Citește Descrierea Oficială

Performanta de varf

Pentru a lucra în sport, trebuie să înțelegeți cum funcționează corpul uman. Luând acest curs, veți dezvolta ca om de știință sportiv și exercițiu interdisciplinar care înțelege că succesul atletic nu se bazează pe nici un singur factor - și care vă va dota să creați strategii care să funcționeze. Fiziologia, biomecanica, psihologia și nutriția - veți acoperi totul. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a obține premii de coaching și calificări de fitness prin cursuri de formare profesională.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.


De ce știința sportului și a exercițiilor la LSBU?

 • Personalul nostru este expert - cercetarea lor aplicată sprijină performanțele atletice de elită și stilul de viață sănătos.
 • Academia de Sport a LSBU are o rată de satisfacție a clienților de 84,5%, Studiul de evaluare a performanței în afaceri britanice (UKCSI Business Benchmark Survey).
 • Suntem aprobați de Registrul Profesioniștilor din domeniul Exercițiilor.
 • Deveniți un instructor Gym calificat în timp ce studiați.
 • Bursa sportivă, formare și dezvoltare disponibile pentru atleții de elită.
 • Facilități specializate, incluzând laboratoare de biomecanică, fiziologie și analiză de mers.
 • Top 3 pentru perspectivele de absolvent printre concurenții din Londra în Sport (Sunday Times 2019).

Acreditari

Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod

module

În acest curs, veți obține cunoștințele științifice și veți dezvolta abilitățile care vă vor ajuta să maximizați potențialul de succes în toate tipurile de sportivi. Veți participa la activități practice pentru a studia știința din spatele exercițiilor fizice și a performanțelor sportive, inclusiv fiziologia, biomecanica, psihologia și nutriția. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a obține premii de coaching și calificări de fitness prin cursuri de formare profesională.

Anul 1

 • Anatomie și fiziologie
 • Percepție și acțiune 1
 • Aptitudini științifice
 • Psihologie sportivă 1
 • Nutriție, sănătate și boli
 • Biomecanică

Anul 2

 • Percepție și acțiune 2
 • Psihologie sportivă 2
 • Biomecanica 2
 • Sport și exerciții nutriționale
 • Metode de cercetare
 • Fiziologie exerciții și teste de laborator

Anul 3

 • Biomecanica clinică și aplicată
 • Proiect de cercetare
 • Aplicată psihologie sportivă
 • Fiziologia exercițiilor fizice
 • Percepția și acțiunea clinică

Angajabilitate

Știința sportivă și de exerciții utilizează principii și tehnici științifice pentru a permite oamenilor, de la fotbaliștii din Premier League, celor care folosesc sala de sport o dată pe săptămână, să facă performanțe optime.

Acest curs deschide o multitudine de cariere, de la coaching și formare personală până la pregătirea cadrelor didactice. De asemenea, puteți lucra la programe de recomandare în medii clinice, programe de reabilitare, inițiative corporative de fitness sau cercetare științifică umană.

Folosiți cât mai bine toate oportunitățile pe care vi le oferim pentru cursuri de formare profesională prin intermediul organizațiilor Sports Coach UK și al organismelor naționale de conducere sportivă. Academia de Sport desfășoară, de asemenea, un program de ambasadori sportivi, în cadrul căruia studenții pot să se angajeze voluntar sau să fie angajați de către universitate pentru a furniza sesiuni de coaching sportiv, fitness și mentorat în Londra.

Absolvenții recenți au mers pe locuri de muncă cum ar fi fiziolog de reabilitare cardiac, exercițiu terapeut, consultant știință sportivă, coordonator de program pentru obezitate în copilărie, reprezentant tehnic pentru echipamente de analiză fiziologică / mecanică și manager de vânzări internaționale pentru echipamente de știință pentru exerciții fizice.

Alții (cum ar fi absolventul Daniel Walters) și-au dezvoltat propriile afaceri legate de sport sau au obținut calificări de formare postuniversitară a cadrelor didactice.


Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

 • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
 • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.

Facilităţi

Centrul de cercetare științifică pentru sport și exerciții (SESRC)

Centrul de Cercetare Științifică pentru Sport și Exerciții (SESRC) are acces la echipamente sofisticate care intensifică activitățile de cercetare și unde se vor desfășura unele din cursurile dvs.


Academia de Sport

Veți avea acces la o serie de facilități și echipamente din cadrul Academiei de Sport din cadrul LSBU, inclusiv o suită de fitness complet echipată, cu tehnologia SMART Center, o zonă de formare funcțională, sală de jocuri libere și sală de sport.

Academia de Sport a fost recunoscută la nivel național pentru standardele sale înalte de excelență, obținând o rată a satisfacției clienților de 84,5% din Studiul de Benchmark Business UKCSI.

Predand si invatand

Orele de studiu

Gradul de contact al clasei 1 este de obicei de 15 ore pe săptămână, plus tutoriale individuale și studii independente.


Cercetare

Recordul nostru impresionant de cercetare înseamnă că predarea este informată prin cercetări actuale și de ultimă oră și pentru că ne-am concentrat pe cercetarea aplicată, puteți aplica învățarea dvs. în setările din lumea reală.


A sustine

Vă vom sprijini pe parcursul studiilor. Universitatea oferă tuturor studenților acces la mediul virtual de învățare, Moodle, astfel încât materialele și suportul online sunt disponibile atunci când aveți nevoie de ele.

Oferim asistență unu-la-unu prin intermediul sistemului nostru de îndrumare profesională. Tutorul dvs. vă va ajuta să înțelegeți feedbackul cursurilor, să oferiți îndrumări pe măsură ce vă planificați cariera și să vă sfătuiți cu privire la experiența de lucru pentru a vă asigura că veți beneficia la maximum de curs.

Predarea este susținută și prin seminarii, medii de învățare online și sesiuni de consiliere specializată pentru subiecte precum statisticile și metodele de cercetare. În plus față de facilitățile oferite de universitate, laboratoarele noastre au dedicat echipamente de calcul și experimentale.


Tutoring personal

În calitate de student licențiat în Științe Aplicate, în timpul primelor trei săptămâni la LSBU vi se va aloca un tutore numit. Rolul tutorelui tău este să fii principalul tău contact pentru sprijinul pentru dezvoltarea academică și profesională.

Tutorul dvs. vă va ajuta să beneficiați cât mai mult de timpul acordat de LSBU, oferind consultanță și semnalizări altor surse de sprijin în cadrul Universității.

Tutorul dvs. ar trebui să fie prima persoană de la universitate cu care vorbiți dacă aveți dificultăți care vă afectează munca. Acestea ar putea fi probleme academice, financiare, de sănătate sau de altă natură.

În primul semestru, veți participa la o serie de sesiuni săptămânale de tutori personali pentru a vă prezenta elemente cum ar fi structura modulului și site-ul Moodle, precum și ateliere de lucru cu privire la așteptările de evaluare. După primul semestru, veți avea cel puțin două întâlniri cu tutorele personale pe semestru și vor fi, de asemenea, întâlniri săptămânale de întâlnire / întâlniri de evaluare.

Cerințe de intrare

2018 Intrare

 • Un nivel CCD sau;
 • Diploma națională BTEC MMM sau;
 • Accesul la calificări în domeniul HE cu 39 de merite și 6 treceri sau;
 • Calificări de nivel 3 echivalente în valoare de 96 de puncte UCAS
 • Nivelurile 3 trebuie să includă matematică, știință sau sport
 • Solicitanții trebuie să dețină 5 GCSEs AC, inclusiv matematică și engleză sau echivalent (reformat GCSEs clasa 4 sau mai sus).
 • Salutăm calificările din întreaga lume. Limba engleză pentru studenții străini: scor IELTS de 6,0 sau Cambridge Proficiency sau Advanced Grade C.
Program predat în:
Engleză

Vezi 132 mai multe cursuri de la London South Bank University »

Ultima actualizare February 26, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 23, 2019
Duration
3 - 5 anii
Part time
La zi
Price
9,250 GBP
Anul 1 Taxă UE / UE pe întreaga durată: 9250 £; Taxă internațională: 13125 GBP. Anul 1 Taxă UE / UE pentru jumătate de normă: 5550 £; Taxă internațională: 8750 £
După locații
După dată
Start Date
Sept. 23, 2019
End Date
Ian. 24, 2022
Termen limită de aplicare

Sept. 23, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Ian. 24, 2022