Bachelor of Science în Computing cu Computer Securitate și criminalistica Digital

Cod CAO: LY737

Codul intern LYIT: LY_KCSDF_D

Cod standard Locuri: 36

Nivelul Cadrului Național: 7

Tipul de atribuire: Major

Organism de atribuire: LYIT, sub autoritate delegată de la HETAC

Este acest program pentru mine?

Știați că în cazul în care PC-ul are o conexiune de bandă largă acesta este cercetat de către utilizatori neautorizați de mai multe ori pe zi? Ai că computerul dvs. este destul de probabil un "zombie" mașină în așteptarea de activare pentru un scop abject? Sau că ștergerea fișierelor și jurnalele de istorie pe calculatorul dumneavoastră este o modalitate foarte slab pentru a ascunde urmele, și că un criminalistica instruiți profesioniști pot recupera cu ușurință aceste date? Sau că furtul de identitate nu mai este doar în tărâmurile de science fiction?

Computer Security este vorba despre securizarea sistemelor informatice împotriva tuturor tipurilor de acces neautorizat. Cu toate acestea, indiferent cât de sigur de sistemele informatice este că va avea în continuare vulnerabilități. Criminalistica Digital este de aproximativ detectarea intruși, analizând ceea ce au făcut pentru sistemul de computer, urmărirea și identificarea intrus și crearea unui portofoliu de dovezi cu privire la activitățile de intruși pentru a ajuta cu o urmărire de succes. Acest curs învață elevul abilitățile, metodele și tehnicile utilizate în Computer Securitate și criminalistica Digital. Scopul nostru este de a oferi industriei de calculatoare din Irlanda, cu experți de înaltă calitate în acest domeniu în creștere rapidă de calcul.
Scopul nostru este de a oferi industriei de calculatoare din Irlanda, cu experți de înaltă calitate în acest domeniu în creștere rapidă de calcul.

Pentru o descriere de o diplomă în securitate informatică și criminalistica digitală vedea următoarele video de pe YouTube: BSc Computer criminalistica & Security - Universitatea din Derby Acest film descrie un curs de diplomă de la Universitatea din Derby, dar (cu excepția pentru referirea la anul de plasament) oferă o imagine de ansamblu destul de bine de noastre de securitate calculator și criminalistica digitale BSc. A se vedea, de asemenea, înșelătoriilor, spam-ul, spioni și pe mine pentru o introspecție în locuri de muncă de o persoană care lucrează în industria de securitate informatică.

Cerințe minime Academic de intrare

Grad D3 sau mai mare la cel puțin cinci discipline la nivel obișnuit de la Bacalaureat, inclusiv Matematică și nici.

 • Solicitanții FETAC verifica FETAC
 • Solicitanții care prezintă examene non-irlandezi ca bază pentru intrare, vă rugăm să verificați lista IOTCEF pentru a căuta intrarea relevante pentru țara dumneavoastră
 • Solicitanții care sunt interesați în a lua module selectate numai din acest program și / sau cei interesați de studierea acestui program într-un mod part-time, verifica Part-time de studiu

Structura cursului

B.Sc. este un program de trei ani a învățat în calcul, care se axează pe abilitățile de calcul de bază, plus teme aplicabile pentru securitatea computerului și criminalistica digitale. Scopul său este de a oferi studenților care participă la ea cu gama de atât abilități teoretice și practice necesare pentru ca acestea să participe pe deplin într-o industrie de calcul puternice și vibrante, cu un accent special pe securitatea calculatorului și criminalistica digitală. În plus, absolvenții de la acest curs va fi capabil să facă o planificată de un an add-on Onoruri BSc în Calculatoare, Securitate și criminalistica Digital.

Există programe de follow-up disponibile?

Progresie la un program de un an care să conducă la un nivel de 8 onoruri BSc în Calculatoare, Securitate și criminalistica Digital este disponibil pe plan intern la LYIT.

La încheierea acestei absolvenții programului poate continua să studieze pentru lor MSc / doctorat la alte sa și universități din Irlanda și în străinătate. Progresia pe plan internațional pentru al doilea ciclu (de exemplu, "Bologna Masters"), programe de studii.

Oportunități de carieră

Previziunile actuale cu privire la viitorul industriei de calcul în Irlanda sunt excelente. Se estimează că studenții care intră în colegii de nivel trei din acest an sunt susceptibile de a găsi acolo sunt locuri de muncă de calcul mai profesionale disponibile atunci când absolvent decât există absolvenți de calcul pentru a le umple.

În ultimul deceniu, Irlanda a câștigat recunoașterea din ce în ce locație din Europa premier pentru dezvoltarea de software. Începând cu anii 1980, cele mai multe vânzătorii de conducere de software din SUA, printre care Microsoft, Oracle, Google, Facebook și Symantec, s-au bazat centrele lor de operațiuni europene în Irlanda. Țara a devenit, de asemenea, numărul unu site-ul de dezvoltare de software din Europa. Toți jucătorii mari, cum ar fi Microsoft, Google, Ebay, Symantec și Amazon se bazează în prezent în Irlanda.

Alături de marii jucători internaționali Irlanda are, de asemenea, o industrie de dezvoltare de software înfloritoare, care a fost creat în Irlanda de absolvenți de calculator irlandeze. Acesta cuprinde peste 600 de companii, aproximativ 250 dintre care au niveluri semnificative de vânzări de peste mări. Irlanda a depășit acum SUA ca cel mai mare exportator de software din lume. 60% din toate software-ul vândut în Europa provine în Irlanda.

În plus față de cererea național pentru absolvenții de calcul, există mai multe companii mari de calcul, în nord-vest, cum ar fi Pramerica, care se bazează în Letterkenny, Northbrook care are operațiuni în Derry și Strabane și SITA, care este detinuta de industria de transport aerian și-a anunțat recent o expansiune majoră de locuri de muncă.

În toată lumea există aproximativ 1,5 milioane de persoane care lucrează în calitate de profesioniști de securitate informatică și ocupării forței de muncă în acest domeniu este în creștere, la aproximativ 9% pe an, iar proiecțiile din industrie sunt că această rată de creștere va continua sau de a îmbunătăți în viitor.

Angajatorii tipice în domeniul securității calculatorului includ:

 • Companiile care rulează rețele de calculatoare de întreprindere;
 • Industria cardurilor de plată;
 • Companiile implicate în e-commerce;
 • Companii de servicii financiare;
 • Instituții academice;
 • Departamente guvernamentale;
 • Furnizorii de servicii de internet.

Fiecare dintre acești furnizori de servicii are nevoi de securitate distincte care necesită soluții diferite pentru a răspunde nevoilor lor.

Astfel, absolvenții din acest domeniu necesită nu numai un background tehnic în calcul general, dar, de asemenea, cunoștințe de specialitate de nevoile de securitate diferite ale diferitelor tipuri de afaceri, soluțiile tehnice primare disponibile pentru a satisface aceste nevoi, metodele primare de atac pe sisteme de computere, cum de a planifica pentru astfel de atacuri, atât în ​​ceea ce privește controlul apărare și daune, cum de a detecta intrusii și cum să strângă dovezi pentru a identifica pe intruși, urmări acțiunile lor și să prezinte dovezi care detaliază activitățile lor.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Letterkenny Institute of Technology »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
Part time
La zi
Deadline
Contactează şcoala
Can apply throughout the year. Allow time for visa application in needed.
Contactează şcoala
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Can apply throughout the year. Allow time for visa application in needed.
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Can apply throughout the year. Allow time for visa application in needed.
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date