Citește Descrierea Oficială

Uită-te în jurul tău, la casa sau cartierul în care locuiți sau școlii participați. împrejurimile sunt determinate în mare măsură de arhitectura și inginerie (civile). TU / e Arhitectură, Urbanism și construcții Științe nu doar preocuparea de arhitectură, ci și dezvoltarea urbană, design de construcție, fizica construcțiilor, imobiliare și de management și inginerie civilă. In timpul studiului veti descoperi ce domenii vi se potrivește cel mai bine și atunci puteți alege să se specializeze în acest domeniu.

Multidisciplinară Bachelor Arhitectura, Urbanism și Științe construcții

Arhitectura, Urbanism si constructii Stiinte majore este un amestec între teorie și practică, între gândire și. Tu și colegii tăi elevii vor învăța despre proiectarea construcțiilor, case, birouri, muzee sau chiar cartiere întregi. Într-un mod multidisciplinar, veți fi de învățare despre inginerie, proiectare și procesul de construire.

universitate Cel mai bun evaluat din Eindhoven University of Technology (TU / e) este cea mai bună universitate (de tehnologie), în Țările de Jos, în conformitate cu Elsevier 2015, iar Keuzegids Universiteiten 2015 (Ghid pentru a alege o universitate 2014). Eindhoven University of Technology a fost, de asemenea, cel mai bine clasat Universitatea olandeză din Survey Global angajabilitate.

Eindhoven University of Technology

Universitatea de Tehnologie din Eindhoven oferă un mediu de învățare prima rată care vă permite să exceleze. Vei aprecia abordarea noastră personală - în programele personalizate, în prelegeri interactive, și în sfaturi de la profesori. Elementele de succes sunt toate prezente. Vă vom ajuta să găsiți way.Our dvs. de programe de inginerie se concentreze pe prima cercetare. Asta-i în cazul în care ați câștiga cunoștințele pe care o veți utiliza pentru a contribui la dezvoltarea societății și a avansa in cariera. Se așteaptă să fie contestată de o facultate de profesori bine respectate.

Universitatea de Tehnologie din Eindhoven este situat în zona Brainport, cel mai important centru high-tech din Europa și acasă la companiile de tehnologie de clasă mondială și institute de cercetare. Prin legăturile noastre puternice cu regiune, știm că valoarea companiilor absolvenți TU / e și sunt în căutarea pentru ingineri bine pregatiti, cu un fundal internațional. Revista Forbes numește orașul Eindhoven "hands-jos, orașul cel mai inventiv din lume". Noi numim un loc minunat pentru a începe un viitor internațional.

Eindhoven

Eindhoven este un oras modern, dinamic, în provincia olandeză Brabant care garantează un timp plăcut la universitate și oferă o gamă largă de activități sportive și.

mediul urban vibrant Eindhoven și modul în care în mod tipic Brabant exuberantă de viață va face să vă simțiți acasă. TU / e este situat în Brainport, o regiune tehnologie de vârf, care este inima bate tehnologică din Țările de Jos. Universitatea are relații excelente cu companii high-tech și organizații din regiune - relații vă vor beneficia de când este vorba de găsirea misiuni, stagii, proiecte de absolvire și locuri de muncă.

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Eindhoven University of Technology »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date