BSc (Hons) în criminalistică și justiție penală

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

Acest grad vă va oferi posibilitatea de a examina numeroșii factori implicați în comportamentul infracțional și modul în care societatea răspunde prin sistemul de justiție penală.

Veți studia cele mai importante teorii ale criminalității și devianței și relevanța lor pentru politica, cercetarea și practica contemporană a justiției penale.

Pe lângă aceasta, veți obține o cunoaștere aprofundată a structurilor sistemului de justiție penală, care acoperă instanțele, închisoarea, serviciul de probațiune și poliția.

De-a lungul studiilor, veți dezvolta abilități excelente de cercetare și analiză și veți învăța să vă prezentați ideile în mod eficient atât verbal, cât și în scris.

De ce criminologie și justiție penală în Swansea?

Bazat la Școala de Drept Hillary Rodham Clinton, veți beneficia de o parte a mediului de cercetare și predare activ și divers.

De asemenea, ne bucurăm de o reputație de invidiat pentru învățământul nostru, criminalistica fiind clasată:

  • 4 în Marea Britanie (Times
  • A 12-a în Marea Britanie (Guardian University Guide 2020)

Vă veți alătura unei universități care se află în top 10 din Marea Britanie pentru satisfacția generală a studenților (NSS 2019) și top 10 din Marea Britanie pentru perspectivele de absolvire (DLHE 2018).

Experiența dvs. de criminalistică și justiție penală

Structura noastră de grad flexibil, cu o serie de module opționale în al doilea și al treilea an îți oferă o mulțime de domenii pentru a-ți adapta studiile la interesele tale specifice, obiectivele tale de carieră sau ambițiile pentru studiul postuniversitar.

Vă putem sprijini prin organizarea de oportunități de plasament de muncă într-o gamă largă de setări, atât în Marea Britanie, cât și în străinătate.

Oportunități de angajare în criminalistică și justiție penală

Studierea unei licențe în criminalistică și justiție penală la Swansea University poate duce la o serie de cariere. Absolvenții noștri merg la o mare varietate de ocupații, care includ lucrul în:

Dezvoltare comunitară, justiție penală, administrație locală, forța de poliție, studiu postuniversitar, serviciul penitenciar, serviciul de probațiune, cercetare, asistență socială, educație, instruire, guvernul britanic, sprijin pentru victime și organizații voluntare.

Cariere și angajabilitate

Cariere și Angajament Academia de Angajare Swansea (SEA) vă va sprijini în fiecare etapă a călătoriei dvs. de carieră, ajutându-vă să construiți un viitor luminos.

Serviciile noastre de asistență în carieră includ:

  • Ateliere de angajare, discuții ale angajatorilor, evenimente personalizate și târguri de carieră.
  • Sfaturi și îndrumări individuale din partea consilierilor calificați profesional.
  • Ajutor cu găsirea de locuri de muncă, stagii, stagii de muncă și oportunități de voluntariat.
  • Acces la resurse informaționale pe o gamă largă de subiecte legate de managementul carierei.
  • Sfaturi și îndrumări privind studiile și finanțarea postuniversitară.
  • Finanțare pentru a sprijini oportunitățile de stagiu de student și evenimentele Clubului Student / Societate.

De asemenea, oferim ajutor și sfaturi pentru absolvenții Swansea University până la doi ani după absolvire.

Angajabilitate la Școala de Drept

Școala de Drept adoptă o abordare proactivă pentru îmbunătățirea gradului de angajare a absolvenților, cu un angajator dedicat și ofițer de plasament. Școala oferă o gamă largă de locuri de muncă locale, naționale și internaționale, cursuri profesionale, sfaturi și sprijin pentru a vă ajuta să dezvoltați abilitățile necesare pentru a vă atinge ambițiile.

Ultima actualizare Sept 2019

Despre facultate

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Citeste mai mult

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Citește mai puţin