Read the Official Description

BSc și MSc în Informatică

BS comun Programul / MS este un program bine integrat, care permite o de doi ani absolvent de facultate bine pregătite și bine motivați, pentru a finaliza atât o diplomă de licență și o diplomă de master în informatică și informații științifice în trei ani de studiu full-time dincolo de gradul asociat. Pentru astfel de studenți, admiterea în programul de absolvent este asigurată de la începutul anului junior de studiu sau la scurt timp după aceea.

Cerințe


Finalizarea programului comun BS / MS necesită un minim de 145 de ore semestru, inclusiv un minim de 33 de ore semestru de studii postuniversitare. Toate cerințele specifice atât pentru BS și gradele SM trebuie să fie îndeplinite. Elevii din programul comun poate aplica până la douăsprezece credite de absolvent cursuri atât de licență și absolvent de grade simultan. Elevii din programul comun trebuie să se înregistreze pentru CSC 500 - Structuri discrete -, care va satisface cerința finit sau Discrete matematica de licență și va fi în același timp aplicat ca un absolvent generală electivă. Două cursuri postuniversitare pot fi aplicate de licență avansate opționale informatică, și un curs de absolvent poate fi aplicată ca un student nelimitat electivă. Cursuri de pod Absolvent nu pot fi aplicate simultan la ambele grade.

Stare


Un student înscris în programul comun va fi considerat să rămână în stare de licență până la finalizarea de 124 ore semestru și, ulterior, de școlarizare și taxe va fi taxat la nivel de absolvent. Gradul BS vor fi premiate la momentul în toate cerințele pentru care sunt îndeplinite în mod satisfăcător de studii. Elevii sunt de așteptat să completeze cerințele lor de programe BS înainte exercitarea gradul SM excepția cazului în care cele două programe se suprapun.

Permanent academic


Înscriere a continuat în cadrul programului comun necesită întreținerea un GPA de 3.0 pentru cursurile luate la SUNYIT în fiecare dintre următoarele categorii: (a) toate cursurile aplicabile la gradul de licență; (B) cursuri de informatică aplicabile la gradul de licență; (C) toate cursurile postuniversitare. Elevii cu un GPA de mai puțin de 3,0 în oricare din aceste categorii vor fi plasate pe probă academică în program. Elevii care sunt în perioada de probă academică pentru două semestre sau care au un GPA de mai puțin de 2,50 în oricare din aceste categorii vor fi demis academic din program comun. Elevii care sunt academic concediați, dar nu au finalizat încă programul de bacalaureat, dar a căror performanță constituie performanțe satisfăcătoare în cadrul programului de licență va fi plasat automat în programul.

Admitere


Cererile sunt invitați de la studenți bine pregătiți de completare a unui program divizie inferioară și de studenți înscriși în prezent în programul de licență. Admiterea la programul comun de BS / MS necesită un minim de 48 și un maxim de 94 de ore semestru de credit cu o AAP generală de cel puțin 3,0, și 3,20 în cele mai importante. În plus, următoarele cursuri sau echivalentele lor trebuie să fie completate cu note de B sau mai bine înainte de înmatriculare:

Computing Fundamentals

Structuri de date si algoritmi

Orientat-obiect PROGRAMARE

• Matematica opționale (Calculul, Algebra liniara, sau Statistică)

Program taught in:
Engleză

See 1 more programs offered by SUNY Polytechnic Institute »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019