Citește Descrierea Oficială

Criminal complex

Veți examina modul în care interacțiunile complexe dintre stat, infractor, victimă și public conduc anumite acte care trebuie să fie încadrate ca infracțiuni, în timp ce altele nu sunt. În acest curs, veți gândi critic la modul în care sunt făcute legile și infractorii și cine evită criminalizarea și de ce. Explorați teoria criminologică și angajați-vă în dezbateri despre problema criminalității, politica justiției penale și impactul criminalității în societatea contemporană.

Oferim experiența practică solicitată de angajatori - zonele de carieră includ probațiune, poliție, serviciul penitenciar, ONG-uri, autorități locale, sectorul voluntariatului, echipele de ofițeri pentru tineret, predare, asistență socială și administrație.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.

De ce Criminology la LSBU?

 • Veți fi învățați de cadre didactice active în cercetare, a căror activitate este recunoscută la nivel național și internațional și care informează curriculumul cursului.

 • No.2 Universitatea din Londra în general în Criminologie (Guardian League Table, 2018).

 • Cursurile noastre în acest domeniu oferă experiența practică a angajatorilor - zonele de carieră includ probațiune, poliție, serviciul penitenciar, ONG-uri, autorități locale, sectorul voluntar, echipele de ofițeri pentru tineret, predare, asistență socială și administrație.

 • Absolvenții pot aplica pentru cursuri postuniversitare, cum ar fi MSc Criminologie și Metode de cercetare socială, MSC Studii de dezvoltare și MSC Studii privind refugiații.

 • Faceți parte dintr-o comunitate academică dedicată justiției sociale și responsabilității globale - cu un program inspirat de vorbitori invitați, evenimente, oportunități de voluntariat și schimb de idei.

 • Îmbunătățiți capacitatea dvs. de angajare prin participarea la programul nostru de voluntariat care acoperă o serie de agenții legate de justiția penală.

Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod

module

Acest curs vă oferă multe abilități transferabile, precum și experiență practică, care poate fi de neprețuit atunci când vine vorba de începerea carierei. Domeniile pe care le veți studia includ justiția penală, politica și politica, poliția, reabilitarea, criminalitatea pentru tineret, drogurile și criminalitatea, genocidul și criminalitatea într-un context global.

Metode de evaluare pentru cursul general: 75% cursuri.

Anul 1

 • Deconstruirea problemei criminalității
 • Justiția penală, politica și politica socială
 • Probleme în materie de criminalitate
 • Introducere în teoria criminologică
 • Probleme în sociologia contemporană
 • Cercetarea vieții sociale

Anul 2

 • Abilități de cercetare socială 1
 • Abilități de cercetare socială 2
 • Probleme în politica contemporană
 • Teoria, politica și practica penală

Plus două module opționale din:

 • Tineret, criminalitate și delincvență
 • Infracțiunea, tulburarea și siguranța comunității
 • Probleme în istoria justiției penale
 • Introducere la locul de muncă

Anul 3

 • Criminalitatea, criminologia și modernitatea
 • Genul, criminalitatea și justiția
 • Proiectul de cercetare criminologică (modulul dublu)

Plus două module opționale din:

 • Droguri și criminalitate
 • Race, cultură și identitate
 • Genocidul în secolul al XX-lea
 • Egalitate, justiție socială și schimbare socială
 • Criminologia răului
 • Loc de munca

Angajabilitate

Oportunități de carieră

Elevii participă la activități de voluntariat în serviciul de poliție, serviciul penitenciar, consiliere juridică, sprijin pentru victime, violență în familie și agenții pentru abuzul de copii, programe de ofensiv pentru tineri și programe de mentorat în rândul tinerilor. Mulți preferă să lucreze cu serviciile de poliție sau de justiție penală, unde există nenumărate oportunități de a ajuta comunitatea cu o mulțime de loc de specializare.

O diplomă umanistică are, de asemenea, avantajul real de a deschide o carieră într-o serie de profesii, cum ar fi predarea, asistența socială, administrația și învățământul superior. Alți absolvenți au creat o carieră interesantă în domeniul cercetării, relațiilor publice, publicității, vânzării cu amănuntul, managementului și a activității legate de mass-media.

Roluri de carieră

Un rol popular este ca un ofițer de probă care lucrează cu infractorii înainte, în timpul și după ce sunt condamnați. Dispunând de multă răbdare, abilități de comunicare puternice și o atitudine non-judecată, un ofițer de probă poate fi o muncă foarte plină de satisfacții. Un ofițer de probă calificat poate câștiga între £ 28,000- £ 35,000. (Serviciul Național de Cariere)

Serviciul de poliție oferă, de asemenea, o mare varietate de oportunități pe termen lung, oferind o perioadă de probă de doi ani. Salariile după 5 ani pot fi de până la 30.000 de lire sterline. (Stirile BBC)

Dacă sunteți dispus să faceți o formare suplimentară, atunci munca socială este o altă alternativă. Asistenții sociali oferă sprijin și asistență multor indivizi, familii și grupuri, de la persoanele fără adăpost la persoanele cu dizabilități fizice și de învățare. Este posibil să câștigi până la 25.000 de lire sterline, o dată calificată. (Serviciul Național de Cariere)

Progresul carierei

Rezistența academică a programelor noastre a permis multor absolvenți să continue studiile postuniversitare și academice. Oferim o serie de cursuri postuniversitare aplicate (foarte strâns legate de activitățile de cercetare recunoscute la nivel național și internațional).

Cursurile postuniversitare au predat cursuri pentru a include:

 • MSc Criminologie și metode de cercetare
 • Studii de dezvoltare MSC
 • MSC Studii privind refugiații

Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

 • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
 • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.

Predand si invatand

Orele de studiu

Anul 1 este de obicei de 9 ore pe săptămână, plus un tutorial individual și un studiu independent.

Scurtă prezentare de evaluare

Toate modulele sunt evaluate printr-o combinație de cursuri, eseuri, examene, prezentări, rapoarte, studii de caz, recenzii și disertație ultimul an.

Cercetare academică activă

Veți fi învățați de cadre didactice active în cercetare, a căror activitate este recunoscută pe plan internațional și care informează curriculumul cursului. Veți fi încurajați să realizați propria cercetare, din care veți obține o experiență neprețuită a metodelor de cercetare în domeniul științelor sociale.

Conferința de criminologie la LSBU

La LSBU, personalul Criminology se implică activ în cercetarea criminologică și face diferența față de politica locală, națională și internațională în materie de justiție penală. Pe 13 septembrie, Helen Easton, lector universitar în domeniul criminalității, a găzduit o conferință cu vorbitori internaționali, intitulată "Depășirea patului: Progresul schimbării legilor prostituției în Anglia și Țara Galilor".

Instruire personală academică

Ca student studiat în Drept și Științe Sociale, în primul semestru la LSBU vi se va aloca un tutore numit. Rolul tutorelui tău este să fii principalul tău contact pentru sprijinul pentru dezvoltarea academică și profesională.

Tutorul dvs. vă va ajuta să beneficiați cât mai mult de timpul acordat de LSBU, oferind consultanță și semnalizări altor surse de sprijin în cadrul Universității. Ei ar trebui să fie prima persoană de la universitate cu care vorbiți dacă aveți dificultăți care vă afectează munca. Acestea ar putea fi probleme academice, financiare, de sănătate sau de altă natură.

Veți avea întâlniri cu tutorele dvs. personal de cel puțin trei ori pe an timp de 15 minute pe toată durata cursului. Puteți să vă adresați tutorelui pentru ajutor suplimentar prin e-mail sau să vă înscrieți pentru sloturi de întâlniri anunțate în afara biroului tutorelui.

Cerințe de intrare

Intrarea 2018

 • Un nivel BCC sau :
 • BTEC Diploma Națională MMM sau :
 • Accesul la calificările HE cu 9 Distincții și 36 de merite sau :
 • Calificări de nivel 3 echivalente în valoare de 106 puncte UCAS
 • Solicitanții trebuie să dețină 5 GCSEs AC, inclusiv matematică și engleză, sau echivalent (reformat GCSEs clasa 4 sau mai sus).

Salutăm calificările din întreaga lume. Limba engleză pentru studenții străini: Scor IELTS de 6.0, Cambridge Proficiency sau Grad avansat C.

Program predat în:
Engleză

Vezi 132 mai multe cursuri de la London South Bank University »

Ultima actualizare February 25, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 23, 2019
Duration
3 - 5 anii
Part time
La zi
Price
9,250 GBP
Anul 1 Taxă UE / UE pe întreaga durată: 9250 £; Taxă internațională: 13125 GBP.
După locații
După dată
Start Date
Sept. 23, 2019
End Date
Ian. 24, 2022
Termen limită de aplicare

Sept. 23, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Ian. 24, 2022