Citește Descrierea Oficială

Kwararafa Universitatea Wukari, A fost licențiat ca Wukari Jubileul de către Comisia Națională a Universităților din 2005. Ea a decolat în martie 2006, cu 61 de elevi ca prima și singura comunitate deținută Universitatea din Nigeria, prima universitate din Taraba de Stat și a doua universitate privată din zona de nord-est a Nigeriei Geopolitice.

elevi

Viziune

Pentru a deveni o primă instituție de clasă în vederea realizării de cunoștințe și burse de studiu prin predare, de cercetare și de muncă în folosul comunității, orientate spre insuflare de cunoștințe și abilități antreprenoriale pentru studenți, care să le permită să fie productiv și de sine-stătătoare.

Misiune

 • Pentru a oferi un mediu propice pentru dezvoltarea resurselor eficiente și viril umane și materiale indigene pentru dezvoltarea națiunii.
 • Pentru a produce absolvenți care sunt bine rotunjite în disciplinele lor și, de asemenea, pătrunși de calificare antreprenorială necesare pentru a contribui în mod semnificativ la dezvoltarea ei înșiși, în special, și în societate, în general.
 • Pentru a înlocui șomaj și cariera de stagnare a absolvenților cu ingeniozitate creativ prin intermediul unor programe bine ambalate și pregătire practică.
 • Pentru a oferi educație sunet la nigerieni, indiferent de apartenența religioasă, triburi, sex și orientare politică.
 • Pentru a crea un mediu favorabil și stimularea în cazul în care exercitarea de excelență, dezvoltarea de auto-disciplina, gândirea creativă și individualitate va prospera și, de asemenea, văzută ca și componente esențiale ale societății cooperative.

Cercetare Focus / Legaturilor

Universitatea este in curs de dezvoltare in prezent programe de legătură cu alte instituții și universități din întreaga lume. Accentul de cercetare este în domeniile:

 • Rezoluția de pace și conflict
 • Știință și Tehnologie alimentară
 • Matematică Educație
 • Studii de patrimoniu și eco-turismului

Accentul de cercetare este derivat din locația unică a Universității din valea Benue cu abundența florei și faunei, precum și bogate tradiții sociale și culturale ale oamenilor din zona care ar putea fi de interes academic pentru cercetători. Proiectul nostru este comunitatea matematică Educație.

Noi credem cu tărie că, dacă ne angajăm cu comunitatea noastră mai largă și implementa tehnici moderne de predare a matematicii, vom fi un decalaj de umplere în educație matematică, în special, și științele educației, în general.

Care sunt criteriile de admitere?

Cerințe minime de intrare de gradul întâi

 • Cinci credite relevante în SSCE, GCE, O / L sau Merit TC sau echivalent obținut la cel mult două ședințe.
 • Două treceri A / L, plus trei credite O / L în alte 3 discipline la nu mai mult de 2 ședințe; două treceri la TC II plus CNO de merit trece, inclusiv subiect important și educație.
 • Național sau acreditat Universitatea / Diploma de merit Politehnică cu sau grad de credit mai mici, inclusiv cel puțin patru credite O / L în SSCE / GCE sau echivalent.
 • candidații de transfer în cadrul programelor de studii clasificate ar trebui să aibă CGPA minimă de 1,50
 • Candidații trebuie să fi așezat pentru examenele și pentru Universități Inmatricularea candidaților la intrarea directă, acestea trebuie să fi achiziționat formele UME, în plus față de calificările relevante.
Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Kwararafa University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Mar. 2020
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Mar. 2020
Termen limită de aplicare

Mar. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date