Citește Descrierea Oficială

BSc Creative Computing

&nbsp

Universitatea din Londra este cu adevarat unul dintre cele mai mari universități din lume. O federație de 18 de clasă mondială Colegii și 10 institute de specialitate, reputația sa de standarde ridicate academice a fost construit pe predare restante și de cercetare de colegii săi din 1836. Universitatea de grade de la Londra sunt recunoscute pe plan internațional de către guverne, universități, angajatori și organisme profesionale, ca fiind de cea mai înaltă calitate academică.

Începând cu 1858, Universitatea de grade de la Londra au fost accesibile studenților peste tot în lume, prin Universitatea de Programe Internaționale de la Londra, cel mai lung în picioare programe flexibile de învățare și de la distanță, în lume. De-a lungul anilor, mulți oameni exceptionali care au studiat la Universitatea de Programe Internaționale de la Londra au modelat lumea noastră.Foștii studenți se numără sapte laureati ai premiului Nobel, liderii țărilor din Commonwealth, miniștri, autori de renume, profesori universitari, judecători și oameni de afaceri. Astăzi, la Universitatea de Programe Internaționale de la Londra este cu adevărat un caracter internațional, cu peste 52.000 de studenti din peste 190 de țări.

Direcție academic pentru toate cursurile oferite prin intermediul Universitatea din Programe Internaționale de la Londra este oferit de colegii de la Universitatea. Academicienii de la aceste colegii dezvoltarea programelor, pregătirea materialelor de studiu, și sunt responsabile pentru evaluarea elevilor. Acest lucru înseamnă că studenții beneficiază de rigoarea academică și de cercetare de vârf întreprinse de colegiile. Aceasta asigură, de asemenea, că standardul de atribuire realizate de International studenților programe se menține la același nivel ca standard de acordare a făcut studenților care studiază la unul dintre colegiile de la Universitatea.

În cazul cursurilor de licență în calcul, direcție academic este furnizat de Goldsmiths. Fondată în 1891, Aurarilor este de renume international pentru predare și cercetare în discipline creative, culturale și cognitive. Atitudinea său distinctiv de învățare încurajează elevii să exploreze idei, limitele provocare, investiga metode noi de gândire, și întinde mintea lor intelectual și creativ. Departamentul de Informatică de la Goldsmiths vede interdisciplinaritate să fie în centrul identității sale, care rulează programe de studii universitare și postuniversitare, care includ aplicarea de informatică la arte, mass-media, muzica, design, jocuri, psihologie și de afaceri.

După finalizarea cu succes a studiilor lor, elevii sunt atribuite o diplomă la Universitatea din Londra sau de diplomă.Deși standardele de aceste premii sunt menținute la același nivel ca și standardele de premii făcute de studenți care studiază la Goldsmiths, premiile sunt distincte de grade sau alte calificări acordate de Goldsmiths. Certificatul că elevii primesc următoarea absolvire va afirma că elevul a fost înregistrat la Universitatea din Londra și a acordat o Universitatea din Londra grad sau diploma. Acesta va prevedea, de asemenea, că examinările au fost efectuate de Goldsmiths.

Direcție academic pentru acest curs este oferit de Goldsmith.

Gradul vă va oferi cunoștințe de abilitățile necesare pentru a tine un profesionist de calcul creativ face. Informatică este un aspect important în divertisment moderne, scena culturală, de agrement și Arte, și acest grad va pregăti într-un mod mai oficial profesioniștii care doresc să se alăture această industrie foarte interesant.În timp ce vă vor învăța elemente de bază informatică, vă va stăpânească tehnicile de capabilitati multi-media de calculator.


Acest grad este pentru tine, dacă

Doresc să urmeze o carieră în calcul, mass-media, arte și industria de proiectare folosind instrumente moderne de calcul.

Dorința de a dobândi competențele de cercetare pentru a trece la studii superioare în procesul de dezvoltare a mass-media noi.

V-ar dori să învețe cum să folosească și proiectarea aplicațiilor software, folosind cadrul mass-media și instrumente de dezvoltare.


Caracteristici ale gradului

Acest grad este o calificare unică, care are drept scop de a reduce decalajul de cunoștințe între creativitate și puterea tehnologiei în valorificarea creativitatea indivizilor. Acesta vă va oferi posibilitatea de a deveni un artist creativ competent tehnic, posibilitatea de a utiliza instrumente tehnice pentru a produce creativ opera de arta, sunet si imagine.

Gradul vor fi evaluate de către angajatorii care sunt în căutarea pentru persoanele care pot demonstra capacitatea de a utiliza creativ de calcul în diverse domenii de artă și design, în special în film și comercial a face industria, designul site-ul web, precum și în dezvoltarea de jocuri.

Organism de atribuire pentru acest program este de la Universitatea din Londra Goldsmiths College plumb.

Vezi 8 mai multe cursuri de la St Martin’s Institute of Information Technology »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date