Citește Descrierea Oficială

Lumea dintr-o perspectivă diferită

În lume pentru multe procese speciale ne găsim înapoi în schimb. Uneori, acestea spectaculoase și în mod clar prezente, cum ar fi evacuările fulgere și tornade. Dar, uneori, ai ce sunt atent. ați făcut-o, de exemplu, întrebat vreodată de ce obiecte foarte fierbinți vor emite lumină (de exemplu, conducte de oțel)? Și este ai observat vreodată că amândoi se poate vedea printr-o fereastră de sticlă după cum se poate vedea o reflecție. Aceste lucruri remarcabile din natură sunt subiectul fizicii.

Fizicienii sunt curios

Mulți oameni iau pur și simplu aceste fenomene pentru ceea ce sunt, dar fizicienii sunt doar curios și caută cu alți ochi spre lumea din jurul lor. Pentru ei, provocările fenomene naturale, întrebări fascinante pentru a investiga și de a se descurca.

Cunoștințe în noile evoluții tehnologice

Ca fizician tehnic merge un pas mai departe. Ți-ai pus cunoștințele de aceste fenomene în noile evoluții tehnologice. Ar trebui să se gândească la a face posibil într-un reactor de fuziune, ceea ce face chips-uri mai ieftine și mai rapide de calculator, din plastic sau în curs de dezvoltare mai bune scanere RMN cu o rezoluție mai mare.

Diferența fizică și tehnică generală

Programul de Fizică Aplicată la TU / e nu se numește "tehnică". Eindhoven este esențială pentru dezvoltarea de noi tehnologii. Acest antrenament este un puternic accent pe utilizarea și aplicarea cunoștințelor dobândite. În cursuri generale de fizică în Țările de Jos este într-un alt - mai filozofic - mod privi fizica.

acreditare NVAO

Acest antrenament este acreditat de către olandeză-flamandă Acreditare Organizație NVAO.

Program predat în:
Olandeză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Eindhoven University of Technology »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date