Citește Descrierea Oficială

Numai intrarea în anul 3

Animatorii 3D creează o lume imaginară plină de oameni, personaje de desene animate și obiecte de zi cu zi care se mișcă și interacționează într-un mediu mereu în schimbare. Folosind software-ul de design de ultimă generație, animatorii 3D fac lumi fictive să pară reale.

Acest program vă va face apel dacă doriți să vă specializați în animație 3D pentru filme și efecte vizuale digitale, jocuri, vizualizare arhitecturală și de concepte, simulare virtuală sau grafică în mișcare. Programul vă va prezenta practicile moderne de creare a conținutului 3D pentru industria creativă, vă va ajuta să vă realizați calea carierei și să vă oferim posibilitatea de a vă specializa într-un loc de muncă potrivit.

Facilitățile Studio includ Laboratoare de animație 3D, Laboratorul de realitate virtuală, Studio de producție video HD, Studio de artă digitală, Studio digital de înregistrare audio și Studioul de design al jocurilor cu instrumente 3D de scanare laser, instrumente de captare a mișcării și mașini rapide de prototipare.

Programul a fost conceput cu atenție și feedback primit de la profesioniștii din industria de animație 3D. Recunoscând evoluțiile actuale în Imagini Generate de Calcul (CGI), jocuri, VFX și animație, acest program reflectă îndeaproape cerințele actuale ale industriei.

Cariera ta

Printre posibilitățile de carieră interesante pentru absolvenții acestui curs se află un animator 3D, un modelar 3D, un designer grafic, un animator de jocuri, un artist de vizualizare arhitecturală, un artist SFX video și un artist de pre-vizualizare pentru televiziune și film.

Ce veți studia

Anul 3

Animație avansată a caracterelor, proiect integrat, grafică de mișcare, producție 3D pentru industrie, (selectivă) psihologia utilizatorilor sau atelier de pre-producție de jocuri, abilități de cercetare

Anul 4

Proiectul de onoare, practica creativă, vizualizarea 3D avansată

Cerințe de intrare

Anul 3

HND

Animație 3D animată (sau echivalentă) cu un A / B în unitățile gradate. Solicitanții vor trebui să prezinte un portofoliu digital.

Depunerea portofoliului

Toți solicitanții trebuie să prezinte un portofoliu digital pentru a evalua potențialul creativ, motivația și adecvarea programului. Portofoliul poate fi selectat pentru a permite o etapă de interviu de la un grup mai mic de solicitanți.

limba engleza

Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză vor fi, în mod normal, obligați să dețină echivalentul unui scor IELTS Academic de 6.0, fără un element mai mic de 5.5.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil să vă înscrieți în acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • UE: 1820 £
  • Internațional: 11.500 de lire sterline

* Taxele de școlarizare totale pentru studenții RUK care au absolvit o diplomă de trei sau patru ani sunt limitate la 27.750 £. Taxele specifice sunt supuse confirmării de către guvernul scoțian și se pot schimba odată confirmate.

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări pentru studenți.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru studenții internaționali noi, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018. Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și GCU înainte de a începe învățarea și predarea generală a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

A studia in strainatate

Studenții au ocazia pentru schimbul internațional. Acest lucru ar putea fi pentru un trimestru sau un an întreg de studiu la o altă instituție, adesea la unul dintre partenerii noștri europeni, unde cursurile sunt oferite în limba engleză. În prezent, studenții care utilizează această opțiune fac acest lucru la anul 3 și obțin credite pentru gradul lor.

Program predat în:
Engleză

Vezi 28 mai multe cursuri de la Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Ultima actualizare July 31, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
1,820 GBP
Acasă / Studenți din UE; £ 9250 studenți RUK; 11.500 de studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date