Citește Descrierea Oficială

Esti ceea ce mananci

Ești fascinat de alimente din punct de vedere științific? Acest curs ar putea fi ideal pentru dvs., cu studiul său științific de alimente care integrează științele de bază (biologie, chimie și matematică) și le examinează în contextul industriei alimentare moderne. Și cu industria alimentară care are peste 650.000 de angajați în Marea Britanie, ar putea fi o cale grozavă către o carieră.

În plus față de conceptele cheie din domeniul științei alimentelor, veți explora aspectele creative și tehnice ale dezvoltării produselor alimentare și veți obține practici practice în această zonă interesantă și rapidă de dezvoltare a tehnologiei alimentare.


De ce știința alimentară la LSBU?

 • Acest curs relevant pentru industrie vă ajută să dezvoltați o înțelegere a naturii comerciale complexe a industriei alimentare.

 • Link-urile profesionale înseamnă că veți fi eligibil pentru a deveni membru al Institutului de Știință și Tehnologie Alimentară.

 • Suntem cea mai numeroasă universitate din Londra pentru calitatea cercetării din domeniul științei alimentelor (Tabelul lingvistic complet al ghidului universitar, 2018).

 • Membrii personalului nostru sunt experți în domeniile lor respective.

 • Facilitățile noastre dedicate includ laboratoare de dezvoltare a produselor cu o suită de evaluare senzorială și o suită extensivă de compoziție și analitică.

 • Cu ajutorul Centrului nostru alimentar din Londra, veți putea găsi destinații de plasare industriale și veți putea organiza experiență de lucru.


Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod


module

Pe parcursul cursului, veți acoperi o serie de subiecte contemporane, inclusiv siguranța alimentelor, securitatea alimentară, nutriția, sănătatea, durabilitatea, etica alimentară, aspectele socio-economice și controlul oficial al alimentelor industriale. Cursul este evaluat ca cursuri de 63%.

Anul 1

 • Aptitudini științifice
 • Biologia celulei
 • Anatomie și fiziologie
 • Foodology
 • Nutriția sănătății și a bolilor
 • Metode numerice pentru bioscience

Anul 2

 • Nutriția umană
 • Sănătate Publică
 • Metode de cercetare
 • Compoziția alimentară, proprietățile și analiza
 • Microbiologie alimentară
 • Prepararea alimentară sigură

Anul 3

 • Subiecte avansate în știința alimentelor
 • Dezvoltarea de noi produse
 • Controlul și sustenabilitatea produselor alimentare
 • Proiect
 • Dezvoltarea avansată a produselor noi


Angajabilitate

Industria alimentară este un angajator major și acest curs vă poate pregăti să îl introduceți. S-ar putea să găsiți un rol în agricultură, producție, comerț cu amănuntul și catering. Veți fi, de asemenea, gata să urmeze o carieră ca dietetician, specialist în design de produs, cumpărător cu amănuntul sau care lucrează pentru elaborarea de politici guvernamentale în domeniul alimentar.

Dacă sunteți interesat de studiul ulterior, atunci formarea ca designer de produs sau dietetician este o opțiune. Dieticienii oferă sfaturi clare pentru a ajuta oamenii să ia decizii informate despre ceea ce mănâncă. Dacă preferați să nu faceți studii suplimentare, atunci lucrați ca un cumpărător cu amănuntul - cineva care planifică și selectează produsele vândute în magazine este o altă opțiune comună de absolvire.

O carieră ca tehnician alimentar este un traseu popular după absolvirea acestui curs - mai ales că cererea și salariile cresc. În funcție de industria în care lucrați: comerțul cu amănuntul, industria prelucrătoare sau sectorul public, este posibil ca natura muncii să varieze. În general, unul dintre rolurile majore ale unui tehnician alimentar este să se asigure că alimentele pe care le consumăm sunt produse legal, la calitatea anunțată și la fel de sigură cum poate fi. Acest lucru se face prin efectuarea de experimente pe probe de produse alimentare, verificarea procedurilor de control al calității și colaborarea cu alte persoane prin intermediul lanțului de aprovizionare. O minte stiintifica, o atentie deosebita pentru detalii si abilitatea de a respecta reguli stricte de igiena sunt necesare. Se vor dezvolta abilități transferabile cheie, cum ar fi analiza și rezolvarea problemelor, deschiderea de oportunități în alte industrii unde se creează această cunoaștere specializată.

S-ar putea să alegeți, de asemenea, studii suplimentare la nivel postuniversitar, inclusiv pentru un loc în MSc cu normă întreagă sau cu normă întreagă de siguranță alimentară și control. Rezistența academică a acestui curs înseamnă că puteți lua în considerare și intrarea în domeniul cercetării academice. Absolvenții acestui curs au asigurat: cercetarea pură în universități și instituții de cercetare (adesea conducând la un grad mai înalt); și cercetarea și dezvoltarea aplicate în industriile bazate pe biologie.


Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

 • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
 • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.


Facilităţi

Ca student aici veți învăța să rezolvați problemele din viața reală prin integrarea cunoștințelor fundamentale cu dimensiunile practice și sociale ale științei. Am investit foarte mult în echipamente noi, astfel încât mixul nostru de laboratoare multifuncționale și specializate să vă ofere spațiu și echipamente de ultimă oră pentru analiză și cercetare. Veți avea ocazia să utilizați toate instrumentele pe care le-ați aștepta să le găsiți într-un laborator analitic modern, precum și laboratoarele de alimente bine echipate, cu facilități de dezvoltare și testare a produselor.


Predand si invatand

Tutoring personal

În calitate de student licențiat în Științe Aplicate, în timpul primelor trei săptămâni la LSBU vi se va aloca un tutore numit. Rolul tutorelui tău este să fii principalul tău contact pentru sprijinul pentru dezvoltarea academică și profesională.

Tutorul dvs. vă va ajuta să beneficiați cât mai mult de timpul acordat de LSBU, oferind consultanță și semnalizări altor surse de sprijin în cadrul Universității.

Tutorul dvs. ar trebui să fie prima persoană de la universitate cu care vorbiți dacă aveți dificultăți care vă afectează munca. Acestea ar putea fi probleme academice, financiare, de sănătate sau de altă natură.

Veți avea o întâlnire programată cu tutorele dvs. personal în primul semestru. De aici, veți fi de acord să păstrați legătura cu dvs. și cât de des să vă întâlniți pe tot parcursul cursului. Puteți contacta tutorele pentru ajutor suplimentar prin e-mail.


Cerințe de intrare

 • Un nivel CCD care include două subiecte științifice sau
 • Diploma națională BTEC MMM sau
 • Accesul la calificările HE cu 39 merite și 6 cărți, inclusiv 12 credite în disciplinele legate de știință sau
 • Calificări de nivel 3 echivalente în valoare de 96 de puncte UCAS.
 • Solicitanții trebuie să dețină 5 GCSEs AC, inclusiv matematică și engleză sau echivalent (reformat GCSEs clasa 4 sau mai sus).
 • Salutăm calificările din întreaga lume. Limba engleză pentru studenții străini: scor IELTS de 6,0 sau Cambridge Proficiency sau Advanced Grade C.

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Program predat în:
Engleză

Vezi 132 mai multe cursuri de la London South Bank University »

Ultima actualizare June 10, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
9,250 GBP
Anul 1 Taxă UE / UE pe întreaga durată: 9250 £; Taxă internațională: 13125 GBP
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date