BSC (IT) Specializată în Tehnologia Informației

Bachelor of Science în Tehnologia Informației vă va dota cu abilitățile și înțelegerea necesare pentru a dezvolta cariera în domeniul mai larg al dezvoltării proiectului IT care sunt necesare web, baze de date și multimedia abilități practice. Acest program va oferi studenților posibilitatea de a evalua în mod critic, design, respecta specificațiile, verifice cerințele, creăm soluții și de a comunica ideile tale pentru alți utilizatori profesioniști de calcul / end în industria IT. Gradul va hrăni dezvoltarea ta, nu doar în calitate de expert IT, dar, de asemenea, ca un gânditor creativ, permițându-vă să învețe și de a explora printr-o combinație de tehnologie și imaginație. Acesta este un program de studiu aprobat Comisia acordă University, realizat de SLIIT Computing, în asociere cu SLIIT.

Alte oportunități

In plus la studii formale, oferim o serie de activități opționale, inclusiv în prezent, participarea la competiții naționale, cum ar fi cele mai bune premii naționale de calitate software (NBQSA), e -Swabhimani si Motorola Solution - SLASSCOM concurs universitar. Mai mult, studenții au posibilitatea de a lua parte la conferințe și publică în reviste de cercetare, cum ar fi publicării IEEE Research.

De ce să alegeți acest program?

 • Acest program de gradul este conceput în așa fel încât un candidat are mai multe opțiuni de ieșire, cum ar fi Diploma Național în domeniul IT și BSc în domeniul IT, în anul 2 și, respectiv, anul 3.
 • De-a lungul cursului, dar mai ales în ultimul an, aveți libertatea de a construi propriul program dintr-o gamă largă de module și absolvent în BSC în IT cu specializare în domeniul tehnologiei informației, Interactive tehnologia multimedia sau să urmeze un program de grad străin cu o universitate parteneră . Acest lucru ține opțiunile de carieră flexibil, oferind baza largă care majoritatea angajatorilor care il cautati.
 • Pregătiți-vă pentru o carieră în industria IT, printr-o combinație de muncă academice, profesionale și practice, cu posibilități cum ar fi industria colaborat suport de mentorat profesional și stagii.

Pentru Cine

Pentru cei care aspiră să fie Software Designeri, dezvoltatorii de software, sisteme de analiști, analiști de afaceri și Sisteme administratorii.

Cerințe de intrare

 • Minim o GCE Advance Nivelul trece în orice disciplină (Local / Londra)
 • Mingea în proba de aptitudini realizat de SLIIT Computing.

Notă: Elevii așteaptă rezultatele examenului GCE Nivel Avansat 2013 sunt, de asemenea, eligibile pentru a aplica.

Aptitude Test de

Cererile sunt invitați pentru proba de aptitudini de la candidații care posedă cel puțin cerințele minime de admitere la BSc în programul Tehnologia Informației. Acest test este format din aptitudini analitice, logică și matematică. Data și locul de desfășurare a testului de aptitudini va fi anunțat prin ziarele naționale. Aptitude test va avea loc în Sinhala, engleza si Tamil Language.

Notă: Toți candidații trebuie să fie prezent la sediul 15 minute înainte de test.

Sesiune de informare

Sesiunile de informare sunt o modalitate foarte bună de a afla mai multe despre un program, cariere legate, și pentru a obține întrebările dumneavoastră răspuns facultate si de personal. Vă invităm toți studenții potențiali și părinții lor pentru sesiunea informații cu privire la "Licențiat în program de gradul IT și perspective de carieră" și pentru a vizita obiectivele turistice din SLIIT Computing, o filială a SLIIT prin sesiuni de informare noastre.

Rezervari

Spațiu pentru sesiunea de informații este limitat și, prin urmare, avem nevoie de rezerve. Camera noastră sesiune de informare găzduiește 70 vizitatori; sperăm că această setare mai mici vă oferă o introducere mai personal privind programul, precum și facilități. Deoarece capacitatea noastră este de 70 de vizitatori la fiecare dată, sesiunile nu umple și devin indisponibile. Intr-un efort pentru a menține o experiență de calitate pentru vizitatorii noștri, vă recomandăm să contactați biroul nostru de la 0772 66 55 55 pentru a face o rezervare cu cel puțin o săptămână în avans pentru vizita. Un număr de confirmare vor fi furnizate în momentul rezervării.

Cum să Aplici

 • Persoanele interesate pot expedia în formularul de candidatură pentru "BSC în Tehnologia Informației" direct SLIIT Computing. Formularul poate fi descărcat de pe site-ul SLIIT sau ar trebui să obțină de la SLIIT Computing, Level 13, BoC Merchant Tower, Kollupitiya. Colombo 03.
 • Solicitanții sunt obligați să plătească o taxă de Rs. 750 / - pentru proba de aptitudini și de prelucrare.
 • Această taxă ar trebui să fie plătită în favoarea "(Pvt) Ltd SLIIT Computing" cont curent nu: 1630619 de la Bank of sucursala Ceylon Kollupitiya.
 • Cererea este completat în mod corespunzător și banca plătitoare-in-alunecare pentru SLIIT Computing trebuie trimise la:
  • Afaceri academic executiv, SLIIT Computing (Pvt) Ltd, la nivel de 13, BOC Tower Merchant, Nr 28, Road St. Michael, Colombo 03.
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la SLIIT COMPUTING »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
3 anii
La zi
Price
700,000
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date