BSC Banking & Finance

St Martin’s Institute of Information Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSC Banking & Finance

St Martin’s Institute of Information Technology

BSc Banking & Finance

&nbsp

Departamentul de contabilitate și finanțe la Institutul St Martin oferă un brand nou de grad cercetat și dezvoltat de către London School of Economics și Științe Politice (LSE). Aceste grade vă oferi o înțelegere de contabilitate și finanțe, drept bancar și financiar, care va fi util de-a lungul carierei tale. Acest lucru înseamnă că noi nu învățăm pur și simplu de contabilitate sau tehnici bancare și să se concentreze asupra abilităților de calcul, cu scopul de aplicare imediat, dar pentru a permite studenților noștri să evalueze utilitatea lor în diferite contexte. Vă încurajăm să adopte un punct de vedere critic și flexibilă și să se uite la subiectul dintr-o varietate de perspective, inclusiv dimensiunea internațională.


Cine este pentru?

• Dacă doriți să lucreze în domeniile de contabilitate, audit, servicii bancare, de investiții, de vânzări, afaceri, economie, și de management.

• Dacă sunt în prezent de lucru ar dori să dezvolte abilitățile profesionale și cunoștințele mai departe.

• Dacă dețineți o afacere și doresc să tine si afacerea ta trece la niveluri mai ridicate.


Caracteristici ale gradului

Acest grad oferă o pregătire temeinică în domeniul bancar și finanțe într-un cadru puternic sociale stiinta si o aroma internaționale, dezvoltat în colaborare cu cadre universitare și profesioniști din întreaga lume. Ghidurile supuse oferite pentru a sprijini prelegerile noastre sunt scrise de lideri recunoscute pe plan internațional atât în ​​cercetarea academică și în contabilitate profesionale și pe piețele financiare.

Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Malta - Hamrun
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Malta - Hamrun
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala