un academic, precum și o perspectivă profesională. Absolvenți au obținut o varietate de poziții absolvent stagiar, atât în ​​industrie și sectorul public, cu perspective bune pentru promovarea în continuare într-o piață competitivă de locuri de muncă.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Our task is to attract brilliant minds, advance the frontiers of knowledge, stimulate innovation and creativity and educate future leaders in all areas of education and industry

Our task is to attract brilliant minds, advance the frontiers of knowledge, stimulate innovation and creativity and educate future leaders in all areas of education and industry Citește mai puţin