Forma de studiu: Studiu complet

Durata studiilor: 3 ani (6 semestre)

Examenele de admitere: testul de matematică și testul în limba engleză. Un eșantion de teste pentru admitere este plasat mai jos.

Facultatea de licență Informatică, care se învață în limba engleză, pregătește specialiști în informatică în special pentru profesii în care tehnologiile informației și comunicațiilor sunt exploatate.

Absolvent al studiilor de licență a obținut cunoștințe teoretice și practice în domeniile informatică, economie, management, comerț, contabilitate, drept și alte domenii. În acest fel, elevii obțin cunoștințele necesare privind activitățile antreprenoriale și administrative legate de exploatarea tehnologiilor informației și comunicațiilor atât în ​​cadrul organismelor antreprenoriale cât și non-antreprenoriale. Absolvenții folosesc cunoștințele obținute în domeniul cercetării de piață, precum și marketingul hardware și software-ul informatic. Ei au cunoștințe suficiente despre problemele tehnologiei informației pentru a deveni parteneri echivalenți ai specialiștilor din domeniu. Ei sunt capabili de cooperare creativa asupra formarii strategiei de informare a organizatiei si de evaluare critica a variatelor solutii posibile. Ei vor fi capabili să proiecteze schimbări în organizarea proceselor, astfel încât posibilitățile de informatică să contribuie la îndeplinirea sarcinilor sau misiunii organizației.

Examenul de examinare finală de stat a ramurii de studiu Informatică cuprinde trei discipline complexe în economie și management, metode cantitative și sisteme informatice și inginerie informatică.

Absolvenții facultății de licență Informatică își depun cererile la unele dintre ramurile conexe ale studiilor de masterat sau pleacă la practică. În practică, aceștia pot găsi locuri de muncă în toate profesiile în care sunt exploatate tehnologiile informației și comunicațiilor. Aceștia pot lucra în firme SW specializate, în instituții de consultanță, financiare și comerciale, administrații de stat sau organisme private. Nivelul bun al pregătirii pentru practică a fost confirmat prin rezultatele obținute în urma studiului privind nivelul șomajului absolvenților de studii universitare, unde pentru absolvenții FEM CULS sa raportat una dintre cele mai scăzute valori (1,4% ca în HN la 19 februarie 2016) .

Cursuri de pregătire profesională și lingvistică (PPL, CŽV)

Biroul Relații Internaționale FEM CULS Praga oferă cursuri de un an și jumătate care conduc la studii în programe de licență și masterat acreditate predate în limba engleză. Nu există nici un examen de admitere pentru a studia în PPL.

Documentele necesare trebuie să depuneți pentru admiterea în cursurile PPL care duc la studii în programele de licență acreditate, predate în limba engleză:

  • o scanare a pașaportului,
  • o copie a certificatului de absolvire a școlii secundare (este necesară o traducere certificată în limba engleză a certificatului dvs. de absolvire, în cazul în care originalul nu este în limba engleză);
  • o copie a procesului-verbal al înregistrărilor din învățământul secundar în limba engleză, cu alocarea orelor pentru fiecare disciplină luată în gimnaziu sau în ultimii 4 ani,
  • rezultatele unui test de limba engleză (TOEIC, TOEFL, IELTS sau orice altul) - nu sunt necesare dacă ați studiat cu normă întreagă în limba engleză cel puțin 2 ani,
  • adresa de contact și numărul de telefon pentru numele DHL al orașului în care urmează să aplicați pentru viză,
  • un scurt Curriculum vitae,
  • toți solicitanții trebuie să completeze cererea online
Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Czech University of Life Sciences - Faculty of Economics and Management »

Ultima actualizare Decembrie 14, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
15,000 CZK
pe an academic
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019