BSC Actuariale Știință

Generalități

Programul de descriere

BSc Actuarial Science

Într-o lume plină de incertitudini, actuari folosi matematica, statistici și software-ul pentru a ajuta organizațiile să evite riscuri și să profite de ea.

MSOE oferă o diplomă de licență în științe actuariale. Ca fiind unul Consistently dintre ocupațiile de top, actuari folosesc matematica, statistici și software-ul pentru a prognoza probabilitatea și costul unui eveniment. Ele sunt experți în:

 • Evaluarea probabilității viitoarelor numere de eveniment folosind, nu bile de cristal.
 • Caută modalități creative pentru a minimiza riscul.
 • Diminuarea impactului evenimentelor adverse care apar.

Actuarii au o combinație de puternice abilități analitice, cunoștințe de afaceri și înțelegere a comportamentului uman pentru a gestiona riscurile complexe cu care se confruntă societatea noastră. Ei lucrează într-o varietate de domenii, din sectoarele privat și public de învățământ superior, sindicate, firme de contabilitate publice și consultanți.

Într-o lume în schimbare rapidă, cu riscuri emergente și nevoia de mai multe modalități creative de a le aborda, există oportunități constante pentru creșterea personală și profesională. Potrivit Biroului american de statistica a muncii, între 2010-2020, ocuparea forței de muncă pentru actuari se preconizeaza o crestere cu 27 la suta.

Rezultatele

Programul de știință actuarială este nou, prin urmare, ratele de plasare nu există încă. Cu toate acestea, proiecția pentru ocuparea forței de muncă este remarcabilă, la fel ca toate celelalte programe de gradul MSOE.

Campul

știința actuarială include o serie de discipline interdependente, inclusiv probabilitate, matematică, statistică, finanțe, economie, economie financiară, și de programe de calculator. In ultimii 30 de ani domeniu a suferit schimbări dramatice datorită creșterii calculatoarelor de mare viteză și programe software. În 2013, site-ul de căutare de locuri de muncă CareerCast clasat actuar ca numărul unu loc de muncă în Statele Unite, în funcție de mediu, veniturile, perspectivele de angajare, solicitări fizice și de stres.

Este posibil să doriți să ia în considerare știința actuarială dacă tu ...

 • Sunt capabili să facă matematică și de lucru detaliat cu o precizie
 • Au analitice, de management pasionat de proiect și abilități de rezolvare a problemelor
 • Au un interes în afaceri, inclusiv finanțe, contabilitate și economie
 • Au puternice abilități de comunicare orală și scrisă
 • Sunt competenți cu calculatoare și programe de calculator

Obiectivele programului educațional

Absolvenții de BS în programul de Actuariat Stiinta va:

 • să demonstreze cunoștințe cuprinzătoare și competențe în matematică aplicată.
 • demonstrează cunoștințe cuprinzătoare și competențe în aplicații de programe de calculator și de calculator, cum ar fi: foi de calcul, software-ul de prezentare, programe de analiză statistică, managementul bazelor de date și limbaje de programare.
 • au bun simț de afaceri.
 • afișează o înțelegere a responsabilităților profesionale și etice.
 • de afișare corespunzătoare în profunzime de comunicații, de gestionare și munca în echipă, abilități asociate cu aspectele practice și profesionale ale științei actuariale.
 • să fie în măsură să treacă primele două examene actuariale probabilitate și matematică financiare, înainte de a primi grade lor BS și celelalte examene din anii următori după absolvire.
 • să fie bine pregătite pentru a fi acceptat și finaliza cu succes un program de master în orice domeniu legat la o universitate din Statele Unite ale Americii.

Student Rezultate

După finalizarea cu succes a programului de științe actuariale, absolvenții vor avea:

 • generală obținută matematică aplicată cunoașterii: calcul unică și multivariabil, probabilitate, statistici, algebra liniară, ecuații diferențiale și matematică financiară.
 • a obținut cunoștințe generale de calcul prin completarea cursurilor, cum ar fi: Visual Basic, Java și metode de calcul și aplicații.
 • cursuri de afaceri finalizate: Micro și Macro Economie, Principii de contabilitate, finanțe și contabilitate, Contabilitate manageriala cost, Afaceri si Finante, Managementul financiar și Dreptul afacerilor.
 • au finalizat: Etica pentru manageri profesioniști și ingineri.
 • cursuri complete de comunicare: Compoziție, Compoziție tehnică, comunicare în afaceri și vorbire.

Contactați pe Kayla Maule la maule@msoe.edu sau pe Whatsapp la +1 414 573 9883 pentru mai multe informații.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Milwaukee School of Engineering is a private, non-profit university offering bachelor’s and master’s degrees in engineering, business, mathematics and nursing and an intensive English for Academic Pur ... Citeste mai mult

Milwaukee School of Engineering is a private, non-profit university offering bachelor’s and master’s degrees in engineering, business, mathematics and nursing and an intensive English for Academic Purposes program for those looking to improve their English proficiency. At MSOE, you will find a caring community of students and faculty. Together, we are committed to fostering a higher standard of academic programming and research, and personalized service, instruction and guidance. Citește mai puţin