Citește Descrierea Oficială

BSc Banking & Finance

&nbsp

Departamentul de contabilitate și finanțe la Institutul St Martin oferă un brand nou de grad cercetat și dezvoltat de către London School of Economics și Științe Politice (LSE). Aceste grade vă oferi o înțelegere de contabilitate și finanțe, drept bancar și financiar, care va fi util de-a lungul carierei tale. Acest lucru înseamnă că noi nu învățăm pur și simplu de contabilitate sau tehnici bancare și să se concentreze asupra abilităților de calcul, cu scopul de aplicare imediat, dar pentru a permite studenților noștri să evalueze utilitatea lor în diferite contexte. Vă încurajăm să adopte un punct de vedere critic și flexibilă și să se uite la subiectul dintr-o varietate de perspective, inclusiv dimensiunea internațională.


Cine este pentru?

• Dacă doriți să lucreze în domeniile de contabilitate, audit, servicii bancare, de investiții, de vânzări, afaceri, economie, și de management.

• Dacă sunt în prezent de lucru ar dori să dezvolte abilitățile profesionale și cunoștințele mai departe.

• Dacă dețineți o afacere și doresc să tine si afacerea ta trece la niveluri mai ridicate.


Caracteristici ale gradului

Acest grad oferă o pregătire temeinică în domeniul bancar și finanțe într-un cadru puternic sociale stiinta si o aroma internaționale, dezvoltat în colaborare cu cadre universitare și profesioniști din întreaga lume. Ghidurile supuse oferite pentru a sprijini prelegerile noastre sunt scrise de lideri recunoscute pe plan internațional atât în ​​cercetarea academică și în contabilitate profesionale și pe piețele financiare.

Vezi 8 mai multe cursuri de la St Martin’s Institute of Information Technology »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date