Citește Descrierea Oficială

Acreditat de: CIOB RICS CABE

Inspectorii de constructii sunt profesionisti cheie in achizitia, managementul si dezvoltarea sectoarelor din domeniul profesiei de proprietar, consultandu-se atat pe probleme comerciale, cat si pe cladiri rezidentiale.

Geografia clădirii este o profesie extrem de diversificată, cu domenii principale care acoperă proiectarea, tehnologia construcțiilor, conservarea, proiectarea asistată de calculator (CAD), modelarea informațiilor despre clădiri (BIM), practica / studiile profesionale, patologia clădirii, performanța, durabilitatea și reglementarea.

La GCU accentul se pune pe experiența practică cu vizitele la fața locului și lucrul cu proiectul live. Experții din industrie oferă cursuri de oaspeți și veți petrece șase până la opt luni într-un stagiu de lucru în anul 3. Cei care aspiră să devină Chartered Surveyors vor lucra într-un mediu dominant al clienților. Prin urmare, sunt esențiale abilitățile de comunicare. Există oportunități de a studia în străinătate la universitățile partenere din Europa. Absolvenții de onoare pot începe să lucreze pentru a obține calitatea de membru cu drepturi depline atât la Instituția Regală a Inspectorilor Chartered (RICS), cât și la Institutul Chartered Building (CIOB).

Cariera ta

Există întotdeauna o cerere mare pentru absolvenții noștri; au lucrat pentru practici precum Jones Lang Lasalle, Watts, Trident, Cushman și Wakefield, CBRE, Doig Smith, Colliers, Brown

Ce veți studia

Anul 1

Principiile tehnologiei construcțiilor

Anul 2

Performanța clădirilor, Managementul proceselor de construcție

Anul 3

Plasarea, Tehnologia Construcțiilor, Design

Anul 4

Dezvoltarea clădirilor, durabilitate

Studenți cu frecvență redusă

Vă rugăm să rețineți că în ultimul an, varietatea subiectului va fi limitată dacă doriți să vă restricționați prezența. Pentru unele vizite la fața locului, poate fi necesar să negociezi un timp suplimentar cu angajatorul sau să-ți iei concediu anual. În toate cazurile, elevii vor fi obligați să participe la o cursă de seară în afara zilelor normale de participare.

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Anul 1

SQA mai mare

ABBC plus Nat 5 engleză și matematică la C

Un nivel

CCC plus GCSE engleză și matematică la C / 4

ILC mai mare

H2, H2, H2, H2 plus limba engleză și matematică la nivel obișnuit O2

Diploma IB

24 de puncte

BTEC

Nivelul 3 Diplomă extinsă în domeniul relevant la MMM

Anul 2

HNC

Mediul mediu construit HNC cu un B în unitatea gradată.

Un nivel

BBC plus GCSE engleză și matematică la C / 4.

BTEC

Nivelul 3 Diploma extinsă în mediul încorporat subiect la DMM.

Anul 3

HND

HND Building Surveying cu A în unitățile clasificate, pot fi luate în considerare și alte programe de mediu HND încorporate.

limba engleza

Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză vor fi, în mod normal, obligați să dețină echivalentul unui scor IELTS Academic de 6.0, fără un element mai mic de 5.5.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil (ă) să accesați acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • UE: 1820 £
  • Internațional: 11.500 de lire sterline

* Taxele de școlarizare totale pentru studenții RUK care au absolvit o diplomă de trei sau patru ani sunt limitate la 27.750 £. Taxele specifice sunt supuse confirmării de către guvernul scoțian și se pot schimba odată confirmate.

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Elevii care participă la un program cu fracțiune de normă pot fi facturați pentru taxa anuală completă sau pentru numărul de module completate pe an universitar. Elevii pot fi eligibili să plătească acest lucru în rate pe parcursul anului. Vizualizați taxe de învățământ la distanță și la distanță.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări student.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Loc de munca

Plasarea în străinătate de 6-8 luni în al treilea an poate fi finalizată în Scoția sau în străinătate.

Acreditare profesională

Gradul de studii în domeniul construcțiilor este acreditat de Institutul Regal al Inspectorilor Chartered (RICS) și de Institutul Chartered Building (CIOB). Absolvenții pot merge pe statutul de stat membru (MRICS / MCIOB).

Excursie de studiu

Există oportunități de a studia în străinătate, inclusiv o excursie europeană de studiu de o săptămână.

Forțele HM

În parteneriat cu Forțele HM, GCU a identificat că acest program este în mod special potrivit pentru bărbații și femeile militare și ex-militare. Vizitați zona HM Forces Careers pentru mai multe informații despre serviciile pe care le furnizăm.

Acreditare

Gradul de studii în domeniul construcțiilor este acreditat de RICS Instituția Regală a Inspectorilor Chartered și CIOB Institutul Chartered Building. La finalizarea cu succes a gradului dvs., puteți lucra la calitatea de membru MEICS membru al RICS și MICOB Chartered membru al CIOB.

Metode de evaluare

Metodele de evaluare includ activități de curs și examene formale. Studenții noștri au multe oportunități de a-și spori capacitatea de angajare prin studierea în străinătate. Prin finanțarea bursei KAR, studenții noștri au lucrat în Ladakh în India și Guedelon în Franța; studenții s-au bucurat de plasamente în Noua Zeelandă, în timp ce anul viitor, doi studenți vor participa la Universitatea din Barcelona pentru un schimb Erasmus de șase luni.

Metode de predare

Capacitatea de angajare a studenților noștri se datorează în parte legăturilor noastre excelente cu partenerii noștri profesioniști, printre care se numără Instituția Regală a Cercetătorilor Chartered, Institutul Chartered de Construcții (care oferă standardele noastre de acreditare a cursurilor) și Scotland Historic, precum și șase luni plasarea în industrie la începutul celui de-al treilea an, ceea ce nici o altă instituție scoțiană nu oferă. În ultimul an, studenții noștri se angajează să studieze Studii de cercetare, un proiect bazat pe industrie, condus de cerințele de competență profesională considerate esențiale de către Instituția Regală a Inspectorilor Chartered. Acest proiect este pe deplin susținut prin intermediul legăturilor noastre din industrie cu vizitele la fața locului, însoțite de lecții oferite de partenerii profesioniștilor profesioniști.

Program predat în:
Engleză

Vezi 28 mai multe cursuri de la Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Ultima actualizare July 31, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 - 5 anii
Part time
La zi
Price
1,820 GBP
Acasă / Studenți din UE; £ 9250 studenți RUK; 11.500 de studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date