Citește Descrierea Oficială

Matematică și fizică sunt subiecte complementare și să facă o combinație sensibil pentru a studia la universitate. Există mai multe exemple de descoperiri neașteptate care rezultă din interacțiunea dintre cele două discipline. Ideile dezvoltate în fizica particulelor au condus la progrese în topologie - una dintre cele mai pure ramuri ale matematicii. Progresele realizate în înțelegerea haosului oferi un alt exemplu. Ideile din teoria sunt aplicate din ce în ce în modelarea sistemelor fizice complexe, cum ar fi atmosfera si lasere.

Cursurile de comune Warwick (BSC și MMathPhys) sunt acum printre cele mai bine stabilit în țară cu aproximativ 50 de studenți începând în fiecare an. Cursurile includ o proporție semnificativă de module din ambele departamente contribuind destinate în primul rând pentru studenții cu diplome comune. Este posibil ca la sfârșitul primului an de a transfera la oricare dintre gradele unice subiect. Anii unu și doi sunt comune la cele două cursuri.

Warwick este puternic în cercetare într-un număr de ramuri de matematică și fizică, și este bine plasată pentru a oferi conturi ale acestor evoluții care ar putea fi de cel mai mare interes pentru gradul de studenți în comun. Acestea includ sisteme non-liniare (există module de vreme, modelarea sistemelor biologice, și teoria complexității) și fizica teoretică.

ANUL ONE (BSC și MMathPhys)

In primul an, toți elevii să ia modulele din lista Core. Pentru a vă da o idee despre modul în care gradul de curs este structurat în primul an, numărul în paranteze după fiecare modul din titlu indică numărul de prelegeri va participa de exemplu (15L) indică un modul de 15 de curs.

Matematică (de bază): Seturi si numere (30L), analiză matematică (60L), Algebra liniara (30L), ecuații diferențiale (30L)

Fizică (core): Electricitate și magnetism (30L), fundațiile Fizică (30L), Quantum Phenomena (15L), Mecanică clasică și relativității (30L), Fizica termica I (15L), Atelier de programare (15L) Opțiuni Studenții pot lua oricare dintre următoarele caracteristici pentru un credit suplimentar : Introducere în Geometrie (15L), Introducere în Abstract Algebra (15L), Introducere în Astronomie (15L), programare pentru Oamenii de stiinta (30L), Fizica particulelor (15L), probabilitate (15 sau 30L).

Doi ani (BSC și MMathPhys)

Elevii să ia modulele de bază și cel puțin opt module din listele de opțiuni.

Matematică (de bază): Analiza matematica III (30L), Analiza Vector (30L), ecuatii diferentiale partiale (30L), Principii variaționale (15L) Fizică (core): Teoria electromagnetică și Optică (20L), Metode de matematică Fizică (20L), Mecanică cuantică și aplicațiile sale (40L) Fizica termică II (20L) Fizica fluidelor (20L)

Opțiuni de matematică: Algebra I, algebra II, spații metrice, geometrie, Diferențierea, Introducere în Sisteme de Biologie, Teoria ecuațiilor diferențiale ordinare Opțiuni de fizica: Stele, Geofizica, Mecanică Hamiltoniene, Fizica computațională, incalzirea globala, fizica Generatoare electrice, Placi fizica experimentală

Opțiuni de la alte departamente: Moderne Limbi străine, Business School Module, Introducere în învățământul secundar

De trei ani (BSC)

În plus față de un modul pe comunicarea Science, elevii selectați aproximativ 12 module (numărul exact depinde de lungimea modulelor) de la: Opțiuni de matematică: Analiza complexă, teoria grupurilor, Algebra II, Diferențierea, spații metrice, Măsura Teoria, analiza funcțională I, Fluid Dynamics, Geometria curbelor si suprafetelor, teoria controlului, Topics in matematică Biologie, Teoria ecuațiilor diferențiale parțiale, Mecanică Continuum

Opțiuni de fizica: Modelul Standard, Quantum Fizica Atomi, Fizica materiei condensate, Electrodinamică, Electrodinamică Plasma, Astrofizică, Cosmologie, Galaxies, Vreme și mediu, Fizică statistică, non-linearitate și haos, fizica in Medicina, imagistica prin rezonanta magnetica

Opțiuni de la alte departamente: Studii de afaceri; Metodă științifică; Limbile moderne străine Lista de opțiuni prezentate mai sus se pot schimba ușor de la an la an, iar unele opțiuni să nu fie disponibile în fiecare an.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la The University of Warwick, Department of Physics »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date