Citește Descrierea Oficială

Succes dovedit

BSc (Hons) Bioscience vă asigură că dezvoltați toate cunoștințele fundamentale ale proceselor și procedurilor științifice, cercetările științifice actuale și inovarea și tehnicile de laborator de ultimă oră alături de specialitatea aleasă.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.

De ce Bioscience la LSBU?

 • Industria relevante: Dezvoltați o gamă largă de competențe pentru a oferi cele mai largi opțiuni de carieră în domeniul biosciențelor.

 • Calitate recunoscută în cercetare: No.2 universitate modernă din Londra pentru calitatea cercetării în științele biologice. (Tabelul lingvistic complet al ghidului universitar, 2018).

 • Marea predare: membrii personalului sunt experți în domeniile lor respective.

 • Facilități dedicate: Am investit foarte mult în echipamente noi, astfel încât mixul nostru de laboratoare multifuncționale și specializate să vă ofere spațiu și echipamente de ultimă oră pentru analiză și cercetare.

 • Experiență profesională: Aveți posibilitatea de a lucra la o plasare industrială.

 • Rețeaua puternică de absolvenți: Faceți parte dintr-o rețea de absolvenți LSBU cu 80.000 de membri.

Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod


module

Toate modulele sunt evaluate printr-o combinație de cursuri și examene (57% evaluate prin cursuri).

Anul 1

 • Biologia celulei
 • Fiziologie și anatomie
 • Nutriție, sănătate și boli
 • Aptitudini științifice
 • Metode numerice pentru biologi
 • O opțiune de la o cale de specialitate în domeniul științelor aplicate, inclusiv alimentația, nutriția, sportul, biomecanica, psihologia și criminalistica

Anul 2

 • Metode de cercetare
 • Boala și imunitatea
 • Fizica pentru viata
 • Nutriția umană
 • Două opțiuni din căile de specialitate

Anul 3

 • Proiect
 • Etiologia bolii
 • Perspective actuale în biosciences
 • Două opțiuni din căile de specialitate

Angajabilitate

Acest curs vă va pregăti pentru dezvoltarea rapidă a industriilor biologiei în domenii precum sănătatea publică, farmaceutică, diagnosticarea medicală, patologia, sănătatea, producția de alimente și problemele de mediu.

Cursul oferă cel mai larg set de competențe din toate cursurile noastre de biostiințe aplicate. Dacă alegeți să luați anul (sandwich) (opțional), unde obțineți experiență industrială / de cercetare, perspectivele dvs. de angajare se vor îmbunătăți în continuare.

Povești de succes de succes

Absolvenții recenți din acest curs au jucat roluri în vânzările de produse medicale și tehnice, controlul calității, industria farmaceutică, scrisul medical și predarea.

Continuarea studiilor postuniversitare

Absolvenții ar fi, de asemenea, eligibili pentru a aplica pentru studii suplimentare la nivel postuniversitar, inclusiv noastre Ph.D. Rezistența academică a acestui curs înseamnă că puteți lua în considerare și intrarea în domeniul cercetării academice. Absolvenții de la acest curs au asigurat poziții de cercetare pure în universități și instituții de cercetare și au aplicat pentru roluri de cercetare în industriile bazate pe biologie.

Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

 • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
 • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.

Facilităţi

Ca student aici veți învăța să rezolvați problemele din viața reală prin integrarea cunoștințelor fundamentale cu dimensiunile practice și sociale ale științei. Am investit foarte mult în echipamente noi, astfel încât mixul nostru de laboratoare multifuncționale și specializate să vă ofere spațiu și echipamente de ultimă oră pentru analiză și cercetare.

Veți avea ocazia să utilizați toate instrumentele pe care le-ați aștepta să le găsiți într-un laborator de analiză modern, precum și laboratoarele de alimente echipate, cu facilități de dezvoltare și testare a produselor.

Predand si invatand

Folosim în mare măsură mediul virtual de învățare (Moodle) pentru a sprijini predarea, învățarea și evaluarea studenților. Suportul de îndrumare personală este o parte integrantă a cursului. De asemenea, oferim asistență suplimentară sub formă de clinici suplimentare în afara sesiunilor de cursuri și tutorial. Se pune un accent puternic pe aplicațiile practice ale cunoștințelor, susținute de exerciții practice de laborator. Un amestec de metode de evaluare este folosit în module și pe parcurs.

Tutoring personal

În calitate de student licențiat în Științe Aplicate, în timpul primelor trei săptămâni la LSBU vi se va aloca un tutore numit. Rolul tutorelui tău este să fii principalul tău contact pentru sprijinul pentru dezvoltarea academică și profesională.

Tutorul dvs. vă va ajuta să beneficiați cât mai mult de timpul acordat de LSBU, oferind consultanță și semnalizări altor surse de sprijin în cadrul Universității.

Tutorul dvs. ar trebui să fie prima persoană de la universitate cu care vorbiți dacă aveți dificultăți care vă afectează munca. Acestea ar putea fi probleme academice, financiare, de sănătate sau de altă natură.

Veți avea o întâlnire programată cu tutorele dvs. personal în primul semestru. De aici, veți fi de acord să păstrați legătura cu dvs. și cât de des să vă întâlniți pe tot parcursul cursului. Puteți contacta tutorele pentru ajutor suplimentar prin e-mail.

Cerințe de intrare

 • Un nivel CCD care include două subiecte științifice sau
 • Diploma națională BTEC MMM sau
 • Accesul la calificările HE cu 39 merite și 6 cărți, inclusiv 12 credite în disciplinele legate de știință sau
 • Calificări de nivel 3 echivalente în valoare de 96 de puncte UCAS.
 • Solicitanții trebuie să dețină 5 GCSEs AC, inclusiv matematică și engleză sau echivalent (reformat GCSEs clasa 4 sau mai sus).
 • Salutăm calificările din întreaga lume. Limba engleză pentru studenții străini: scor IELTS de 6,0 sau Cambridge Proficiency sau Advanced Grade C.
Program predat în:
Engleză

Vezi 132 mai multe cursuri de la London South Bank University »

Ultima actualizare February 25, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 23, 2019
Duration
3 - 4 anii
La zi
Price
9,250
Anul 1 Taxă UE / UE pe întreaga durată: 9250 £; Taxă internațională: 16500 £.
După locații
După dată
Start Date
Sept. 23, 2019
End Date
Ian. 24, 2022
Termen limită de aplicare

Sept. 23, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Ian. 24, 2022