BSc în științe politice și administrație publică

Generalități

Programul de descriere

Colegiul de Arte și Științe Sociale

Departamentul de Studii Economice și de Dezvoltare a fost unul dintre departamente create în 1999, la începutul Igbinedion Universitatea Okada.

Curriculum-ul pentru departamentul a fost pregătit prin eforturile combinate ale profesorilor eminenți în economie angajate în calitate de consultanți și personalul pionier al departamentului.
Din 1999 curriculum-ul a fost pus în aplicare pentru a atinge obiectivul de absolvire Economiști solide cu Bachelor of Science grad în Studii de Economie și dezvoltare, în conformitate cu filozofia și obiectivele de stabilire a Departamentului.

Departamentul de Științe Politice și Administrarea Publică a Universității Igbinedion ca fiind unul dintre departamentele fondatoare ale universității este un departament unic, care de la începuturile sale a trasat căi distincte pentru excelență academică. Ea are programe care sunt larg domeniu de aplicare, deschise și accesibile tuturor.

Departamentul de la începuturile sale în octombrie 1999, a dezvoltat un program care a depășit restricțiile tradiționale de învățare în departamente similare din alte universități, depășind astfel toate clivaje ale timpului. Este cu adevărat un departament pentru oricine care este calificat și deschis pentru a studia în domeniile sale de bază profesionale.

Departamentul de astăzi este un departament de cercetare cuprinzător, care impleteste principalele elemente ale departamentelor similare din orice universitate Ivy League, cu o misiune de serviciu public neobișnuit de puternică. Multe cuvinte pot fi folosite pentru a descrie natura acestui Departament ca întreg: complex creativ, antreprenoriale, eminent și angajat.

Programele de studiu sunt disponibile la ambele niveluri universitare și postuniversitare. La nivel de licență, curriculum-ul nostru acoperă discipline în domeniul Științe Politice, inclusiv Politică comparată, Administrație Publică, Filosofie politică, Relații Internaționale și Guvernul Național.

La nivel postuniversitar, noi oferim (i) Master of Science în Științe Politice, cu specializare în oricare dintre politică comparată, Administrație publică și Teorie politică; (Ii) Diplomă de studii aprofundate în administrația publică; (Iii) MPhil / doctorat; și (iv) de doctorat în toate domeniile de Științe Politice.

Obiective

Obiectivele Departamentului de Științe Politice și Administrație Publică sunt: ​​1. Produce forță de muncă la nivel înalt relevante pentru nevoile atât sectoarele birocrațiile publice și private; 2. Și elevii cu Familiarizai înțelegere în profunzime a principiilor, teoria și practica politică și administrație; 3. Să încurajeze cultivarea, îmbibarea și susținere a principiilor democratice acceptabile prin formarea forței de muncă necesare atât pentru sectoarele privat și public al economiei; 4. Tren elevii să fie interesați în căutarea de cunoștințe și abilități și deci să depună eforturi pentru grade superioare și cunoștințe. În acest sens, noi oferim bază necesară pentru o astfel de urmărire; 5. Producem studenții care ar contribui la cota lor către dezvoltarea integrală a țării.

Ultima actualizare Apr. 2017

Despre facultate

The University commenced its academic programmes in the 1999/2000 session in five Colleges namely, Arts and Social Sciences, Business and Management Studies, Health Sciences, Law and Natural and Appli ... Citeste mai mult

The University commenced its academic programmes in the 1999/2000 session in five Colleges namely, Arts and Social Sciences, Business and Management Studies, Health Sciences, Law and Natural and Applied Sciences. Citește mai puţin