Citește Descrierea Oficială

Acreditat de: BCS

Programele GCU pentru Jocuri pe calculator urmăresc să producă absolvenți cu mixul corect de abilități practice și cunoștințe tehnice pentru a intra în industria jocurilor de calculator.

Dispunem de facilități de studio excelente, printre care HD Video Production Suite, Art Studio, Studio de înregistrare audio digitală, Studioul de design al jocurilor cu instrumente 3D de scanare laser, instrumente de captare a mișcării și un aparat Rapid Prototyping. Există un laborator de experiență pentru utilizatorii în care jocurile pot fi testate și evaluate și un laborator de realitate virtuală care conține un simulator de conducere complet echipat și alte echipamente VR, cum ar fi Oculus Rifts. În anii 1, 2 și 3 studenți în toate programele participă la un proiect integrat, o oportunitate pentru elevii din diferite discipline de a face jocurile împreună. De asemenea, vă veți bucura de prelegeri invitate de experți din industrie.

Dezvoltarea de software pentru jocuri computerizate se concentrează pe cerințele de programare tehnică, inclusiv matematica și implementarea mecanicii fizice. Studiile dvs. vor include crearea de grafică 2D și 3D, utilizarea de animație 3D în jocuri, crearea de creaturi "gândire", dezvoltarea de noi produse și aspecte profesionale implicate în dezvoltarea software-ului și a elementelor de bază ale Game Design. Programele de proiectare și dezvoltare software sunt acreditate de Chartered Institute for IT (BCS).

Cariera ta

Absolvenții au început să lucreze la Rockstar, Electronic Arts, Sony și Jocuri Guerrilla.

Ce veți studia

Anul 1

Matematică pentru jocuri pe calculator, Introducere în designul jocurilor, Introducere în programarea jocurilor, Bazele calculului, Bazele graficii 3D.

Anul 2

Programarea jocurilor 1, Designul jocului 1, matematica 3D pentru simulare

Anul 3

Jocuri de programare 2, Inteligenta artificiala joc, Atelier de pregatire a jocurilor, Programare grafica, Abilitati de cercetare si probleme profesionale, Proiect integrat 3.

Anul 4

Dezvoltarea jocurilor mobile 1, programarea jocurilor 3, inteligența artificială, dezvoltarea jocului mobil 2, proiectul Onoruri.

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Anul 1

SQA mai mare

ABBB inclusiv matematică la B plus Nat 5 engleză la C.

Un nivel

CCC inclusiv matematică plus limba engleză GCSE la C / 4.

ILC mai mare

H3 inclusiv matematică plus limba engleză la nivel obișnuit O2.

Diploma IB

24 de puncte, inclusiv matematica

BTEC

Nivelul 3 Diploma extinsă la MMM în materie de calcul relevantă, care include modulul de matematică.

Anul 3

HND

Dezvoltarea de jocuri pe calculator de la HND (cu modelul de livrare cu cod greu). HND trebuie să includă un A în unități gradate. Trebuie să includă următoarele unități în HND: Matematică pentru computerele interactive: tehnici esențiale sau matematică: calcul și matrice pentru calcul; Interfața de proiectare a utilizatorului și oricare două din AI și Gândirea critică; Jocuri personalizate

limba engleza

Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză vor fi, în mod normal, obligați să dețină echivalentul unui scor IELTS Academic de 6.0, fără un element mai mic de 5.5.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil să vă înscrieți în acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • UE: 1820 £
  • Internațional: 11.500 de lire sterline

* Taxele de școlarizare totale pentru studenții RUK care au absolvit o diplomă de trei sau patru ani sunt limitate la 27.750 £. Taxele specifice sunt supuse confirmării de către guvernul scoțian și se pot schimba odată confirmate.

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări pentru studenți.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Loc de munca

Programul oferă un an opțional de plasare între al 3-lea și al 4-lea an.

Acreditare profesională

Programul este acreditat de Chartered Institute for IT (BCS).

Forțele HM

În parteneriat cu Forțele HM, GCU a identificat că acest program este în mod special potrivit pentru bărbații și femeile militare și ex-militare. Vizitați zona HM Forces Careers pentru mai multe informații despre serviciile pe care le furnizăm.

Metode de evaluare

Metodele de evaluare utilizate pentru a demonstra realizarea rezultatelor învățării includ examene, cursuri, teste de clasă, prezentări, exerciții pe calculator și rapoarte scrise. În fiecare dintre primii trei ani, studenții noștri participă la proiecte inovatoare de grup care duc la un proiect individual în ultimul an, ceea ce le îmbunătățește abilitățile academice, practice și de angajare. Fiecare proiect cuprinde două direcții de învățare, primul fiind abilitățile tehnice esențiale necesare pentru a realiza un design complet al produselor și acest lucru este dezvoltat în continuare pentru a permite studenților noștri să-și demonstreze abilitățile inovatoare și întreprinzătoare. Cea de-a doua componentă oferă studenților noștri competențele "moi" legate de munca în echipă, operațiunile de afaceri, procesul de proiectare și practici etice. Această lucrare îi ajută pe elevi să dezvolte o apreciere crescândă a practicilor și a realităților aplicării proceselor software în lumea reală. Evaluarea este prin prezentarea, livrarea raportului de proiectare și, cel mai important, demonstrarea prototipurilor de produse.

Metode de predare

Ne propunem să fim flexibili și să ne extindem activitatea de laborator astfel încât elevii să poată accesa unelte hardware și software pentru a fi utilizate în afara orelor de laborator, permițând studenților să obțină o experiență suplimentară și foarte valoroasă în dezvoltarea sistemelor software. Aceste abilități practice îmbunătățite sunt foarte apreciate de angajatori și pot fi diferența atunci când concurează pentru oportunități de angajare de înaltă calitate pentru plasarea în industrie la absolvire. După finalizarea cu succes a studiilor de nivelul trei, studenții noștri au opțiunea de a participa la o plasare industrială timp de un an, care este recunoscută pe diploma de absolvire. Sunt disponibile, de asemenea, oportunități de schimb internațional, permițând studenților să petreacă un semestru în străinătate prin programul Erasmus sau printr-o plasare de vară de peste hotare prin intermediul Asociației Internaționale pentru Schimbul de Studenți pentru Experiență Tehnică (IAESTE) prin intermediul Consiliului Britanic. În cele din urmă, școala oferă oportunități de plasare în timpul verii studenților cu o înaltă motivație pentru a lucra la aplicații noi de tehnologie electronică și software. Game Jam este o provocare internațională de joc care are loc în cadrul GCU în fiecare an. Se potriveste programatorilor aspiranti si designerilor impotriva vedetelor in crestere ale lumii din industrie intr-o cursa de dezvoltare a celui mai bun titlu nou cu peste 100 de studenti si entuziasti care lucreaza non-stop pentru a crea si programa noi jocuri video de la zero in doar un week-end.

Program predat în:
Engleză

Vezi 28 mai multe cursuri de la Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Ultima actualizare July 31, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
Price
Free
Acasă / Studenți din UE; £ 9250 studenți RUK; 11.500 de studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date