BSc - Bachelor de Ştiinţe ale Vieţii

&nbsp

Obiectivul de gradul această licenţă este de a permite elevilor să dobândească cunoştinţe ştiinţifice solide pentru o înţelegere reală a lucrurilor vii. Acest lucru implică, de asemenea, de predare a biologiei şi organizarea generală a regnului animal şi vegetal, precum şi de funcţionare a organismelor, de la nivel molecular la sisteme integrate biologice. Predarea este proiectat pentru a combina conceptele fundamentale de predare şi de instrumente metodologice. Cât de des posibil, probleme de actualitate în domeniul cercetării şi aplicaţiile sale sunt prezentate.Obiectivele includ, de asemenea, să demonstreze că o înţelegere a lumii vii se face printr-o abordare multidisciplinară, oferind studenţilor instrumentele şi conceptele pe care le vor permite să facă evaluări de diagnostic şi de a stabili măsuri corective în toate domeniile de biologie şi în curs de dezvoltare analiză critică a preocupărilor societăţii în ceea ce priveşte biologie (clonarea, OMG-uri, sănătate, mediu).

&nbsp

&nbsp

Competenţă

Competenţe în disciplina

&nbsp

  • să fie capabil de a stabili o strategie experimentală, în răspuns la o problemă biologică
  • ştiu cum să folosească şi să adapteze instrumente analitice şi de date de tratament în diferite domenii ale biologiei
  • să fie capabil de a utiliza instrumentele de biologie de studiu, inclusiv bioinformatica şi instrumente de Statistica

&nbsp

Competenţe generale

ştiu cum să:

  • citi şi comenta pe texte ştiinţifice în limba engleză
  • de cercetare şi de a colecta informaţii şi a verifica
  • efectua cercetări bibliografice în legătură cu o temă ştiinţifică
  • defini un studiu ştiinţific şi să le prezinte în scris şi verbal
  • transmite cunoştinţe ştiinţifice
  • lucra ca o echipa

&nbsp

Oportunităţi


Alte studii

- Licenţă profesională 's, în special UPMC ' s în sectorul biotehnice: LPC coder, biohygienics, LiQual, siguranţa alimentelor de licenţă şi o diplomă ", s în resurse de apă şi de calitate în mediul înconjurător.

- Intrarea în al treilea an de la examen competitiv sau a cererilor de către şcoli de inginerie, şcoli veterinare, scoli de afaceri, Ecoles normales supérieures (ENS).

- Examene competitive pentru poziţii de Funcţiei Publice (categoriile A şi B).

- Dupa al treilea an validat, continuarea studiilor cu o ştiinţă şi de gradul de tehnologie de master în biologie moleculară şi celulară, fiziologia şi integratoare
biologie, ştiinţe ale universului, mediu, ecologie.

- Examene competitive pentru recrutarea ca scoala primara de profesori, certificate şi profesori care au trecut examenul * agrégation.


Perspectivele de carieră

Acest lucru duce la majore tehnician şi de locuri de muncă tehnice, de management în industria alimentară, de sănătate şi a produselor farmaceutice, protecţia mediului, chimie, cosmetică, parfumuri, ocupaţii biotehnologie (de producţie, ambalare, de testare, de calitate, de marketing). Aceasta poate duce la predare, de locuri de muncă ca tehnicieni sau ingineri de poliţie, şi ocupaţii în prognoză de tehnologie şi informaţii ştiinţifice şi tehnice.

&nbsp

Bine direcţionată publice

- Elevii care au validat un program de BGPC (Biologie, Geologie, Fizică, Chimie), în ciclul de integrare a UPMC au dreptul deplin de a intra la L2.Potrivit special detalii implicate, la intrarea în L2 pot fi oferite elevilor care au validat parţial L1 lor. După un interviu cu departamentul de studii pentru L2, un contract de învăţare este oferit acestor elevi.

- Elevii care provin de la primul ciclu de studii medicale, primul an de cursuri pregătitoare pentru Grandes écoles sau cei care deţin o BTS sau DUT poate intra în al doilea an de gradul de la aplicarea acestora a fost examinată.

- Elevii care provin din al doilea an de clase pregătitoare pentru Grandes écoles poate intra în al treilea an de gradul de la aplicarea acestora a fost examinată.

- Intrarea este, de asemenea, posibil, la L2 sau L3 pe baza unor studii validate, profesional
de experienţă sau aptitudini profesionale.

- Calendare ajustate de predare este posibilă pentru studenţii care lucrează, care se poate dovedi că acestea sunt de lucru full-sau parttime, cei care caută locuri de muncă, angajaţii din educaţie continuă, elevii fac un curriculum dublu şi cu handicap şi nevoi speciale de elevi.

- Cei cu DAEU (Diploma pentru intrarea în studii universitare). 

Vezi 13 mai multe cursuri de la Université Pierre et Marie Curie (UPMC) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date