Citește Descrierea Oficială

BSc Computing & IS

&nbsp

Acest grad vă va oferi abilitățile fundamentale necesare pentru a deveni un sistem de informații profesionale. Veți învăța cum să transforme o propunere într-un sistem de lucru care se poate dezvolta și crește pentru a satisface nevoile noi și schimbare.

Acesta este scopul de gradul pentru a vă oferi o apreciere largă a subiectului, mai degrabă decât doar o înțelegere de abordări comerciale existente, astfel încât înțelegerea și
cunoștințe pot adapteze și să evolueze pentru a se potrivi abilitățile care vor fi necesare în secolul al XXI-lea.


Cine este pentru?

Acest grad este proiectat pentru o gamă largă de elevi, inclusiv a celor care:

• Dorința de a obține o diplomă de nivel international, care se bazează pe un calcul solid și un cadru matematic

• Dorința de a deveni un calcul și sisteme informatice profesionale

• doresc să își dezvolte abilitățile și înțelegerea în diverse aspecte de calcul, cum ar fi dezvoltarea de calculator, sisteme de management de baze de date, e-commerce, de securitate de calculator și software de management.Caracteristici ale gradului

Acest grad oferă un accent puternic pentru a reduce decalajul tot mai mare de înțelegere și comunicare între specialiștii de calcul tehnice și de management al afacerilor.

Acesta vă va oferi posibilitatea de a deveni un lider, un manager competent tehnic, capabil să înțeleagă cerințele de management pentru organizarea în termeni de afaceri si conduce o echipa de profesionisti tehnice în furnizarea de soluții IS, care satisface aceste necesități.

Vezi 8 mai multe cursuri de la St Martin’s Institute of Information Technology »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date