Prezentare generală Universitatea din Bedfordshire Universitatea din Bedfordshire este o universitate modernă, inovatoare, cu un patrimoniu de educație de calitate merge înapoi mai mult de 100 de programe years.This este acordat de Universitatea din Bedfordshire - Marea Britanie, în colaborare cu SLIIT Computing.

Universitatea din Bedfordshire Business School are un mod special, distinctiv de a reuni practica de afaceri reale, cercetarea academică și abordări inovatoare pentru învățare. În centrul experienței de învățare aici este o abordare riguroasă a practica. Asta înseamnă că veți experimenta cum academic informează învățare și îmbunătățește performanțele afacerii unui manager, și modul în care experiența practică informează și dezvoltă o înțelegere a teoriei.

Institutul SLIIT Computing Ltd (Private), o filială a SLIIT fost creat pentru a oferi oportunități de educație pentru gama mai larga de studenții care doresc să progreseze în studiile superioare, cu o experiență de învățare orientate spre industrial. SLIIT Computing ofera BSC în programul de gradul Tehnologia informației în asociere cu SLIIT care deschide calea pentru ca elevii să țină cunoștințele lor până la data de în acest domeniu mișcare rapidă a tehnologiei informației. Un amestec de teorie și practică oferă marginea pentru cei care doresc să intre în forța de muncă cu studii superioare sunet și oferă un avantaj competitiv printre altele.

Admiterea Cerința

 • Edexcel Superior Diploma Național în Managementul Afacerilor
 • Diploma SLIIT în Administrarea Afacerilor

Durata de un an Top - Up. Livrare programul depinde de preferințele majorității studenților, prin urmare, ar putea fi Zilele săptămânii sau în weekend.

Structura programului Unitățile pentru acest program se concentreze pe modul teoria de afaceri se aplică la locul de muncă moderne și contemporane. Programul de unități își propune să vă ofere cele mai bune oportunități de progres, atât academic și profesional.

 • Oamenii de resurse și dezvoltare
 • Relațiile de muncă, Recompensarea și Drept
 • Contextul strategic al MRU
 • Strategică și Creativitate
 • Dezvoltarea profesională HRM & DRU
 • Disertație în MRU
 • Săptămâni practică: Viitorul Tu

Studii suplimentare: Studenții care finalizează cu succes BA Resource Managemen (Hons) Human ar putea trece la programul de studii postuniversitare de un an de Master în Management de proiect de la Universitatea Keele - Marea Britanie, realizat de SLIIT Computing sau ai putea decide ca doriți să continuați studiile în MRU către progresează la Managementul Resurselor Umane MSC sau alte grade de afaceri conexe.

Elevii taxa de curs Sri Lanka

 • SLIIT Computing Taxa: LKR 115 000.00 pe semestru
 • Universitatea Royalty Taxa: RON 650 (2015/2016 admisie)

** Termenele de plată vor fi declarate de către Direcția Afaceri Academice. International Students

 • SLIIT Computing Taxa: US 1750.00 dolari pe semestru
 • Universitatea Royalty Taxa: RON 650 (2015/2016 admisie)

În cazul în care următor - Oportunități locuri de muncă Vei fi echipat pentru a începe o carieră ca un HR profesionist cu toate cunoștințele și experiența pentru a lovi la sol de rulare într-un rol practicant de resurse umane într-o varietate de contexte organizaționale. De asemenea, abilitățile dumneavoastră vă va permite să exceleze într-o gamă de mai multe roluri generaliști de management de oameni.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la SLIIT COMPUTING »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
1 an
La zi
Price
500,000 LKR
LKR 500 000,00 și mai
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date