Citește Descrierea Oficială

Programul Cell and Molecular Biology se concentrează asupra modului în care celulele umane funcționează în domeniul sănătății și al bolilor. Creșterea în industriile biotehnologiei din Scoția a dus la prezicerea unei creșteri a ocupării forței de muncă în acest sector și a unor perspective excelente de carieră pentru absolvenți.

Cunoasterea interactiunii dintre molecule, celule si organe permite biologilor sa inteleaga mai bine factorii care controleaza cresterea si diviziunea celulara, ceea ce face ca unii indivizi sa fie mai sensibili la boli decat altii si sa dezvolte metode de diagnosticare mai precise si terapii noi de medicamente sau tratamente.

Programul se referă la fiziologie, microbiologie, biochimie și genetică, comunicare celulară, acțiune medicamentoasă și medicină moleculară. Veți angaja la niveluri înalte de lucru științific practice îmbunătățind abilitățile dvs. de laborator, inclusiv un atelier de practică biologică moleculară de cinci zile.

Cariera ta

Absolvenții merg pe o carieră în cercetare și dezvoltare, de exemplu în institute de cercetare sau în industrii, cum ar fi produsele farmaceutice și biotehnologiile. Secvențierea genomului uman a stimulat, de asemenea, activitatea în domeniul bio-sănătății.

Ce veți studia

Anul 1

Chimie, Celule și Biomolecule, Fiziologie 1

Anul 2

Introducere în microbiologie, mecanisme de reglementare celulară, competențe de bază în biosciences 2, imunologie, gene și bioinformatică, biologie celulară fundamentală, abilități practice pentru științele biomolecule.

Anul 3

Diagnosticul molecular, biotehnologia, fundamentele acțiunii de droguri, semnalarea și traficul celular, farmacologia mediatorilor chimici sau genomilor microbieni, terapiile noi și tehnologiile celulare, proiectarea și analiza experimentală, opțiunea: plasarea.

Anul 4

Biologie a bolilor, Farmacologie: Subiecte speciale, Microbiologie moleculară sau Neurofarmacologie, Interacțiuni celulare și rețele, Proiect și ateliere (modulul dublu).

Cerințe de intrare

Anul 1

SQA mai mare

ABBB inclusiv chimie plus Nat 5 matematică, engleza, biologie la B

Un nivel

CCA inclusiv Chimie plus GCSE Double Science, Engleză și Matematică la B / 6

ILC mai mare

H2 H2 H3 H3 inclusiv chimie la nivel superior plus nivel obișnuit engleză, matematică și biologie la 02

Diploma IB

24 puncte, inclusiv chimie și biologie.

Nivelul 3 Diploma extinsă

în materie relevantă, inclusiv chimie și biologie la DMM.

HNC

HNC într-un subiect relevant cu B în unitățile clasificate și o acoperire suficientă a chimiei.

Accesul SWAP

Programul SWAP Acces la știință.

limba engleza

Scor IELTS scolare de 6,0 (sau echivalent) fara element sub 5,5.

Informatii suplimentare

Pathways internaționale

Anul 2

Un nivel

ABB în chimie, biologie și matematică, plus GCSE engleză la B

HNC

15 credite în domeniul științei relevante (trebuie să includă unitatea Genetics) cu A în unitățile gradate.

Anul 3

HND

HND în domeniul relevant cu AB în unitățile gradate

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • UE: 1820 £
  • Internațional: 11.500 de lire sterline

* Taxele de școlarizare totale pentru studenții RUK care au absolvit o diplomă de trei sau patru ani sunt limitate la 27.750 £. Taxele specifice sunt supuse confirmării de către guvernul scoțian și se pot schimba odată confirmate.

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări student.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Metode de predare

Metodele de învățare și de predare pe care le folosim, ne asigură că programul nostru este atât profesional, cât și provocator din punct de vedere academic. Abordarea noastră este axată pe studenți, practică, participativă și relevantă pentru nevoile angajatorilor.

Ne-am îndepărtat de învățarea tradițională orientată spre profesori spre o abordare mai independentă de învățare, unde sunteți încurajați să dezvoltați abilități de gândire critică.

Metode de evaluare

Folosim o gamă largă de metode de învățare și predare pentru a vă asigura că aveți atât cunoștințele și înțelegerea necesare a afacerii și managementului, cât și un portofoliu de abilități intelectuale și personale.

Fiecare modul din program utilizează propria strategie de învățare, predare și evaluare pentru a atinge obiectivele de învățare. Metodele de evaluare variază între module și pot include examinări nevăzute, teste de clasă, eseuri, rapoarte de conducere, studii de caz, prezentări și activități în grup.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Ultima actualizare July 30, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
1,820 GBP
Acasă / Studenți din UE; £ 9250 studenți RUK; 11.500 de studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date