Citește Descrierea Oficială

Cu tehnologiile avansate de astăzi vine amenințarea crescândă a criminalității informatice. Strategia națională de securitate cibernetică clarifică importanța apărării bune a rețelei în asigurarea Regatului Unit. GCU a dezvoltat o suită de programe care oferă oportunitatea de a fi în fruntea apărării spațiului cibernetic de la atacuri sofisticate și amenințări viitoare.

Cyber ​​Security and Networks acoperă protecția echipamentului informatic, a informațiilor și a serviciilor de acces neautorizat, schimbare sau distrugere. Vă va informa despre cele mai recente tehnologii, vă va ajuta să înțelegeți responsabilitățile juridice, etice și profesionale și să oferiți o largă conștientizare a industriei.

Cariera ta

Aceste programe vă vor pregăti pentru a intra în rețelele de comunicații, inginerie de securitate și sectorul criminalistică digitală, o industrie care ocupă una din trei locuri de muncă din sectorul IT. Acest sector devine din ce în ce mai complex, cu o necesitate deosebită pentru criminalistica digitală, securitatea digitală, hacking-ul etic, abilitățile de specialitate wireless și mobile.

Ne-am aștepta ca absolvenții de securitate digitală să se angajeze într-o gamă largă de Pathways carieră, inclusiv agenții guvernamentale, agenții de aplicare a legii sau agenții din sectorul privat asociate, afaceri, sprijinind roluri specializate cum ar fi practicieni legali, testere de penetrare (hackeri etici) și consultanți de securitate și criminalistică.

Ce veți studia

Anul 1

Programare 1, Rețele de calculatoare 1, Dezvoltare platformă Web 1, Proiect integrat 1, Matematică pentru calcul, Fundamente de calcul.

Anul 2

Administrarea sistemelor securizate, Rețele de calculatoare 2, Programare 2, Proiectare integrată Proiect 2, Dezvoltare de baze de date, Operațiuni de securitate cibernetică.

Anul 3

Advanced Routing, Investigații Forensice Digitale, Hacking Etic, Comutare Avansată, Proiectat Integrat Proiectul 3, Abilități de Cercetare și Probleme Profesionale.

Anul 4

Securitatea aplicațiilor web, securitatea pe Internet, simularea rețelelor, reglementarea societății informaționale, proiectul Onoruri.

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Anul 1

SQA mai mare

BBCC incluzând fie matematică, fie matematică, plus Nat 5 engleză la C. Nat 5 Matematică la C este, de asemenea, necesară dacă nu este atins la nivel superior.

Un nivel:

CCD inclusiv Matematică și fie Calculatoare, fie TIC.

ILC mai mare:

H2 H2 H4 H4 incluzând fie matematică, fie computere, plus limba engleză la O2. Matematica este, de asemenea, necesară la O2 dacă nu este atinsă la nivel superior.

Diploma IB:

24 de puncte, incluzând fie știința calculatoarelor, fie matematica.

BTEC:

Nivelul 3 BTEC Diploma extinsă în materie relevantă la MMM.

Anul 3

HND

Computing Networking sau suport tehnic HND Computing. Trebuie să aibă A în unități gradate 1 și 2.

limba engleza

Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză vor fi, în mod normal, obligați să dețină echivalentul unui scor IELTS Academic de 6.0, fără un element mai mic de 5.5.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil (ă) să accesați acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • UE: 1820 £
  • Internațional: 11.500 de lire sterline

* Taxele de școlarizare totale pentru studenții RUK care au absolvit o diplomă de trei sau patru ani sunt limitate la 27.750 £. Taxele specifice sunt supuse confirmării de către guvernul scoțian și se pot schimba odată confirmate.

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări student.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Instalații de laborator

Avem laboratoare CISCO standard industriale, unde rețelele pot fi analizate și investigate pentru vulnerabilități. Acestea permit studenților să planifice, să proiecteze, să implementeze, să protejeze și să depaneze rețele complexe de tip enterprise-class. Aceste laboratoare sunt cele mai mari din Scoția, susținute de peste 200 de dispozitive. De asemenea, avem un laborator de securitate digitală complet echipat, care utilizează iMac-uri de generație curentă. Utilizăm mașini virtuale pentru a simula o gamă largă de sisteme și medii de operare diferite pentru a oferi o resursă sigură pentru învățarea informatică. Atacurile mobile și pe tabletă sunt în creștere, iar noi avem resurse complete pentru interfața cu aceste dispozitive. Elevii folosesc instrumente standard din industrie, cum ar fi Metasploit, Nessus, nMap, XRY și Cellbrite, pentru a evalua securitatea sistemului. Investițiile recente în platforma noastră virtualizată de învățare la distanță permit studenților să-și continue studiile în afara campusului, incluzând sistemul nostru inovatoare de laborator online Netlab care susține atât module de rețea, cât și module de securitate digitală.

Acreditare profesională

Școala de Inginerie și Mediul Construit este o Academie acreditată Cisco. Materialul curricular al calificării profesionale recunoscute Cisco Certified Network Associate și Cisco Certified Network Professional este integrat în acest program. Cu lucrări suplimentare și evaluări, puteți lucra pentru a finaliza aceste calificări Cisco Certified.

Destinație de plasare

Programul dispune de o plasare opțional de sandwich de un an care poate fi efectuată după finalizarea anului 3. Plasamentul constă într-un an de experiență practică de lucru plătit într-o poziție adecvată a companiei. Diferitele tipuri de posturi întreprinse pot fi destul de variate, dar vor fi întotdeauna legate de aria dvs. de studiu. Recent, studenții au fost plasați în companii precum IBM, Dell Corporation, Australia National Group, Royal Bank of Scotland și Strathclyde Police, printre altele. Plasarea poate oferi o experiență valoroasă pentru a vă îmbunătăți perspectivele de carieră după absolvire.

Forțele HM

În parteneriat cu Forțele HM, GCU a identificat că acest program este în mod special potrivit pentru bărbații și femeile militare și ex-militare. Vizitați zona HM Forces Careers pentru mai multe informații despre serviciile pe care le furnizăm.

Metode de evaluare

Programul își propune să ofere absolvenților abilități cognitive și practice și cunoașterea teoriilor, metodelor și principiilor emergente. Scopul este de a stabili absolvenți bine-rotunjit cunoștințe de tehnologii actuale și emergente, să înțeleagă responsabilitățile juridice, etice și profesionale ale practicienilor și au o conștientizare largă a industriei. Programul va încuraja gândirea creativă a studenților, va lărgi cunoștințele, încrederea și valorile profesionale și va fi dezvoltat pentru a aborda problemele contemporane în domeniul infrastructurilor de rețea. O serie de abordări integrate sunt utilizate pentru a atinge scopurile, obiectivele și rezultatele învățării necesare. În acest scop, se aplică o varietate de metode și strategii de predare și învățare.

Metodele de evaluare utilizate pentru a demonstra realizarea rezultatelor învățării includ examinări, cursuri, teste de clasă, evaluări practice, prezentări, exerciții pe calculator și rapoarte scrise. Scopul nostru este de a susține existența și de a căuta noi parteneriate industriale care să ofere acces la studii de caz și proiecte, experiență de lucru și probleme din lumea reală. Școala este, de asemenea, partenere academice în cadrul Consiliului pentru testere de securitate etică înregistrată. Cursul oferă o experiență de învățare orientată spre carieră de la o școală care este un furnizor autorizat de certificare profesională pentru, printre altele, Cisco, Microsoft, Oracle și 7Safe.

Metode de predare

Programul pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților tehnice avansate și apoi pe compararea acestora cu calificările profesionale standard din industrie, permițându-ne să evaluăm studenții prin mai multe metode diferite, în funcție de natura modulului studiat. Programul de studiu dezvoltă abilitățile moi așteptate de angajatori, cum ar fi scrisul, cercetarea și abilitățile de lucru în echipă. Ținând cont de natura relevantă a acestui curs, elevii trebuie să rezolve problemele realiste din industrie. În al treilea an, elevii vor avea posibilitatea de a întreprinde o plasare industrială și vor continua anul de onoare la sfârșitul acestei perioade. Elevii care urmează acest program de studiu se pot aștepta să fie învățați în cea mai bună suită de laboratoare de rețea și de securitate din Scoția și, posibil, Marea Britanie, oferind o experiență de învățare de neegalat. Sistemul nostru substanțial Netlab ne permite să oferim acces de la distanță la echipamentele noastre, permițând multor laboratoare practice să fie întreprinse în afara campusului.

Program predat în:
Engleză

Vezi 28 mai multe cursuri de la Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Ultima actualizare July 31, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 - 4 anii
La zi
Price
1,820 GBP
Acasă / Studenți din UE; £ 9250 studenți RUK; 11.500 de studenți internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date