BSc în psihologie și tehnologie

Eindhoven University of Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSc în psihologie și tehnologie

Eindhoven University of Technology

Jocurile pe care le joacă, telefonul mobil pe care îl utilizați pentru a trimite mesaje text, site-ul în cazul în care vă faceți cumpărăturile on-line. Tehnologia este tot în jurul nostru, și este o parte importantă a vieții noastre. Prea important ca să-l lase doar să tehnologi.

În Psihologie & Tehnologie vă învață cum tehnologia influențează oamenii și modul în care puteți utiliza cunoștințele de psihologie pentru a lăsa oamenii să folosească tehnologia cât mai eficient posibil. Dar ai afla, de asemenea modul în care puteți folosi psihologia pentru a proiecta aplicații tehnologice complet noi, cum ar fi tehnologia motivațional de reabilitare în domeniul asistenței medicale, roboți sociabile sau interfețe creier-computer.

Oameni și tehnologie

Personalul didactic și studenții programului Psihologie & Technology face cu o gamă largă de subiecte diferite, toate acestea se concentrează asupra relației dintre oameni și tehnologie. De exemplu:

  • Roboți care ajută în gospodărie
  • Tehnologia intimă pentru a arăta afecțiune la o distanță
  • licitații on-line puteți avea încredere
  • De iluminat care te face mai sănătos și mai inteligent
  • Avataruri care vă ajută să economisiți energie
  • iluminat stradal inteligent
  • Tehnologia persuasiv, sau cum se poate de telefon mobil ajuta să piardă în greutate? Si cum pot face dușul utilizați mai puțină apă?

Cel mai bun evaluat la ghid pentru a Alegerea o universitate si Elsevier

Psihologie & Technology este un important, care este în mod oficial parte a programului de licență Științe inovare (Technische Innovatiewetenschappen). Programul de Stiinte de inovare licență recepționat un rating ridicat în Keuzegids Universiteiten 2016 (în limba olandeză) (ghid pentru alegerea unei universități 2016). Programul a marcat puternic în raport cu alte programe comparabile.

In Elsevier 2015 programul de Stiinte de inovare licență este evaluat (foarte) bune de către elevi. studenți Eindhoven de stat Științe ale inovației că acestea sunt foarte mulțumiți cu profesorii, conținutul programului și examene.

Eindhoven University of Technology (TU / e) este cea mai bună universitate (de tehnologie), în Țările de Jos, în conformitate cu Elsevier 2015, iar Keuzegids Universiteiten 2016 (Ghid pentru a alege o universitate 2016). Eindhoven University of Technology a fost, de asemenea, cel mai bine clasat Universitatea olandeză din Survey Global angajabilitate.

Psihologie & Tehnologie majore

viitorul tău începe la TU / e în Colegiul de licență, acasa, la programe de studii universitare de licență universității. Ca student a acestui colegiu Bachelor veți obține o mulțime de posibilități pentru a compune propriul studiu pe baza intereselor și ambițiile tale. În Colegiul de licență de a începe cu o licență de trei ani, ca urmare a unui număr de discipline obligatorii, cum ar fi matematica si fizica si invatare inginerie de proiectare. În Colegiul de licență vă dezvolta abilitățile de care aveți nevoie în industrie și să învețe să traducă cunoștințele dumneavoastră tehnologice în aplicațiile care sunt relevante pentru societate. Formele tale majore o parte importantă a studiului de licență. Este în cazul în care alegeți câmpul în care doriți să lucreze mai târziu ca inginer. Aceasta este baza programului de studiu.

Acest website oferă mai multe informații despre majore Psihologie & Technology. Psihologie & Technology este un important, care este în mod oficial parte a programului de licență Științe inovare (Technische Innovatiewetenschappen). După absolvire, în acest important il veti primi diploma programului de licență Științe Innovation (Technische Innovatiewetenschappen). și gradul de Bachelor of Science în Psihologie & Tehnologie.

Psihologie & Technology este una dintre cele două specializări din cadrul programului de licență Științe inovare (Technische Innovatiewetenschappen). Cealaltă majoră este: Inovația durabilă.

acreditare NVAO

Acest program este recunoscut în mod legal și acreditat de către Organizația de Acreditare din Olanda și Flandra (NVAO).

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Locations
Ţările de Jos - Eindhoven, North Brabant
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Ţările de Jos - Eindhoven, North Brabant
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala