BSc (Hons) în dezvoltarea jocurilor de calculator

Generalități

Programul de descriere

De ce să alegi acest curs?

Evaluat primul în Țara Galilor pentru satisfacția generală și predare, acest curs este conceput pentru a dezvolta abilități tehnice puternice de dezvoltare a jocului și de management de proiect pentru a vă îmbunătăți capacitatea de angajare.

Echipa lucrează îndeaproape cu organizații precum UK Games Fund, Games Wales și BAFTA Cymru pentru a ne asigura că studenții noștri au întotdeauna acces la instruire și cunoștințe de ultimă generație legate de industrie. Cursul este, de asemenea, pe deplin acreditat de British Computing Society.

Suntem acasă la programul inovator Games Talent Wales și un hub regional Tranzfuser regional din Marea Britanie, care este sponsorizat și susținut de către UK Games Fund și UK Games Talent. Centrul nostru de incubație de afaceri găzduiește mai multe studiouri de jocuri deținute de studenți.

Cu mai mult de un deceniu de evoluție în spatele ei, elevii de pe acest curs vor:

 • să dezvolte abilitățile tehnice care stau la baza proiectării jocurilor, a programării și a gamei tehnice de joc
 • bucurați-vă de avantajele angajamentului apropiat al industriei cu vizite regulate, vorbitori notabili, prezentări, grupuri de discuții și evenimente sociale
 • obține experiență valoroasă și înțelegere în procesul de dezvoltare a jocului și gestionarea unui studio independent de jocuri
 • beneficiați de un mentor personal cu experiență de dezvoltare a jocului pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile și cunoștințele
 • au acces la centrul nostru de incubație internă și la cele mai recente instrumente și tehnologii într-un studio specializat în dezvoltarea jocurilor
 • să dezvolte un portofoliu profesionist de design de jocuri și abilități critice de angajare
 • oferă opțiunea unui an industrial de plasare

Acest curs este disponibil pentru a studia acest curs cu un an de plasament industrial BSc (Hons) Dezvoltare joc de calculator (cu plasare industriale) Cod UCAS: CGIP

Puteți alege, de asemenea, să studieze acest curs cu un an de bază BSc (Hons) Computer Game Development (patru ani, inclusiv anul de fundație) UCAS cod I620 sau ca un patru ani integrat Masters MComp Computer Game Development

Cod UCAS 57KS

Caracteristicile principale ale cursului

 • Contact regulat cu profesioniștii din industria jocurilor și mass-media prin prelegeri, seminarii și evenimente locale și naționale.
 • Veți fi învățat de o echipă didactică premiată, cu experiență și experiență profesională în industrie.
 • Acces la centrul nostru de incubare de afaceri pentru jocuri in-house.
 • Aflați cum să gestionați o echipă de dezvoltare profesională a jocurilor folosind metodologii și practici standard pentru industrie.
 • Cursul este partener și sponsor oficial al BAFTA Cymru Games Awards.
 • Lucrați cu cele mai noi instrumente și tehnologie în două studiouri de dezvoltare a jocurilor de specialitate dedicate proiectării, producției, captura de mișcare și VR.
 • Acest curs este acreditat de British Computing Society.
 • Anul opțional de plasament industrial oferă studenților posibilitatea de a experimenta locul de muncă din prima mana și de a câștiga experiență de muncă valoroasă pentru viitor.
 • * 1 în Țara Galilor pentru predare (analiza WGU a datelor NSS nepublicate 2019).
 • * Primul loc în Țara Galilor pentru satisfacția generală și top 10 în Marea Britanie (analiza WGU a datelor NSS nepublicate 2019).
 • Cursul are un palmares excelent pentru angajarea absolvenților cu mulți foști studenți care urmează să lucreze la unele dintre cele mai recunoscute studiouri de jocuri din lume.

Cerințe de intrare

BSc (Hons) Dezvoltarea jocurilor de calculator

Cod UCAS: G451

Cerințele academice pentru curs sunt 112 de puncte tarifare UCAS la nivelul GCE A sau echivalent, inclusiv o trecere bună în IT, Computing, Matematică sau Fizică.

Cum funcționează cursurile de plasament industrial la Wrexham Glyndwr University .

În timpul nivelului 5 (anul 2) al programului, veți participa la sesiuni de instruire despre anul de plasament, inclusiv procesul de găsire a unei destinații de plasare potrivite, așteptările anului de plasare și orientările privind elaborarea propunerii. În semestrul 2, veți colabora cu un coordonator de plasare pentru a vă prezenta propunerea, care va fi apoi examinată și revizuită. Dacă reușiți în acest proces, veți continua să vă plasați Plasamentul Industrial în timpul celui de-al treilea an și veți reveni la noi pentru nivelul 6 (anul 4 în total).

Evaluare

Acest curs este axat pe portofoliu și, ca atare, nu există examene formale. În schimb, studenții se vor concentra pe dezvoltarea abilităților tehnice și teoretice prin sarcini practice și activități de cercetare și dezvoltare.

Metodele de evaluare includ producția de jocuri digitale (și non-digitale), scrierea rapoartelor tehnice și academice, compilarea și analizarea datelor de producție, prezentări, scrierea de coduri, producerea de modele 3D și fișiere audio.

La niveluri mai înalte ale cursului, studenților li se va cere să furnizeze dovezi statistice privind orele de lucru, cu dovezi justificative, ca parte a rezultatelor esențiale de evaluare.

Predand si invatand

Universitatea Wrexham Glyndŵr se angajează să sprijine studenții noștri pentru a-și maximiza potențialul academic.

Oferim ateliere de lucru și sesiuni de asistență în domenii precum scrierea academică, notarea eficientă și pregătirea pentru misiuni. Elevii pot rezerva întâlniri cu abilități academice tutorilor dedicați pentru a ajuta la rezolvarea aspectelor practice ale muncii universitare.

Învățarea independentă este un aspect important al tuturor modulelor, deoarece permite elevilor să-și dezvolte abilitățile specifice fiecărui subiect. Învățarea independentă este promovată prin utilizarea instrumentelor de gestionare digitală, cum ar fi Jira, și prin feedback-ul oferit studenților, care ia mai multe forme, inclusiv discuții de grup mic și discuții unu-la-unu.

Perspectivele de carieră

Cariera și zona de la Universitatea Wrexham Glyndŵr este acolo pentru a vă ajuta să luați decizii și să planificați următorii pași spre un viitor luminos. De la găsirea unui loc de muncă sau studiul suplimentar până la rezolvarea intereselor, abilităților și aspirațiilor dvs., acestea vă pot oferi informațiile, sfaturile și îndrumările experților de care aveți nevoie.

Elevii care finalizează acest curs pot crea cariere de succes, cum ar fi programatori de jocuri, artiști / animatori tehnici de jocuri, designeri de nivel / dezvoltatori, producători sau masteri de scrum, designeri / dezvoltatori de aplicații.

Absolvenții noștri sunt angajați de unele dintre cele mai recunoscute branduri din lume, cum ar fi Ubisoft, Sony, Nintendo, Rockstar și Travellers Tales. De asemenea, lucrăm din greu pentru a susține absolvenții care aleg să-și înființeze propriile studiouri de jocuri bazate pe centrul nostru de incubație de afaceri inovatoare.

Acest curs oferă abilități practice în programare, modelare 3D, proiectare joc și management de proiect care vă va califica pentru a lucra într-o varietate de roluri în cadrul industriei.

Având în vedere abilitățile tehnice dobândite în curs, unii absolvenți optează pentru a-și desfășura cariera în multe domenii principale de calcul, cum ar fi suportul IT, programarea și dezvoltarea tehnică, consultanța și dezvoltarea de aplicații internet și e-commerce.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attenti ... Citeste mai mult

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attention. Citește mai puţin