Read the Official Description

BSc Computing & IS

&nbsp

Acest grad vă va oferi abilitățile fundamentale necesare pentru a deveni un sistem de informații profesionale. Veți învăța cum să transforme o propunere într-un sistem de lucru care se poate dezvolta și crește pentru a satisface nevoile noi și schimbare.

Acesta este scopul de gradul pentru a vă oferi o apreciere largă a subiectului, mai degrabă decât doar o înțelegere de abordări comerciale existente, astfel încât înțelegerea și
cunoștințe pot adapteze și să evolueze pentru a se potrivi abilitățile care vor fi necesare în secolul al XXI-lea.


Cine este pentru?

Acest grad este proiectat pentru o gamă largă de elevi, inclusiv a celor care:

• Dorința de a obține o diplomă de nivel international, care se bazează pe un calcul solid și un cadru matematic

• Dorința de a deveni un calcul și sisteme informatice profesionale

• doresc să își dezvolte abilitățile și înțelegerea în diverse aspecte de calcul, cum ar fi dezvoltarea de calculator, sisteme de management de baze de date, e-commerce, de securitate de calculator și software de management.Caracteristici ale gradului

Acest grad oferă un accent puternic pentru a reduce decalajul tot mai mare de înțelegere și comunicare între specialiștii de calcul tehnice și de management al afacerilor.

Acesta vă va oferi posibilitatea de a deveni un lider, un manager competent tehnic, capabil să înțeleagă cerințele de management pentru organizarea în termeni de afaceri si conduce o echipa de profesionisti tehnice în furnizarea de soluții IS, care satisface aceste necesități.

See 8 more programs offered by St Martin’s Institute of Information Technology »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date