Citește Descrierea Oficială

Un grad în studii de fizică și de afaceri vă va oferi o educație largă în fizică și de a dezvolta abilitățile dumneavoastră în gândire analitică, analiza datelor, gândire logică și de calcul practic - toate cele necesare pentru cei care considera o cariera in afaceri.

Componenta de Fizica a curs învață abilități practice și analitice ale unui fizician, care sunt aplicabile în afaceri, cât și în știință. Veți învăța, de asemenea, să aprecieze frumusețea și universalitatea principiilor fizicii. Când transferați la Warwick Business School (wBS) pentru anul finală va studia domeniile de afaceri si management. Anul final în wBS este conceput pentru a dezvolta o înțelegere critică a modului în care organizațiile de muncă, modul în care acestea sunt gestionate, și modul în care acestea interacționează cu mediile locale, naționale și internaționale. O anumită flexibilitate pentru a comuta în interiorul sau în afara acestui curent în orice moment, în primii doi ani.

Year One

În ceea ce privește gradul de Fizică

Doi ani

În ceea ce privește gradul fizică, cu excepția faptului că studenții trebuie să ia un modul de Studii de afaceri.

Trei ani

Elevii să ia patru module din Business School Warwick. Acestea sunt în mod normal, selectați dintre:

Business:

Fundamentele comportamentului organizațional; Raportare financiară; Principiile de Finanțe; Natura și metoda de Cercetări operaționale; Strategia corporativă; Simulare; prognozare; Producția și Operations Management; Analiza sistemelor de informare și de proiectare; Cercetarea operațională în planificarea strategică; Analiza de marketing; Fundații de contabilitate și finanțe; Contabilitate de gestiune; Relațiilor industriale; Managementul personalului; Comportamentul Organizațional; Serviciu Operations Management; Spirit antreprenorial și întreprinderi mici; Information Management strategic.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la The University of Warwick, Department of Physics »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date