BSc în inginerie electrică

Generalități

Programul de descriere

Inginerie

gradul de licență în inginerie electrică, cu specializare în Inginerie comunicare va fi administrat de către Colegiul de Inginerie si Tehnologia Informatiei (CEIT) la Universitatea din Dubai pentru a pregăti studenții pentru intrarea imediată la locul de muncă sau să urmeze studii avansate postuniversitare.

Gradul BS este acordat după finalizarea cu succes a unui minim de 132 de ore de credit semestru. Programul țese 8 semestre academice, cu blocuri de vara de stagiar cu studii superioare (GT) / Aflați cum Câștigați și programul Progress (PLAM) pe o perioadă de patru ani pentru a oferi inginerului potențial un mediu bogat de învățare și oportunități imediate de angajare profesională.

Candidații de succes pentru o diplomă de licență trebuie să aibă un punct de program de grad mediu cumulată de cel puțin 2,25. În anumite circumstanțe, un student alege sau pot fi necesare pentru a finaliza mai mult decât numărul minim de credite.

Layout Programul

Programul include următoarele cerințe de categorie:

ProgramLayout

Student în anul întâi și al doilea de studentie an

Primii doi ani ai curriculum-ului sunt dedicate generale de licență Cerinte de Curriculum Programul (GUCR), program care este format din cursuri pe care elevii să ia la începutul programului lor de studii la universitate. GUCR oferă o fundație în limba engleză, matematică și științe fizice, care este esențială pentru studiul de inginerie. In plus, GUCR oferă cursuri în domeniul științelor naturale și aplicate, umaniste și științele sociale. Elevii aleg dintre aceste cursuri, în scopul de a finaliza cerințele lor generale curriculum.

În al doilea an elevii să ia, de asemenea, cursuri de fundație în Inginerie Electrică, care formează baza programului de inginerie de comunicare. În alte cursuri, elevii învață despre principiile de inginerie electrică, cum ar fi circuite si sisteme digitale.

Junior și Senior Year

În al treilea și al patrulea an, studenții se concentreze pe subiectele care formează nucleul de inginerie și de a introduce una la inginerie de comunicare.

În al treilea an elevii iau cursuri în Electronică, Semnale & Sisteme și microprocesoarele, Teoria electromagnetică și comunicațiilor. În timp ce elevii CE iau cursuri de probabilitate, studenții EE iau cursuri în Power Electronics. În al patrulea an, elevii CE spori acoperirea lor de comunicare cu cursuri în Comunicații Digitale și rețelele de comunicare în timp ce elevii EE spori acoperirea lor de Electronică cu cursuri în Digital Signal Processing, resurselor regenerabile de energie și Introducere în MEMS.

Fiecare student trebuie să completeze un proiect de absolvire pentru a câștiga experiență practică de inginerie de proiectare. Un set de cursuri de Electives tehnice vor fi disponibile pentru a oferi studenților posibilitatea de a-și lărgi cunoștințele în domeniile legate de inginerie, sau să se concentreze pe o înțelegere mai profundă într-o zonă de interes.

Blocuri de vară pentru stagiar cu studii superioare (GT) / Aflați cum Câștigați și Programul Progress (LEAP)

Un student înscris în BS în programul de Inginerie electrică este de așteptat pentru a finaliza un bloc de stagiar cu studii superioare (GT) / Aflați cum Câștigați și programul Progress (LEAP), ca parte a cerințelor lor de absolvire.

Cerințele de admitere

Candidații care se aplică la Universitatea din Dubai sunt luate în considerare pentru admiterea pe baza calificărilor lor, indiferent de rasă, culoare, sex, religie, handicap, vârstă sau origine națională. Cursuri de la Universitatea din Dubai sunt predate în limba engleză și o bună cunoaștere a limbii, atât în ​​scris și oral, este necesară pentru a avea succes la UD. De asemenea, este nevoie de cunoștințe de bază de matematică.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The University of Dubai has been home to talented students and faculty drawn from around the world to teach, create, and study. We have achieved international distinction and accreditation in the acad ... Citeste mai mult

The University of Dubai has been home to talented students and faculty drawn from around the world to teach, create, and study. We have achieved international distinction and accreditation in the academic areas we offer. Citește mai puţin