BSC chimie

Generalități

Programul de descriere

bscchem

Studii de licență Studii curs / program de Chimie BSC F100:

Pe măsură ce știința centrală, chimie este responsabil pentru multe dintre cele mai importante descoperiri în domeniul științei. În a lua unele idei și descoperiri cele mai interesante din lume și transformarea acestora în procese și produse inovatoare, potențialul său de a-și îmbunătăți viața de zi cu zi este enormă.

Studiu de chimie de la Birmingham și vă va alătura unul dintre departamentele de conducere din Marea Britanie și au acces la unele dintre cele mai bune facilități de cercetare din țară. De-a lungul timpului cu noi, vei fi provocat în mod constant pe măsură ce împinge trimite mai departe limitele de înțelegere, toate într-un mediu propice de învățare. Până în momentul când absolvent, vei fi gata să creeze o carieră interesantă care modelează viitorul științei și al societății.

Detalii curs

Chimia este un parteneriat între muncă practică și teorie. Acest lucru, acreditat, gradul program, care are un rating de elev satisfacție de 100%, oferă un curriculum echilibrat, care vă va permite să dezvolte abilitățile de la banca de rezerve prin punerea în practică a ceea ce înveți în prelegeri. Facilitățile noastre de cercetare sunt printre cele mai bune din țară și de a avea acces la echipamentele de stat-of-the-art și laboratoare vor fi o parte vitală a educației dumneavoastră.

În fiecare an, conține 120 de credite de materiale predate, livrate în module, care sunt de obicei, în valoare de 10 sau de 20 de credite. În fiecare an, va lua 60 de credite de cursuri de chimie de bază, care să acopere aspectele fundamentale ale subiectului. Aceste cursuri includ o componentă practică semnificativă, care nu numai că vă permite să dezvolte abilitățile practice și tehnici, dar, de asemenea, pentru a consolida teoria asociate cursurile tale. Cele 60 de credite restante cuprind module concepute pentru a sprijini aceste cursuri de bază și includ module opționale chimie, cursuri de matematică, module de laborator, și cursuri care se axează pe abilitățile de comunicare și capacitatea de inserție profesională.

Ocuparea forței de muncă

destinații de carieră ale absolvenților anterioare includ:

  • AstraZeneca
  • GlaxoSmithKline
  • BASF
  • Procter & Gamble
  • Reckitt Benckiser
  • Severn Trent Water
  • Serviciul de Medicină Legală Știință
  • BAE Systems
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Birmingham is a truly global university producing world-leading research. We benefit from mutual partnerships with a wide range of international institutions and host a large international community o ... Citeste mai mult

Birmingham is a truly global university producing world-leading research. We benefit from mutual partnerships with a wide range of international institutions and host a large international community of researchers and students. With over 5,000 international students from more than 150 countries, and 31% of our academic staff from overseas, our campus is truly a diverse and global place which attracts the brightest and best international students and staff. Citește mai puţin