Citește Descrierea Oficială

Acreditat de: RICS CIWEM

Problemele de mediu reprezintă un element-cheie pentru orice companie. Absolvenții managementului de mediu înțeleg impactul asupra construcției și regenerării mediului și nevoia de gestionare eficientă a deșeurilor, a energiei, a resurselor funciare și a problemelor sociale.

Programul este unic pentru a vă oferi oportunitatea de a vă concentra pe interese personale într-o varietate de specializări, de la gestionarea deșeurilor, sistemele informatice geografice, terenurile contaminate, incluziunea socială, creșterea ruralului, eficiența energetică și politica în domeniul transporturilor.

Veți avea ocazia să desfășurați un loc de muncă în Regatul Unit sau în Europa, precum și oportunități pentru plasamentele industriale din India și America. Programul este acreditat de către Instituția Chartered de apă și de management de mediu (CIWEM) și Instituția Regală a inspectorilor autorizați (RICS).

Cariera ta

Odată cu apariția "economiei ecologice", absolvenții de mediu sunt din ce în ce mai solicitați de autoritățile locale, de guvern, de consultanții pentru mediu, de furnizorii de energie și de agențiile specializate din Regatul Unit și din străinătate.

Ce veți studia

Anul 1

Probleme urbane, managementul resurselor naturale, principiile legislației locului de muncă, durabilitatea online, materialele de construcții.

Anul 2

Introducere în teme-cheie, inclusiv Politica de mediu și Reglementare, Societate, Politică și Sustenabilitate, Știința Mediului

Anul 3

Experiență practică care poate implica colaborarea cu autoritățile locale, consultanța pentru mediu, companiile energetice sau studiile în străinătate; Trimestrul B mărește specializarea GIS, precum și studierea schimbărilor climatice: impact, atenuare și adaptare, și durabilitatea corporativă.

Anul 4

Onoruri Disertație în specializarea preferată; modulele de specialitate includ managementul resurselor urbane de regenerare a energiei, managementul deșeurilor, proiectul GIS, politica și managementul apei, durabilitatea și mediul construit.

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Anul 1

SQA mai mare

ABBB plus Nat 5 engleză și matematică la C.

Un nivel

BCC plus GCSE engleză și matematică la C / 4.

ILC mai mare

H1 H2 H3 H3 plus limba engleză și matematică la nivel obișnuit O2

Diploma IB

24 de puncte trebuie să includă matematica

BTEC

Nivelul 3 Diploma extinsă la MMM

Anul 2

HNC

HNC într-un mediu bazat pe mediu sau științe sociale HNC cu A în unitatea gradată

BTEC

Nivelul 3 Diploma extinsă în mediul construit / management rural în subordinea DDM

limba engleza

Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză vor fi, în mod normal, obligați să dețină echivalentul unui scor IELTS Academic de 6.0, fără un element mai mic de 5.5.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil (ă) să accesați acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • UE: 1820 £
  • Internațional: 11.500 de lire sterline

* Taxele de școlarizare totale pentru studenții RUK care au absolvit o diplomă de trei sau patru ani sunt limitate la 27.750 £. Taxele specifice sunt supuse confirmării de către guvernul scoțian și se pot schimba odată confirmate.

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări student.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Loc de munca

Elevii au posibilitatea de a finaliza un loc de muncă în Marea Britanie sau în Europa, precum și oportunități pentru plasamentele industriale în India și America.

Forțele HM

În parteneriat cu Forțele HM, GCU a identificat că acest program este în mod special potrivit pentru bărbații și femeile militare și ex-militare. Vizitați zona HM Forces Careers pentru mai multe informații despre serviciile pe care le furnizăm.

Acreditare

Gradul de management al mediului la GCU este acreditat de către CIWEM Instituția Chartered de apă și de management de mediu și RICS instituția regală a inspectorilor autorizați

Legături cu industria

Programul a fost dezvoltat pentru a se asigura că modulele de predare reflectă cele mai bune practici actuale și răspund nevoilor angajatorilor. În consecință, absolvenții sunt bine pregătiți pentru a obține o ocupare completă și bine plătită la finalizarea acesteia. Experiența de lucru supravegheată este o parte integrantă a programului.

Metode de evaluare

O varietate de metode de evaluare, inclusiv activități de curs și examene formale. Cursul nostru de management de mediu a luat o nouă abordare a unui element de evaluare a studenților prin dezvoltarea Proiectului verticos inovator. În mod neobișnuit, studenții noștri de primul an lucrează cu al treilea an, cu ultimii membri care acționează în calitate de manageri de proiect. Această abordare a adus plăceri din partea examinatorilor externi, a organismelor de acreditare și a angajatorilor care recunosc modul în care această metodă de evaluare oferă studenților noștri experiență reală și abilități de management de proiect. Metodele tradiționale de examene, rapoarte și eseuri, precum și un test cu durată limitată, la care studenții noștri primesc 72 de ore pentru a scrie o serie de rapoarte scurte, sunt, de asemenea, utilizați.

Metode de predare

Un aspect cheie este predarea sistemelor noastre de informare geografică studenților pe parcursul celor patru ani de studii, dezvoltându-i în experți utilizatori ai sistemului software. Prin familiarizarea lor cu cele mai importante două pachete software; ArcGIS, lider de piață al sistemelor informatice geografice și Idrisi, studenții noștri au o specialitate unică în domeniul managementului de mediu. Încurajăm studenții noștri să beneficieze de oportunități de plasare la domiciliu și în străinătate. Autoritățile locale solicită în mod activ studenților noștri oportunități de angajare și vor fi plasați în organizații precum Scottish Power, Scottish Environmental Protection Agency și SERCO, precum și autoritățile locale din vestul Scoției pentru o plasare de cel puțin 16 săptămâni. În străinătate, studenții noștri de anul doi petrec o săptămână cu unul dintre partenerii noștri Erasmus la o universitate europeană.

Program predat în:
Engleză

Vezi 28 mai multe cursuri de la Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Ultima actualizare July 31, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 - 4 anii
La zi
Price
1,820 GBP
Acasă / Studenți din UE; £ 9250 studenți RUK; 11.500 de studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date