BSc - Bachelor de Informatică Iaşi

&nbsp

Informatică a insinuat la mai multe niveluri ale vieţii noastre de zi cu zi. Aceasta se manifestă în moduri multiple, de la sfera privată la aplicatii industriale: e-mail, jocuri video, carduri bancare, sisteme de birou, de gestionare a bazei de date, internet şi telecomunicaţii, sisteme de control embedded, avionică, etc profesii în domeniul reflectă această diversitate.

Cu toate acestea, diversitatea de aplicaţii informatice şi instrumente sunt pur şi simplu produs de câteva principii de bază: structuri de date şi algoritmi, limbaje de programare şi modele, formate de reprezentare şi de comunicare, protocoale de organizare a sistemelor de hardware şi software, etcLicenţiat în Informatică îşi propune să ofere studenţilor cu abilităţi intelectuale şi tehnice şi cunoştinţe din instrumentele pe care le vor permite să se implice în dezvoltarea de domeniul complex, cu multe faţete de Informatică.

Bachelor de Catedra de Calculatoare oferă un curs de principal şi mai multe cursuri specifice.

Cursul principal este un clasic de doi ani de curs universitar;
cursuri specifice sunt împărţite în

- Un curs de doi ani profesională, al doilea an, care este, în principal în cadrul companiei de formare

- Un curs de bi-disciplinară în informatică şi matematică aplicată

- Un curs internaţional în colaborare cu Université de Montréal

&nbsp

&nbsp

Competenţă

&nbsp

 • stăpânirea de bază modele, concepte şi noţiuni de informatică
 • capacitatea de a analiza problemele complexe şi de a formula solutii IT
 • manipulare a instrumentelor şi medii de dezvoltare şi implementare de aplicaţii software
  competenţă în previziune şi de tehnologie de auto-formare
  aptitudini pentru lucrul în echipă
 • competenţă într-un context corporative sau administrative
  competenţă în oral şi comunicare scrisă
  Engleză

În funcţie de curs, va dobândi toate aceste abilităţi de a grade diferite, permiţându-vă fie să introduceţi forţei de muncă, cu diplomă de licenţă sau de a continua studiile.

&nbsp

&nbsp

Organizaţie


Principal cursului:

Programul este acoperit în 4 semestre, separate in 2 nivele (L1 si L2).
Pentru a obţine Bachelor of Computer Science, trebuie să treci un total de 180 de ECTS, inclusiv 24 de credite ECTS de licenţă de Matematica Departamentul de 6 ECTS şi lingvistice.

Eliberarea de un grad, cu o ştiinţă importantă calculator necesită, de asemenea, de validare a 15 lucrări IT (6 ECTS), fiecare cu o medie de cel puţin 10 pentru fiecare. Dintre aceste 15 lucrări, de cel puţin 7 trebuie să fie la nivel L3.

Catedra de Calculatoare ofera un catalog bogat de lucrări - 13 la nivelul L2 şi 35 la nivel L3 - din care ar putea constitui programul în funcţie de planurile tale pentru a continua studiul sau intrarea în forţa de muncă.

Bachelor de Catedra de Calculatoare organizează un serviciu de consiliere în timpul perioadei de înscriere de predare (de înscriere pentru lucrări), pentru a vă ajuta cu alegerea ta.


Cursuri specifice:

 • Profesională curs:

  Cursul profesională durează doi ani (L2 şi L3) şi include proiecte de învăţat, precum şi clase clasice. Primul an se încheie cu un lung stagiu în cadrul companiei. Alternează între al doilea an de formare în cadrul companiei şi la universitate, într-un cadru de ucenicie sau de formare continuă.

&nbsp

 • Bi-disciplinară în curs de informatică şi matematică aplicată:

  Continutul cursului se împarte în mod egal între informatică şi matematică. Prin urmare, aceasta oferă posibilitatea de a continua studiile în informatică sau matematică, fie aplicate.

&nbsp

 • International curs:

  Acest curs este oferit în parteneriat cu Université de Montréal. Este posibil de a valida ECTS finalizate peste una sau două semestre în stabilirea partener de licenţă a programului de Informatică.

Vezi 13 mai multe cursuri de la Université Pierre et Marie Curie (UPMC) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 - 8 semestre
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date