BSc în geologie aplicate

Generalități

Programul de descriere

BSc în Geosciences Aplicate

&nbsp

Explorare, atingând, şi evaluare a resurselor naturale şi depozite, riscuri geologice de evaluare, proiectarea geotehnice de proiecte de constructii
Te iubesc de lucru în domeniu, în laborator, şi de la calculator? Apoi înregistraţi pentru Geosciences Aplicata de la Universitatea din Leoben - un program de grad, care combină ştiinţele naturale şi inginerie într-un mod unic.

&nbsp

Domeniul de activitate pentru geologii sa ajunga aplicate este foarte cuprinzătoare. Aceasta include explorarea şi valorificarea resurselor naturale şi depozite, evaluarea proprietăţii de materiale minerale, de explorare a apelor subterane şi de protecţie, predictie a riscurilor induse punct de vedere geologic, contaminate site-uri de explorare şi de remediere, proiectarea geotehnice şi supravegherea de proiecte de constructii si servicii de consultanta.

&nbsp

Absolvenţii sunt active în poziţii de lider în geoengineers într-un spectru foarte larg profesionist în domeniul de cercetare şi dezvoltare, implementare, şi de management.

&nbsp

&nbsp

Programul de Descriere


Programul de licenţă: 7 semestre, gradul de: licenţă (= BSc)

Fundamentele în ştiinţe naturale, de inginerie şi administrarea afacerilor; geostiinte în general (geologie, mineralogie, petrologie, geochimie), metode de lucru geoscientific (munca de teren, microscopie; geoinformatică), aplicat geofizica; resurse geologie, geologie de mediu; petrol geologie, geologie tehnică.

Specializare în trei domenii elective: Materiale prime si Geologie Mediu, aplicata Geofizică şi Geologie petrolier, petrolier Geofizică.

Programul de licenţă se concentrează pe educaţie, în geologie, în general, cu accent pe subiectele aplicate.

&nbsp

Echipament


Separare grosieră şi fină (tăierea, cariere de piatră, de slefuire, separare, dizolvare); microscopie (transmisă şi lumina incident); microsonda de electroni, X-ray difractometrul; laborator includerea lichid (micro-termometriei, spectroscopie Raman-; Lab hidrotermal); de analiză în domeniul chimiei anorganice şi organice (spectroscopia de absorbţie atomică, Ion cromatografie, striviţi-Leach-analiză, cromatografia de gaze-spectrometria de masa, echipamente de piroliză), analiza la sol de gaz; de laborator GIS, software de modelare, echipamente si software pentru seismism, petrophysics, de măsurare de foraj, geoelectrics şi (paleo-) magnetism.

&nbsp

Domenii tipice de activitie


Explorarea şi exploatarea zăcămintelor minerale (minereuri, cărbune, minerale industriale, materiale de constructii prime); evaluare a depozitelor de materii prime, utilizarea durabilă şi prelucrare a resurselor minerale de înaltă calitate a produselor; managementul resurselor, evaluare a riscurilor geologice, explorarea şi exploatarea de rezervoarele de petrol şi gaze naturale; de ​​stocare a gazelor, aplicarea de metode geofizice în geoengineering şi protecţia mediului.

&nbsp

Tipice ramuri ale industriei


Industria materialelor de prime, petrol şi gaze şi companiile lor de servicii, dezvoltarea de materiale; inginerii de consultanţă, servicii publice, instituţii de cercetare.

Ultima actualizare Apr. 2012

Despre facultate

The history of the Montanuniversitaet Leoben is marked by a continuous development of the academic range of studies.

The history of the Montanuniversitaet Leoben is marked by a continuous development of the academic range of studies. Citește mai puţin