Citește Descrierea Oficială

Facultate de Economie (BSc)

Desigur începe: Inducerea din octombrie 2013; Orientarea International Student UE și din septembrie 2013

Disciplina de Economie este de mare importanță pentru viața comercială, socială și profesională. Forțele economiei globale afectează mijloacele de subzistență și șansele de viață ale tuturor de pe planetă, dar de luare a deciziilor din ce în ce micro-economic joacă un rol în viețile noastre de zi cu zi de la servicii bancare și financiare pentru ordinea publică, educație și sănătate.

Cursul nostru BSc Economie vă va oferi o înțelegere profundă a factorilor cheie care influențează aceste forțe economice; bogăție și crearea de venituri și natura resurselor limitate și modul în care acestea sunt alocate, distribuite și utilizate. Veți explora conceptele de bază, practicile și tehnicile de economie, și ia în considerare modul în care acestea se va schimba în viitor.Taxe


Elevii din Marea Britanie / UE £ 9000 pe an de studiu cu normă întreagă
Studenții internaționali £ 10,400 pe an de studiu cu normă întreagă Vă rugăm să rețineți că nu există taxe suplimentare pentru a plăti, dacă alegeți să luați un loc de muncă timp de un an între doi ani și trei.


Cerințe de intrare


În mod normal, vom face oferte pe un minim de 260 de puncte de tarifare UCAS, plus GCSE matematica și limba engleză la gradul C BTEC National Diploma / International de Bacalaureat / avansata progresie Diplome la un tarif echivalent. Accesul la HE - Treceti. Cererile din partea candidaților care nu oficiale de calificare sunt binevenite.


Cerințelor internaționale de intrare


Acceptam echivalentul celor de mai sus de la o calificare de peste mări recunoscut.

Cerințe de limbă engleză


Trebuie să aveți competență în limba engleză și în mod normal avem nevoie de grad C GCSE sau o calificare echivalentă. Cele mai frecvente Cerințe de limbă engleză pentru studenții internaționali sunt IELTS 6.0 (cu minim 5,5 în toate cele patru componente) sau pe internet TOEFL pe bază de 72 (cu cel puțin 17 în ascultare și de scris, 20 la vorbire și 18 în lectură).


Middlesex oferă, de asemenea un curs intensiv Academic English (Pre-sesiuni), care variază de la 5-17 săptămâni, în funcție de nivelul de limba engleza. Finalizarea cu succes a acestui curs va satisface cerințele de intrare limba engleza.


Program predat în:
Engleză

Vezi 45 mai multe cursuri de la Middlesex University London »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 - 5 anii
Part time
La zi
Price
9,000 GBP
- UK / EU
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date