BSC informatică

Generalități

Programul de descriere

bsccompsci

curs de diplomă de licență în Informatică BSC G400:

In timpul acestui curs veți învăța despre toate tipurile de sisteme de calcul, teoria lor, proiectare, dezvoltare și aplicare. Aceasta include limbaje de programare, inginerie software, inteligență artificială, sisteme de operare, baze de date, de calcul inspirate din natură, de calcul concurente, robotică și teoria de calcul. Gradul încorporează concepte din diverse domenii, precum matematica, inginerie, lingvistică și psihologie.

Calculator oamenii de știință de proiectare și de a crea motoare de căutare, aplicații de rețele sociale, aplicații software utilizate în lumea financiară pentru a mapa profilurile clienților și pentru a expune frauda card de credit, precum și aplicațiile software utilizate în sectorul medical, pentru a identifica cazurile de cancer prin analiza imaginilor medicale.

La un nivel mai profund științific / matematică, ne uităm la teoria care stă la baza algoritmilor de complexe, sau dificultatea de a implementa soluții la probleme complexe într-un mod demonstrabil fiabil. La nivel de inginerie, să ne asigurăm că sistemele complexe sunt construite la standarde adecvate, sunt testate în mod corespunzător și a rula eficient. Apoi, la nivel uman, să ne asigurăm că aplicațiile sunt ușor de învățat și de utilizat și sunt bine adaptate la nivelul așteptărilor funcționale.

La Birmingham, avem de vârf la nivel mondial în ceea ce privește originalitate, semnificație și rigoare. Va punem la dispozitie didactice de specialitate și s-au angajat să sprijine absolvenții noștri în stabilirea carierei lor.

Școala de Informatică se angajează la experiența de student, oferind absolventii de student mentorat, o echipă de bunăstare dedicată și o carieră dedicat și ofițer de angajare. Suntem dornici să vă urez bun venit la școala noastră prietenoasă, incluzivă și mai multe fațete.

Detalii curs

In timpul acestui curs veți afla despre toate tipurile de sisteme de calcul; teoria lor, proiectare, dezvoltare și aplicare. Aceasta include limbaje de programare, inginerie software, inteligență artificială, sisteme de operare, baze de date, de calcul inspirate din natură, de calcul concurente, robotică și teoria de calcul. Dar merge mai lată decât aceasta și veți explora, de asemenea concepte din diverse domenii, precum matematică, inginerie, lingvistică și psihologie.

Ocuparea forței de muncă

În medie, 90% dintre elevi a absolvit acest curs de du-te direct în muncă și / sau de studiu suplimentar după absolvire. Dintre cei în muncă, 95% sunt în locuri de muncă profesionale sau de conducere și de obicei, câștigând în intervalul? 21,000-? 31,000 pe an la șase luni de la absolvire.

Preparaing pentru cariera ta este una dintre primele lucruri pe care trebuie să se gândească atunci când începe universitate. Computerul nostru absolvenți de știință pot alege dintr-o mare varietate de oportunități de carieră, inclusiv colaborarea cu unul dintre giganti de tehnologie la nivel mondial, sau în alte domenii ale industriei și tehnologiei. Dar, veți fi, de asemenea, foarte căutat de către angajatorii din domeniile financiar, de afaceri, guvern, de predare și de cercetare.

La Universitatea din Birmingham, vom spori, de asemenea, șansele de angajare cu oportunități superbe pentru a câștiga experiență în industria, asistarea vă pentru a asigura oportunități de mentorat, stagii la nivel mondial și destinații de plasare, de la locuri de muncă de vară pentru a petrece un an întreg în industrie între anii de al doilea și ultimul studiu. In acest an de plasare este o șansă de a câștiga bani și să câștige experiență din viața reală, permițându-vă să se implice în proiecte serioase și de a pune în practică abilitățile și cunoștințele dobândite de gradul dumneavoastră. Este o mare șansă de a dovedi în valoare de dumneavoastră și destinații de plasare conduc adesea la sponsorizări și / sau oferirea unui loc de muncă absolvent.

Fie că aveți o idee clară în cazul în care aspirațiile viitoare minți sau doresc să ia în considerare gama largă de oportunități disponibile o dată ce au un grad Birmingham, carierele noastre de rețea vă poate ajuta să vă atinge scopul.

Serviciul nostru unic cariere de orientare este adaptată la zona dvs. subiect academic, oferind o echipă specializată (în fiecare dintre cele cinci colegii academice), care vă poate oferi consultanță de specialitate. Odată ce ai o carieră în tintesti, unu-la-unu de sprijin cu CV-uri și aplicații de locuri de muncă va ajuta să dea margine. In plus, nostru angajator-a aprobat premiat Talent Award Personal (PSA) recunoaște activitățile extra-curriculare, și oferă un program de angajare acreditat conceput pentru a îmbunătăți perspectivele de carieră.

Gradul de dvs. Birmingham este dovada de capacitatea ta de a reuși într-un mediu academic exigent. Angajatorii țintă studenții Birmingham pentru unitatea lor, diversitate, abilități de comunicare și de rezolvare a problemelor, abilitati de lucru echipa lor și de conștientizare culturală, iar statisticile noastre ocuparea forței de muncă absolvent au continuat să urce într-un ritm mult peste tendințele naționale. Dacă ați profita din plin de gama largă de servicii pe care le va fi capabil de a dezvolta cariera din momentul in care sositi.

destinații de carieră ale absolvenților anterioare includ:

  • Accenture
  • Goldman Sachs
  • Honda
  • HP
  • IBM
  • Logică
  • QinetiQ
  • Rolls Royce
  • UBS
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Birmingham is a truly global university producing world-leading research. We benefit from mutual partnerships with a wide range of international institutions and host a large international community o ... Citeste mai mult

Birmingham is a truly global university producing world-leading research. We benefit from mutual partnerships with a wide range of international institutions and host a large international community of researchers and students. With over 5,000 international students from more than 150 countries, and 31% of our academic staff from overseas, our campus is truly a diverse and global place which attracts the brightest and best international students and staff. Citește mai puţin